Evli bayanlar bir bakın lütfen

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
245
219
103
31
konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama daha çabuk cevap gelir diye ğmit ederek buraya açıyorum. Ben 38 günlük evliyim. Eşimle 9 gün önce korunmasız ilişkiye girdik çocuk istiyoruz. Bazı sorunlarımdan dolayı bayılmıştım test yapıldı hcg 1.20 çıktı. Hamileliğe göre düşük bi rakam ama daha yeni hamile kalmışsam sonradan artar mı sizce. Adetime 5 gün daha var gecikirse tekrar test yapıcam. Sadece merak ettim 1.20 demek kesin gebelik yok demek midir. Bide katı kıvamda bembeyaz akıntım oluyor süt kesiği gibi

konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama daha çabuk cevap gelir diye ğmit ederek buraya açıyorum. Ben 38 günlük evliyim. Eşimle 9 gün önce korunmasız ilişkiye girdik çocuk istiyoruz. Bazı sorunlarımdan dolayı bayılmıştım test yapıldı hcg 1.20 çıktı. Hamileliğe göre düşük bi rakam ama daha yeni hamile kalmışsam sonradan artar mı sizce. Adetime 5 gün daha var gecikirse tekrar test yapıcam. Sadece merak ettim 1.20 demek kesin gebelik yok demek midir. Bide katı kıvamda bembeyaz akıntım oluyor süt kesiği gibi
Çok erkense çıkmamış olabilir gecikince tekrar test yaptırın içiniz rahat etsin. Akintiniz süt kesiği gibi geliyorsa mantar ya da enfeksiyon olabilir ona mutlaka baktırın.

0.5 ve 5 arası değerler negatiftir.Daha yolun başındasınız bu kadar hevesli olmanız güzel ama her ay hayal kırıklığı yaşarsınız gebelik olmazsa.

Önce bir jinekologa veya kadın doğum a gidin kan tahlili vs yaptırın doktor size folikasit versin ki gebelik olursa sağlıklı ilerlesin. Allah gönlüne göre versin.

Az sakin ol :)
Daha yeni evlisin.
Yolun çook başındasın.
Şu anda kan değerine göre gebelik yok belli ki.
Stres yapma.
Mutluluklar..

En son 9 gün önce olmuşsa çıkması lazımdı ama sonraki günler de olmuşsa çıkmaması dogal

Herkesin kendi kararı karışmam doğru değil. Nasıl 5 yıl bebek olayını erteleyenler varsa. Hemen hamile kalmak isteyenlerde olabilir. Ama biraz sakin bencede. Vakti zamanı gelince elbet olur.

Reglime 5 gün kala öğrenmiştim ve değerim 38’di. Kötümser olmayın ama kendinizi de umutlandırmayın. Allah gönlünüze göre versin, hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.

5 altı negatif diye biliyorum.
Acele etmemenizi de ayrıca öneriyorum,evliliginiz biraz otursun.

Çok geç çocuk yapanlar nasıl tercih meselesi ise erken çocuk yapanlarda bir tercih meselesidir. Karışmak haddimize değil ama en azından bu kadar erken hemen istiyorsan bile şöyle 5-6 ay sonra denemeye başlasan. Birazcıkda olsa evliliğin otursun yazın eşinle doya doya gez örneğin...

Back
X