evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

ben ilk görüşte ay dedim ne hoş çocuk ama kapmışlardır kesin demiştim. gel zaman git zamana arkadaş olduk falan şimdi 2 yıllık evliyiz. :KK37::KK36:
 
Canim soyle anlatayim bizim aramizda mesafe vardi ilk olarak hemen bulusamadik. Ve boyunu ogrenince ben sogudum. Fotograflarindan falanda etkilenmedim.O ise bana asik oldugunu soyluyordu. Bende kirmamak adina konusmaya devam ediyordum. Hatta acik soyluyordum etkilenmedim diye olsun ben seviyorum yeter diyordu. Bir gun arkadasima bitirecegimi onu kandirmak istemedigimi soyledim. Arkadasim agladi nasil oynayabiliyorsun insanlarin duygulariyla vs diye. Bende cok uzuldum ve bulusup bir firsat vermeyi kabul ettim. Hatta ilk bulusmaya giderken o kadar heycansizdim ki uyuyakalmisim. Uzak bir sehirden geliyordu. Beni oylece beklemis.Ilk gordugum zamansa inanilmaz elektrik aldim oturusundan, halinden, tavrindan o kadar etkilendim ki. Tam evlenilecek bir erkekti bana gore. Ama uzaktan hissedememistim. Sonra tabiki devam ettik ve boy hic mi hic sorun olarak dusunmedim bile. Iyiki o arkadasim aglamis ve ben bir sans vermisim. Allaha sukurler olsun ki onu kaybetmemisim bir kac cm boy yuzunden. Simdi dusunuyorum boyu cok uzun birini bulabilirdim ve beni cok uzebilirdi. Kafa yapisi uyustuktan sonra herseye cozum var.O yuzden tavsiyem eger sizden kisa degilse kestirip atmayin :)
mutluluğunuz huzurnuz daim olsun inşaALLAH... haklısın aslında ama takıntı olmuş resmen bende...
 
özellikle şuan emin değilim ama ileride aşık olur muyum acaba diyen arkadaşlar için yazıyorum.
tabiki bu kişiden kişiye değişen bir durumdur, herkese göre farklılık gösterir ama tavsiyem gerçekten değer verildiğinizi düşünüyorsanız zaman verin ona.
sevgilimle ilk görüşmemizden önce aylarca sadece telefonda konuştuk ve whatsap da yazıştık. bana çok saçma gelir öyle sadece telefon üzerinden birine birşeyler hissedebilmek. o hissettiğini söyledi diye de ciddiye almadım çocuğu aylarca ama kalkıp gelmesin diye de türlü bahaneler bulup durdum. en son konuştuk ve bir daha asla görüşmemeye karar aldk (tabiki benim isteğimle :KK53:)
üstünden 1 ay geçtikten sonra başka bir sebeple bulunduğum şehre gelmişti, görüşelim dedi, tamam dedim gittim. ilk 1 saati hatırlamıyorum bile ne heyecan bendeki :KK53:
ona ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyorum ama ilk görüş değildi bunu biliyorum. ama şuan gerçekten her görüşmemizde artıyor ona olan aşkım ve sevgim.
Rabbim hayırlısını versin inşallah hiçbirşeyin garantisi yok, ama nasipse 2-3 ay içinde nişanı yapıp eylül ayında da evlenmeyi planlıyoruz.
o yüzden bence bir şans verin size ilgi gösteren insana, belki sizde seversiniz o iş hiç belli olmaz :KK51:
Sormasi ayiptir asil tanisma nasil oldu:KK53:
 
Sormasi ayiptir asil tanisma nasil oldu:KK53:

modern görücü usulü misali benim halam numaramı onun halasına vermiş :KK53: sonra bana yazdı çok zorladılar falan diye sonra da konuşmaya başladık, ama ben huysuzu yüzünden ilk mesajlaşmaya başlamamızla görüşmemiz arasında 5 ay var :KK70:
 
Ay benim kalbim ıpılık olmuştu ilk buluşmamızda merhaba derken utanıp göğsüne kafamı koymuştum :D sonra daha çok çok utanıp kafamı nasıl kaldırıcamı planlamıştım:D ben ilkkkk gördüğümde onun farklı olduğunu anladım değişik bir his tabiki ,Eşimi koşup öpüp geri yazıma devam edesim geldi bak şimdi :D İyikiii karşıma çıkmışş çok seviyorum eşimiii yahuu :D
 
hiç elektrik almadım ,
eşim beni ortak arkadasımızın sayfasında facebok da resmımı gorunce begenmiş
ben de resımlerınde onu fena bulmadım
ilk bir ay yazıstık ve telf da konustuk
yuzyuze grüsünce hiçççç elektrik almadım hatta arkadasıma da kızdım bu cocugu begeneceğimi nasıl düşündü diye

şimdi eşime baktıkca bu yakısıklı adam benim kocam mi diye sevınıyorum:))))))))))))))
 
Back
X