evli arkadaşlarım nişanlı kardeşinize lütfen bir akıl verin

Bence tam tersi savunma olarak kullanabilirsiniz.
Nikahı sizin istediğiniz gibi,gönlünüz olsun diye düğünde kıydım ama ev konusunda kendim karar vermek istiyorum dersiniz.
Bence siz şimdi nikaha da karşı gelirseniz kayınvalide işi iyice inada bindirip
,hatta nikah mevzusunu koz olarak kullanıp bak hep bize tavır alıyor diyebilir.
Eğer sizin için çok önemli değilse nikah düğünde kıyılabilir..
Çok ta güzel olabilir bence:))

işte bende kararsızım yani.yüz bulup tepeme çıkarlar mı bikere söz geçirince,yoksa ben bunu koz kullanırmıyım bilmiyorum.ben buna evet diyince herşeyde aynı politikayı uygulamalarından korkuyorum.yani bakın nikahta sizin dediğiniz oldu dediğimde amannnn o çok mu önemli sanki demelerinden korkuyorum sonra.

kesinlikle yakın oturma derim kararlı ol ilk başlarda bu sorun olsada sonradan herşey unutulur tecrübeyle sabittir ..ben yurt dışına gelin gittim memlekete döndüğümüzde ilkönce kayınvalidemlerin evine yerleştik ben hep ayrılıcam gözüyle bakarken son çocuk bizimle kalacaksınz diye baya sorun yaptı kayınvalide ama asla pes etmedim kötü olmadım onunla ama herfırsatta ayrılıcamızı vurguladım bir sene kaldık birlikte ama gel bana sor tabi ..başlarda eşimde bana biraz tepkili davrandı ama şimdi nekadar doğru bi karar olduğunun farkında...demem oki canım herşey unutuluyor yakın oturup hergün sorun yaşıycana uzak otur biraz başın ağrır ama emin ol geçer. bu arada mutluluklar dilerim size

Ayy canım benim hayatının hatasını yaparsın koy tavrını istemiyorsan istemiyorsundur zorla olacak değil ya.Ben aynı mahallede oturmayı geçtim aynı şehirde bile katlanamazdım vallahi.Aynı durum bende de olmuştu eşimle evlenme aşamasında ailesi İzmirde yaşıyordu evi de ordan aldılar münasebetsizler ben düzenimi kurmuşum yıllardır istanbulda çalışıyorum yaşıyorum kendi ailem de istanbulda pat diye izmire nasıl gideyim? Bu nasıl bir emrivaki ve düşüncesizliktir yani..Ya istanbul olacak ya da bu iş olmayacak dedim paşa paşa istanbuldan da ev aldılar hemde daha güzelini aldırttım yani biraz yırtık olucaksın bu konularda ezdirmeyeceksin sesini çıkaracaksın demek istediğim..

Ne kadar uzak,o kadar iyi güzelim.Nişanlın ailesinden taraf çıkarsa bil ki evliliğin burnundan gelecek zehir olacak.Sen de biraz kendi aileni kat canım onlar da tavırlarını koysunlar.
Ben anlamıyorum bu gelin ailelerini,kızlarını kocaya verince evlatlıktan çıkarıyolar sanki.İnsan kızına sahip çıkıp damadın kulağını burmaz mı canım?
Sen de yumuşakbaşlı olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…