Evli bayanlar lütfen acil yardim

esinncelikr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
110
22
13
28
Arkadaşlar direk konuya giricem 20 yaşındaymış 8 aylık bi oğlum var sorunum eşimle eşim beni çok sever eminim 724 yanmda evlendgmzden beri işyeri acma arayislarindayiz vs oyuzden ama cinsel like konusunda hep bi bahane olduğu zamanlarda da eminim %80 i kendi isteği dışında mecbur hissederek geliyor eminim dışarı pek çıkmaz bu ara evde ama hep çok yoruluyorum veya evde 2 saat spor odasında spor yaptığı için çok yoruluyorum vs diyo sizce sorun ne lütfen fikirlerinize ihtiyacm var

Buarada beni arzulamadigini ama insan olarak sevdiğini yada alışkanlık olduğu düşünüyorum bende genelde sevimlilik sever bi kadın olarak karısı olarak hiç değil hiç o şekilde yaklaşmaz yani

Arkadaşlar neden anlamadınız türkçe yazıyorum yardm istedim fikir olur diye sorunum eşimin akşam olduğu zaman yanaşmamasi kaçması 10 gün karışmasam umrumda olmayışı

18 aylık evlilik 8 aylık çocuk.... Hemen hamile kalmışsınız. Erkekler hamilelikte psikolojik olarak cinsellikten uzak duruyorlar. Kadınlar da Doğum sonrası hem çocuk ile ilgilenmekten hem de kuruluktan dolayı isteksizlik yaşıyorlar. Eşiniz ile ev içinde huzurluysanız bu şartlar altında sağlıklı bir cinsel hayat beklemeye gerek yok. Gençsiniz istekleriniz olabilir ama hayata erken başlamışsınız.
İleride düzelecektir.
Acil derken ne gibi bir aciliyet var? Boşanma davanız var ve eşinizi bu konuda suçlayacak mısınız? Daha açık olursanız daha doğru yardım alırsınız

Arkadaşlar neden anlamadınız türkçe yazıyorum yardm istedim fikir olur diye sorunum eşimin akşam olduğu zaman yanaşmamasi kaçması 10 gün karışmasam umrumda olmayışı
Sorunu bildiğiniz için size doğal geliyor yazdıklarınız. Ama anlaşılır değil. Nokta da kullanırsanız iyi olur.

18 aylık evlilik 8 aylık çocuk.... Hemen hamile kalmışsınız. Erkekler hamilelikte psikolojik olarak cinsellikten uzak duruyorlar. Kadınlar da Doğum sonrası hem çocuk ile ilgilenmekten hem de kuruluktan dolayı isteksizlik yaşıyorlar. Eşiniz ile ev içinde huzurluysanız bu şartlar altında sağlıklı bir cinsel hayat beklemeye gerek yok. Gençsiniz istekleriniz olabilir ama hayata erken başlamışsınız.
İleride düzelecektir.
Acil derken ne gibi bir aciliyet var? Boşanma davanız var ve eşinizi bu konuda suçlayacak mısınız? Daha açık olursanız daha doğru yardım alırsınız
Öncelikle teşekkür ediyorum evet 8 ay geçti dogumdan toparlandm ama bebeğim sorunlu değil oyuzden kendimi hiç salmadim hicbi konuda acil diyişimin sebebi kafamı kurcalıyor ve buradaki arkadaşlar tecrübe veya fikirleriyle aydınlatirlar belki çünkü takinti haline geldi biraz neden diye

Öncelikle teşekkür ediyorum evet 8 ay geçti dogumdan toparlandm ama bebeğim sorunlu değil oyuzden kendimi hiç salmadim hicbi konuda acil diyişimin sebebi kafamı kurcalıyor ve buradaki arkadaşlar tecrübe veya fikirleriyle aydınlatirlar belki çünkü takinti haline geldi biraz neden diye
eşiniz kaç yaşında
çocuktan önce nasıldı cinsel hayatınız?
eğer çocuktan önce iyiyse doğumla alakalı oluyor bu uzaklaşmalar

Eşiniz evine ve ailesine eskisi gibi düşkünse belki evde olmak aklını kurcalıyordur.
Bir bebeği var ve iş konusunda sıkıntı yaşıyor. Bilemedim. Bence böyle takıntıları oluşmuştur.

Back
X