Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

kızlar kulup fikrını cok beyendın cocuklar ve ev islerı boğuyor farkli bısey yapmıyoruzki buna bir care hend imdatttttttttttttt.

hanımlar bende 3 küçük çocuğum olduğu için evden dışarı pek çıkamıyorum.yoksa eşim kıskanç değildir.kızlarım biraz büyüse çarşı pazar dolaşabilirim ama şimdi yapamıyorum
benimde bulunduğum yerde arkadaşım ve ailem yok ama allahtan eşim gezmeyi çok sever onun izin günlerinde hiç evde durmayız özelliklede yazları denize gideriz yaylaya çıkarız piknik alanlarına gideriz
hiç biryer olmasa çocukları parka götürürüz çarşıya beraber çıkarız dışarda yemek yeriz
tabi eşimin gezmeyi sevmesi ve arabamızın olması benim şansım yoksa bende 3 çocukla evde hapisli gibi kalırdım.aslında evde 3 çocuk olunca iş hiç bitmiyo sıkılmıyorum yani ama insan sürekli aynı şeyleri yapmaktan bunalıyo arada değişiklik istiyoyerimseniben
ha bu arada evde boş zamanlarımı kk de değerlendiriyorum:enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar kulup fikrını cok beyendın cocuklar ve ev islerı boğuyor farkli bısey yapmıyoruzki buna bir care hend imdatttttttttttttt.

canım aslında yeni bi sohbet açalım ankaralı ev hanımları klubü diye orda konuşalaım dertleşelim anlaşalım buluşalım bnce en azından evden çıkamasakta burdan bi çevre yaparızkaydirigubbakcemile5:içelim:

arkadaşlar benim çocuğum yok evde çok sıkılıyorum burda tanıdığım kimsede yok çalışıyordum sağlık durumu yüzünden ayrıldım sonrada kıriz var işyok allah sabır versin benim gibi olanlara

kızlar nereye kayboldunuz neler yaptınız ben bu yazılardan sonra baya bi dışarı çıktım biraz kendime geldim ama iki çocukla dışarı çıkmak kadar zahmetli ve zor bi iş yok sanırım :))evde otursam daha iyi olucak gibi.

canım aslında yeni bi sohbet açalım ankaralı ev hanımları klubü diye orda konuşalaım dertleşelim anlaşalım buluşalım bnce en azından evden çıkamasakta burdan bi çevre yaparızkaydirigubbakcemile5:içelim:

ankaralı ev hanımları grubuna bende katılırım iş güç de yok ev de olmaktan başka çare yok her gün gez gez nereye kadar kafamçokkarıştı

kızlar nereye kayboldunuz neler yaptınız ben bu yazılardan sonra baya bi dışarı çıktım biraz kendime geldim ama iki çocukla dışarı çıkmak kadar zahmetli ve zor bi iş yok sanırım :))evde otursam daha iyi olucak gibi.

seni çok iyi anlıyorum canım
geçenlerde görücemle 3 kızımı alıp çarşıya çıktım.çarşı boyunca küçük kızım kucağımdan inmedi.eve gelene kadar kollarım koptu.bi daha çocuklarla çıkmakmı tövbe dedim:1no2:
sanırım 2 sene daha bu esaret hayatım sürecek.2 seneye kadar küçük cadıda büyür ben de rahatlarım inş.:Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum canım
geçenlerde görücemle 3 kızımı alıp çarşıya çıktım.çarşı boyunca küçük kızım kucağımdan inmedi.eve gelene kadar kollarım koptu.bi daha çocuklarla çıkmakmı tövbe dedim:1no2:
sanırım 2 sene daha bu esaret hayatım sürecek.2 seneye kadar küçük cadıda büyür ben de rahatlarım inş.:Saruboceq:

aynen canım ya bendede ne kol kaldı ne derman üstelerini giydir kat kat bide iyice ağırlaşıyolar onları aşağı indir yukrı çıkar bide ağlamaya başladılarmı eyvahhhh dedim yani otur oturduğun yerde ne işin var dışarda öldüm resmen..saolsun eşimde artık bizi sık sık dışarı çıkardı rahatladım iyice bu bana bi sene gider galiba:teytey:

ankaralı ev hanımları grubuna bende katılırım iş güç de yok ev de olmaktan başka çare yok her gün gez gez nereye kadar kafamçokkarıştı

gerçekten ya bi yer yapalım ankaralı ev hanımları lokali diye orda buluşalım hergün sohbet falan edlim ciddiyim nasıl yapıcağımızı bilen varsa yazsın buraya bakıyım..hihoyyyt

kızlar bende ankarada yaşayan 2 küçük çocuk annesi olarak eve hapis yaşayan biriyim.fikirlerinizi çok begendim bende katılmak isterim.

