özellikle şuan emin değilim ama ileride aşık olur muyum acaba diyen arkadaşlar için yazıyorum.
tabiki bu kişiden kişiye değişen bir durumdur, herkese göre farklılık gösterir ama tavsiyem gerçekten değer verildiğinizi düşünüyorsanız zaman verin ona.
sevgilimle ilk görüşmemizden önce aylarca sadece telefonda konuştuk ve whatsap da yazıştık. bana çok saçma gelir öyle sadece telefon üzerinden birine birşeyler hissedebilmek. o hissettiğini söyledi diye de ciddiye almadım çocuğu aylarca ama kalkıp gelmesin diye de türlü bahaneler bulup durdum. en son konuştuk ve bir daha asla görüşmemeye karar aldk (tabiki benim isteğimle

)
üstünden 1 ay geçtikten sonra başka bir sebeple bulunduğum şehre gelmişti, görüşelim dedi, tamam dedim gittim. ilk 1 saati hatırlamıyorum bile ne heyecan bendeki

ona ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyorum ama ilk görüş değildi bunu biliyorum. ama şuan gerçekten her görüşmemizde artıyor ona olan aşkım ve sevgim.
Rabbim hayırlısını versin inşallah hiçbirşeyin garantisi yok, ama nasipse 2-3 ay içinde nişanı yapıp eylül ayında da evlenmeyi planlıyoruz.
o yüzden bence bir şans verin size ilgi gösteren insana, belki sizde seversiniz o iş hiç belli olmaz