Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenirken aman masraf olmasın diye herşeyden çok kıstım. bir çok şey içimde kaldı, şimdiki aklım olsa bu kadar kısmazdım.
annem hep ilk başta nasıl alıştırısan öyle gider isticeksin kızım dior:))
benımde sevgilim ve ben maalesef çok zor şartlarda evlenicez bende böyle yapmayı düşünüyorum bir yandanda acaba bu kadar fedakarlığa değer mi değerim bilinir mi yoksa
süründürülen erkek daha mı çok kıymet biliyor diye düşünmeden edemiyorum....
gerçi sevgilimin bu gune kadar bir tane bile garip davranışını görmedim bana karşı ama araya resmiyet girince herşey değişiyor sanırım...
benımde sevgilim ve ben maalesef çok zor şartlarda evlenicez bende böyle yapmayı düşünüyorum bir yandanda acaba bu kadar fedakarlığa değer mi değerim bilinir mi yoksa
süründürülen erkek daha mı çok kıymet biliyor diye düşünmeden edemiyorum....
gerçi sevgilimin bu gune kadar bir tane bile garip davranışını görmedim bana karşı ama araya resmiyet girince herşey değişiyor sanırım...
en çok merak ettiğim bu günlerde kafamı kurcalayan şey evlendikten sonra hiç dedniz mi keşke daha farklı biriyle evlenseydim ya da şunlar da çok önemliymiş keşke dikkat etseydim?maddiyat ve karşıdaki kişinin aile yapısı nasıl etkilyor?