off kafam öyle karıştki yazılanları okuyunca..Kıskançlık çok kötü bir huy bence ve benim sevgilimde çok kıskanç ve açık açık söylüyorda kimselerle görüşmeni istemiyorum sadece benimle olmanı istiyorum diye bunları düşündükçe çok korkuyorum ve hep kendimi inandırmaya çalışıyorum zamanla değişir henüz bir yıllık bir ilişkimiz var ayrı şehirlerdeyiz o nedenle bu kadar kıskanç diye.. Evt çalışmamıda istemiyor ama istersende çalış diyor bu nedemek şimdi eminim ki ben şimdi bir işe girsem hergün bana sorun yaratacak dışardaki insanlara normal erkek arkadaşlarıma hep bana aşıklarmış gözüyle bakıyor bir de bunlar var:1no2: ama gelgelelim eğitime üniversiteyi kazanmamı öyle çok istiyor ki ben hiç düşünmezken onun eğitimimle ilgili söylediği güzel şeyler beni üniversiteye hazılarnmaya teşvik etti ve ben şuan öss ye hazırlanıyorum..Peki ya evlenince ben evimde de vakit geçirmek istiyorum hatta çocugum oldugu zaman sadece ilk yılları onunla ilgilenmek istiyorum ama benim yaşamım benim yaşamı sevemm için birşeylerle uğraşmam lazım yoksa ben biliyorum ki depresyona girerirm bu benim evliliğimede zarar vermemz mi? Hakkımızda hayırlısı ama asla ve asla eve kapanıp körelmek istemiyorum.. Benim yaşamım harektli olmalı hem anne hem çalışan hemde sosyal bir insan olmak istiyorum ve bunun içinde elimden geleni yapacagım..

kızlar valla bu yazıyı yazdıktan sonra baya bi gezdim ve en son tövbe dedim yazda geldi balkonumu bahçe gibi yaptım oraya çıkarıyorum çocukları.Dışarıya iki küçük çocukla çıkmak varya offffff diyorum azcık canım vardı onuda alıcaklardı valla cadılar eşim ısrar etse bile dışarı çıkacağımı hiç sanmıyorum artık...yasakkelime

ne sacma ya ayakta oturmayı dusunun once meslek sonra es koca ıyı bısey olsaydı ado koca degıl gonca olurdu.ONCE IS SONRA ES

evet evlenince eskisi gibi rahat degilsin ister istemez yemekti temizlikti felan filan derken birde bakmissin aksam olmus.Allahtan bizimki gezmeyi seviyoda canimiz istedigi zaman cikip geziozşutarafagitti

Tamamda siz neden kocanizin her deidgini dinlemek zorundasiniz ben anlamadim, sizin hayatiniz onun elindemi???
cok sacma.
Biraz konusa konusa onu ikna edin bazi seylere.
Cocuklari parka bile cikaramamak da ne demekmis, lütfen susmayin bukadarida fazla.
1 kizar 2 kizar, 3 üncüye alisir.
Cocuklarin ve sizin böyle seylere ihtiyaci odlugunu söyleyin canim.

Olurmu zor diye niye assosyal´leseceksin?
Ne hakkin var cocuklarini disardan insanlarda uzak tutmaya?
kocanin sana yaptigini sen simdi cocuklara yapiyorsun, zor diye, zor ise 2 cocuk pes pese yapmasaydin.
Kusura bakmada yani fikrim bu.
Haaa hergün cikma, ama haftanin 2-4 günp cik hele bu güzel havalarda.
Balkonda nekadar ne oynaya bilirler yorula bilirler, insan göre bilirler.???

valla bazı seyler bırak 3.20.de yapsan anlamazlarr ben seni anlıyorum tatlımm 1cocukla bile dısarı çıkmak bekarlık gibi olmuyo tabiiikii havalar ısındı sıcak var evde oturmak ne zor geliyo insana gidersende ev oturmasına gidiliyor cocukla bu sıcaktaa yani :) birde huysuz kocan varsaaa oda nadirrr

olmaz mı canım o bahtsızlardan bırıde benım.ıs arıorum hala bulamadım.hergun bende evdeyım malesef esım cok calısıo gec gelıo onunlada dogru durust oturamıoruz.ancak hafta sonları bırlıkte olucaz yalnızca bır gunumuz var ondada aılesını cıkarıo onlarda gecırıoruz.bende cok bunaldım ınan.cok ıyı anlıorum senı.senın ustelık cocuklarında varmıs.onlarla ılgılenıosundur en azından.hepten yalnız basına degılsın yanı.Allah sabır versın guzelım gercekten cok zorr

Olurmu zor diye niye assosyal´leseceksin?
Ne hakkin var cocuklarini disardan insanlarda uzak tutmaya?
kocanin sana yaptigini sen simdi cocuklara yapiyorsun, zor diye, zor ise 2 cocuk pes pese yapmasaydin.
Kusura bakmada yani fikrim bu.
Haaa hergün cikma, ama haftanin 2-4 günp cik hele bu güzel havalarda.
Balkonda nekadar ne oynaya bilirler yorula bilirler, insan göre bilirler.???

canım yazdıklarımı dikkatli okusaydın anlardın beni eşim artık havlar düzeldiği için hafta iki üçgün bizi dışarı çıkarıyo artık dedim bide benim hergün çıkarmama gerek kalmadı insan kendini zor dışarı atıyo bide iki çocukla zor dedim ha bide kimse başına gelmeyince anlamaz burda insanları yargılamayın lütfen yaptımsa yaptım iyide yapmışım biraz zor oluyo ama ilerde çok rahat olucam inşallah çocuklarımda şu an gayet mutlular balkonumada bayılıyor eşim gelincede dışarı çıkıyoruz oluyo bitiyo şimdi bide bakıcı tuttum onlara ablası artık sık sık çıkarız :emir_bebek:

kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..:uhm:

aynı beni anlatmışsın..bi çaresini bulursan bana da haber ver lütfen:Saruboceq:

Back
X