- 20 Ocak 2010
- 47.327
- 176.328
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi melankolik_24
Ayrıca mis gibi yurt dısindasin he he de hec annene sonra dewamke hiç moralimi bozmam bile 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gec degildi, yemege gidip geri dönmüstüm. Annem malesef bir cok konuda geri kafali.Annenizin düşünce yapısı çok yanlış ancak yetişme tarzı buysa bazı şeyleri kabullenemiyor olabilir. Arkadaşınızın evine geç bir saatte mi gitmiştiniz ya da kalmak için mi? Belki bundan da rahatsız olmuş olabilir. Gerçi bu düşünce de çok yanlış
Canim sıkıldi cünkü annemin ciddi bir hastaligi var, bak kaldiramam öyle seyleri dedi.Ayrıca mis gibi yurt dısindasin he he de hec annene sonra dewamke hiç moralimi bozmam bile![]()
Bildigim kadariyla cevremizde hic öyle bir olay yasanmadi, sadece dizilerde, Müge Anlida izlediklerinden yola cikiyor bence.Sen değil de annen yanlış düşünüyor.
Etrafinda bunun turevinde bir olay yasanmissa her arkadaşlarıyla bir araya geldiklerinde donder donder anlatmışlardır aralarında.
Bence durum bundan ibaret.
Bu yargıya varabilmek içi kaç tane koca tanıdı ki annen ?
Hep bu Müge Anli:lar,Esra erol'lar.
:)
Bu kadar hassas olma yaIyi de bu kadar masum bir olayda böyle bir tepki verecegini düsünemedim ki, söyler miydim yoksa? Asiri canim sıkıldi, kendimi kötü hissediyorm
Onu da diyorlar desem, onlara kalirsa herkes bizim kuyumuzu kaziyor zaten.Biraz "Icecegini kimseden alma, hep gidip kendin al. Hap felan atarlar" a benzediArtik o kadar cok sey duyuyoruz ki medya sayesinde, insanlar kendi akrabalarina bile güvenmeyecek yakinda
Tamam gitmem bir daha dedim ve bunu demeye mecbur ettiklerine cok sinirlendim zaten. Kendileri kücücük dünyalarinda yasayip, hayatin dizilerde ki gibi oldugunu düsünmeleri kizdirdi beniBu kadar hassas olma ya
Benim annemin de bazı konularda öyle ilginç düşünce tarzı oluyor ki mavi ekran verdiğim oluyor ama sonuçta herkes kendi hayatını ve bildiğini yapıyor...sen birde teee nerelerdesin "haklısın anne" deyip bildiğini okuyacaksın![]()
Benim annem de hep şöyle söyler “biz komşularımızla arkadaşlarımızla gündüzleri görüşürdük zaten hepimizin eşleri işte olurdu. Akşamları plan yaptığımızda eşlerimiz de dahil olurdu çiftler birlikte plan yapardık. Arkadaşımızın eşi evdeyken gitmek bize ayıp gelirdi. Bizi böyle yetiştirdiler.” Ne kızabiliyorum ne de anlayabiliyorumYok gec degildi, yemege gidip geri dönmüstüm. Annem malesef bir cok konuda geri kafali.
Bundan sonra evdeyim diceksin veya bekar arkadasimdayım diceksinCanim sıkıldi cünkü annemin ciddi bir hastaligi var, bak kaldiramam öyle seyleri dedi.(sanki adam öldürdüm)
Kesinlikle! Bana iyi bir ders oldu. Gerci instagramdan falan takip edip buluyorlar yine bir seyler.Bundan sonra evdeyim diceksin veya bekar arkadasimdayım diceksin![]()
Evet böyle bir yetistirme sekli oldugunu biliyorum. Evliyken bekar arkadasimi davet ettigimde bana da demislerdi. Sanki arkadasim kocami ayartcak eve gelince, disarida görüsünce sorun yok.Benim annem de hep şöyle söyler “biz komşularımızla arkadaşlarımızla gündüzleri görüşürdük zaten hepimizin eşleri işte olurdu. Akşamları plan yaptığımızda eşlerimiz de dahil olurdu çiftler birlikte plan yapardık. Arkadaşımızın eşi evdeyken gitmek bize ayıp gelirdi. Bizi böyle yetiştirdiler.” Ne kızabiliyorum ne de anlayabiliyorum![]()
Ben zaten kendime genel olarak güvenmeyen bir insanim, annemler malesef bu sekilde yetistirdi. Tam kabugumdan cikiyorum, gücleniyorum dedigim andan tekrar asagi cekmeye calisiyorlar. Yalan söylicem baska yolu yokumursama. bu laflar seni aşağı çeker. kendine ve insanlara olan güvenini yitirirsin. annem boşanmış kadındı yıllarca anneannemin bu tarz psikolojik baskılarıyla savaştı. sonuç tansiyon hastası oldu. duymamayı, kulak asmamayı öğren. her yaptığını bilmesinler. evlerine gitme diyorsa tamam de geç. nerdesin diye sorduğunda dışarda oturuyoruz de. kaç yaşından sonra onunkafa yapısı değişmez. mecbur sen takmamayı öğreneceksin.
Psikolojik baski yapiyorlar takmayinca ya da dediklerini yapmayinca.Annem hasta bak daha kötü oluyorum falan diyor. O yüzden dogrularimin arkasinda duramiyorum malesefKaç yaşında yalnız yaşayan kadınsınız. Kokuşmuş zihniyetleriyle ülke dışından bile sizi taciz etmeyi basarabiliyolar yani. Neden gizleyesiniz nerde olduğunuzu? Ben x yaşında kadınım, arkadaşıma gitmek için kimseden izin alacak değilim bana karışma deyin kestirip atın, konuşmaya devam ederse he he deyin, bidaha nerdesin diye sorarsa arkadasimdayim dersiniz evli olduğunu gizlemeden, bir konuşur iki konuşur, takmadiginizi bildiğinizi okumaya devam ettiğinizi görünce susar