nişanlıyım ve nişanlımın memlketinde ev tutulacak.ama kayınvalidem beni çıldırtıyo.ısrarla diyoki bizim oturduğumuz mahallede ev olsun illa bize yakın olsun.defalarcaaa ben ve nişanlım istemediğimizi söyledik.hala anlamıyo yaa hala nato kafa nato mermer.hala diyoki yok dünyanın her türlü hali var bilmem nee...ben ne yapmalıyım lütfen akıl verin.kafama takmaktan çıldırcam
eşinin ailesiyle iyi geçinmen sizin ilişkinizi de olumlu hale getirir. aynı evde oturalım demiyorlar yakın olsun ne olur ki? evinin içine karışmak isteyen uzakta da olsa karışır . üç günlük dünya.. Allah sağlık versin .. gerisi hikaye :)
kızlar ben her gün yeni bişeyle geliyorum yaa herkes mi böle yoksa benimkiler mi garip.biz nişanlımla nikahın düğünden önce olmasına karar verdik.çünkü düğünde bence hoş olmuyor.bugünde nişanlım diyorki işte halalarım annem herkes aradı diyolar ki illaa düğünde olsun öle görelim o heycan başka bilmem ne bende hayır dedim.ya çıldırıcam kızlar ya onlara neee.sizce ben sürekli reddeden konumundamıyım yoksa bunda geri adım atayım mı?ama bunda geri adım atarsam sanki ev konusundada aynı politikayı uygulayacaklar gibi geliyo
ya gereksizlikli ne gereksizlik.ben napıcam yaaa.nişanlımda diyorki tamam bizim düğünümüz ama onlarda mutlu olmasın mı onlarında hayali yokmu.annesi diyomuşki yıllardır öle hayal kuruyorum.yok halaları diyomuşki ilk defa kardeşimizin oğlu evleniyo.nikahını görelim bilmem ne ya Allahım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?