- 3 Ocak 2009
- 320
- 1
- 96
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kizlar yanlis anlamayin sizi yargilamak degil amacim ama esinizi siz bu hale getirmisiniz. Markete giderken bile izin istedigine gore, esinizi boyle alistirmisiniz. Markete giderken izin istemekle baslamis yasaklarla bitmis. Tek cozumun artik tersine alistirmak, buda cok zor olacak cunku oylesine alismis artik.
Birsey bitmis numarasi yap sonra cok acil lazimmis gibi markete git ve esiniz aksam geldiginde markete gittim sunu aldim dersiniz, oyle oyle alistirin, bir anda buyuk bir degisme beklemeyin hatta ilk yaptiklarinizda belki tepki bile verir neden haber vermedin falan diye ama bence yavas yavas bir sekilde tersine alistirim.
Bi arkadasimiz bekarlikta kalmis o demis ama benim dusuncem oyle degil, sizin esiniz hersey icin sizden izin istiyor mu? Hayir. Esinizden habersiz izinsiz gidin demiyorum yanlis anlamayim. Canim ben su gun suraya gidiyorum dersiniz esinize biter. Karsi mi cikiyor? Ozaman gecerli bir neden versin kabul edin aksi takdirde esiniz kabul etmek zorunda.
kaynanam diyoki kayınbabanda böyleydi bak ben şimdi istediğim yere gidiyorum diyo ya o saatten sonra gitsen nolur gitmesen nolurr:teytey: kıskanmıyomuş artık e tabi kadını çökertmiş mahvolmuş kadın kim bakacak:roflol:kayınbabamda cillop gibi giyinip geziyo hala
sade kahve slm öncelikle tüm düşüncelerinde haklısınn ben uzun bi flört döneminden sonra evlendimm ama herşey cahillikti gercekten ozaman sanki gözlerinin önüne bir perde iniyo ve olumsuz seyleri göremiyor insan sevdiğinin hep iyi yanlarını görüyor bi çocuklukbi cahillikti hepsi şu an düşündüğüm zaman gecen 2 sene bile çok olgunlastırdı ve hayatı tanıttı diyebilirim tek amacım okumak olmalıydı evet ve kesinlikle kendi kızımı çok güzel bi şekilde yetiştireceğim bu tecrübelerden sonra ben halada okumak kendi paramı kazanmak istiyorumm eskisinden dahada büyük bi hırs var içimde suanda çünki hayatı gercekleriyle görüyorum artık ama eşim izin vermiyor.çalışmanı istemiyorum diyor anlam veremiyorum ama gercekler bunlarr inan bende çok pişmanım yaşadığım şeylerden ama herkezin bi hata yapma payı vardırr bu hatada benim hayatıma maloldu belkidee halada ümidim varr hayattan ama bilmiyorum nereye kadar böle gidecek vee ne yapacağım nasıl hareket edeceğimm olgun birer insan olarak fikirlerinizee ihtiyacım varr öpüyrmm sizii
Merak etme canım yalnız değilsin.Bende sendenim.Bende oğluma hamileyken işten çıktım ve yaklaşık 3 yıldır evdeyim.Benim de doğru dürüst kimsem yok, annem yok, ablam çok uzakta oturuyor, istediğim zaman gidemiyorum.
Bi tek dayımın kızı var, bi kaç aydır, ona gidip geliyorum.Bir de binadan bir arkadaşım var, arada ona çıkıyorum.
Ama sosyal hayat dersen sıfır, korkuyorum artık yalnız bir yere gitmeye, kendimi aptal gibi hissediyorum. Çalışmak istiyorum , iş bakıyorum, iş yok. Çocuğu kreşe vermek istiyorum, ama hergün kötü bişey duyuyorum korkuyorum.
Kısacası bende patlamak üzereyim.Para da yok ki, biniyim taksiye, gidiyim bir alışveriş merkezine alışveriş yapıyım.
Onu da geçtim, markete gidip gönlümce her istediğimi alıyım.
Anlayacağın yalnız değilsin.
bende sendenim canım.aksama kadar evdeyim hep.allahtan bebeğim var artık.ankaralılar gelin buluşalımm :)
hend ben seni çok iyi anlıyorum inan durumlarımız birbirine çok eşit arkadasım
Arkadaşlar anladığım kadarıyla evlenmeden önce bu durumu kabul edip öyle evlenmişsiniz.
kim kabullenir bu durumu kimin hayallerinde vardır şartlar ve bulunduğunuz ortam bunu gerektiryor
ben lisans mezunu 2 çocuklu ev hanımı oldum
bulunduğum yer çalışmama müsait değil iş imkanı yok
hayallerimde neler vardı neler
ya eşimden ayrılıcam
ya eşim işini bırakıcak işsiz kalacak
ya ben hayalerime kavuşucam
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?