Bence anlat kurtul canım... BAk ben eşimle staj yaparken tanıştım. daha sevgili değilken arkadaştık ve ben ona eskiyi anlatmıştım hemde olduğu gibi (2 kişi) ozamanlar babamda dışarı falan bırakmıyo tabi sadece işyerinde 3 gün görüşüyoduk. neyse staj bittiği gün bana evlenme teklifi etti kabul ettim, zaten evliliği konuşuyoduk teklif formaliteden oldu yani... neyse staj bitti görüşmemeye başladık sora babam öğrendi o sırada da telefonum bozuldu babama verdim tamire götürsün diye tabi oda geri getirmedi haliyle... bizimki görüşememenin etkisiyle kurmaya başladı depresyona girdi... çok nadir kaçamak görüştüğümüzde herşey normaldi yada aileler biraraya geldiğinde falan bana karşı gayet normaldi fkat aklında ayrılmak varmış kaldıramiyomuş falan... babam evlilik için küçük olduğumu düşündüğü için pek yanaşmamıştı zar zor onuda ikna etmiştik herşey bitti tam kız istenecek benimki ayrılmak istiyorum dedi

bak dedim sen görüşmediğimizden böylesin yanyanayken sorunumuz yok değilmi dedim evet haklısın öyle dedi, ee sorun ne dedim bilmiyorum ayrılmak istiyorum dedi... önce izin vermedim sonra başkasımı var dedim, hayır saçmalama ben seni seviyorum hemde çokk dedi ilerde olurda senden başkasıyla evlenicek olursam yinede tek sevdiğim sensin dedi... biz bunları telefonda konusuyoruz. o orda ben burda ağlamaktan helak olduk. neyse o gün izin vermedim tamam dedi ertesi gün kavga ettik bana etmemesi gereken bi laf etti, bu lafı benim geçmişimi kafasına taktığı yüzünden o halde olduğumuzu gösterdi bana... bende enson dayanamayıp işine gelirse ben böyleyim dedim... sonra ayrıldık... ben memlekete dedemin yanına gittim tatile değil orda kalmaya kafam nezaman eserse ozaman dönücektim ama biliyorum o geri dönücek yani hani umut etmek değil benimki, sanki askere gitmiş de gelmesini bekliyorum gibi geri geliceğini biliyorum sadece zamanını bilmiyorum... sonra aylaar sonra kocişim beni özlediğini farketmiş beni hala sevdiğini bensiz saçmaladığını anlamış... ailemle iletişime geçmiş benim haberim olmadan da aylarca onlar konuşmuş görüşmüş falan derken o demişki ben onu seviyorum onsuz yapamıyorum evlenmek istiyorum... bana söylediler ne diyosun diye... bende dedimki bn böyle olacağını biliyordum zaten sen beni seviyordun böyle saçmalayıp bizi bitiremiceğini biliyordum geri geliceğini biliyordum dddim...
sonuç: 1 seneyi aşkın süredir evliyiz ve bebeğimizi bekliyoruz çokk mutluyuz

Allah bozmasın
sana tavsiyem söylemen... zaten sen söyleyince tepkisinden kişiliğinide görürsün ona göre karar verirsin... ama beni terkeder diye düşünme... terkederse kendi bilir ilerde mutsuz olacağın bir adamdan kurtulmuş olacaksın yok benimki gibi yada benzeri bişe olursa doğru yoldasın
Mutluluklar