- 24 Nisan 2008
- 1.418
- 19
- 683
evlilik dışarıdan göründüğü gibi olmuyor ne yazıkki...çok severkte evlenseniz, görücü usulüylede evlenseniz..hiç aklınızın ucundan geçmeyeceği durumlar yaşarsınız..aslında evlilik rüyasıyla ayaklarınızın yerden kesildiği zamanlarda hiç te dikkat etmediğiniz olaylar eviliğinizin ilerleyen günlerinde sizin için büyük bir problem olacaktır...
işte bu rüya zamanlarında nelere dikkat edilmeli? hangi durumlar tehlike sinyali?
kaynana faktörü(iyi de var kötüde var)
elti faktörü( ' ' ' ')
görümce faaktörü
maddiyat faktörü
ailelerin denk olması faktörü
bekarlık arkadaş faktörü
cinsel uyum faktörü( aşırı istek, aşırı isteksizlik..ki bunu anlamanın nasıl bir püf noktası olabilir bilemiyorum..)
erkeğin-kadının ailesine düşkünlüğü
çocuk meselesi
çalışan kadınsanız, maaşın kullanım etkisi, erkek ya da kadında aşırı tutum yada aşırı savurganlık
erkeğin-kadının ( giyim,içki, gezme, arkadaş,tatil,temizlik,tertip-düzen, eğlenme anlayışı)
aklıma gelen temel konu başlıkları bunlar...bu konularda dikkat edilmesi gereken ince noktalar vardır..çoğu insanın hiç de dikkate almadığı..yardımcı olurmusunuz, tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
işte bu rüya zamanlarında nelere dikkat edilmeli? hangi durumlar tehlike sinyali?
kaynana faktörü(iyi de var kötüde var)
elti faktörü( ' ' ' ')
görümce faaktörü
maddiyat faktörü
ailelerin denk olması faktörü
bekarlık arkadaş faktörü
cinsel uyum faktörü( aşırı istek, aşırı isteksizlik..ki bunu anlamanın nasıl bir püf noktası olabilir bilemiyorum..)
erkeğin-kadının ailesine düşkünlüğü
çocuk meselesi
çalışan kadınsanız, maaşın kullanım etkisi, erkek ya da kadında aşırı tutum yada aşırı savurganlık
erkeğin-kadının ( giyim,içki, gezme, arkadaş,tatil,temizlik,tertip-düzen, eğlenme anlayışı)
aklıma gelen temel konu başlıkları bunlar...bu konularda dikkat edilmesi gereken ince noktalar vardır..çoğu insanın hiç de dikkate almadığı..yardımcı olurmusunuz, tecrübelerinizi paylaşırmısınız?