bu tur bakkala bile gidememek vs erkeklerin hastalik derecesine varmis kiskancliklarini gosteriyor ve cok ezdirmissiniz kendinizi bence. Yazik degil mi daha gencecik, enerji dolu insanlar kucagina ver cocugu kapa eve...
Kadinlara bakislari bu iste bazi erkeklerin, cok cahilce kusura bakmayin. Evlendiniz diye cariyesi, kolesi mi oldunuz yani. Hem neden okumadiniz? Neden ayaklarinizin ustunde duracak bir meslek edinmediniz? Evlenip evde oturmak daha mi rahat geldi okumaktansa? Eger boyleyse bu sizin seciminizdir ve sonuclarindan da sikayet etmemelisiniz.
Bari kizlarinizi boyle yetistirmeyin.
Hem bekarlik serbestce gezip tozmak degildir sirf, daha ilerisi icin yatirim yapmak, calismak, gelecegini saglama almaktir, kimseye ihtiyac duymadan yasayabilmek icin. Bizler bosuna mi calistik, okuduk, millet gezerken[/QUOT
canım sanki biz okumadık mı cahil mi sanıyosun bizi ben evlenene kadar çalıştım gayettte sosyal biriydim kendi ajansım bile vardı ama aşkın gözü kördü işte eşim çalışma dedi bende çalıştığım için artık yorulmuştum ev hayatını özlemiştim kabul ettim benim derdim zaten çalışmak deil allah çok şükür ihtiyacım yok sigortadan zaten emekliliğimde var yani ama ben istediğim gibi dışarı çıkmak istiyorum insanlarla görüşmek konuşmak istiyorum kızlarımı gelince en mükemmel şekilde yetişiyolar zaten eşim okumalarınada karşı deil hatta o bu konuda da çok istekli.Ama malesef çok kıskanç o yüzdende bu sorunlar yaşanıyo sadece yoksa kimsenin kimseyi ezdiği veya büzdüğü yok canım..