- 10 Nisan 2014
- 43.578
- 115.992
- 798
- Konu Sahibi esinncelikr
SOS vermiş kadın acil diyor aaa ciddiye alın kadını acillllllllHiç bişey anlamadım.
Kim yoğun spor yapıyor?
Kim cinsellikten uzak duruyor?
Bunun neresi acil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SOS vermiş kadın acil diyor aaa ciddiye alın kadını acillllllllHiç bişey anlamadım.
Kim yoğun spor yapıyor?
Kim cinsellikten uzak duruyor?
Bunun neresi acil?
Ne diyosun sen çık git işine gelmiyosaSOS vermiş kadın acil diyor aaa ciddiye alın kadını acillllllll
yorum serbest burda kurallar dahilinde senden izin almam gerekmiyor terbiyeni takın.cinselliğin neresi acilmişNe diyosun sen çık git işine gelmiyosa
3 gun boşalmasa erkek komaya mı girer vayyy bunu da yeni duydum şu k.k da daha neler duyacağızBu normal degil 10 gun gecse aramiyorsa hic normal degil.biraz acik konusucam ama bir erkek uc gun bosalmasa komaya girer yani benim esim oyle.bence oturup konusun dr a gidin beraber caresine bakin.esinizin durumu normal degil saglikli bir erkekse..
Sen takın terbiyesini bi kadın olarak dalga geçiyorsun bide yazikyorum serbest burda kurallar dahilinde senden izin almam gerekmiyor terbiyeni takın.cinselliğin neresi acilmiş
3 gun boşalmasa erkek komaya mı girer vayyy bunu da yeni duydum şu k.k da daha neler duyacağız
boşanmış kadınlar hep cinsel ilişki yaşar yani gayri resmi pesss diyorum.sizin daha kadına saygınız yok kınıyorum siziGenç dediğiniz yaşı 30 ve yakışıklı eşim emlak isiyle ugrasiyodu dışarıda ben yanındayken bile kadınların dönüp dönüp baktigi biri gecmisinide biliyorum kız arkadaşları hiç eksik olmamış hepside cinsel ilişki yaşayan kişiler yani boşanmış kişiler genelde öyle bi eksikliği hiç olmamış bunu biliyorum
Cnm benm ben olanı bildiğimi söylüyorum namuslu kadın heryerde namuslu ama benm eşimin geçmişteki tüm ilişkileri genelde dullarla olmuş ozamn gelip yatmasın 2 çocuk anneli kadınlar msj atmasın evli adama bende yazmayayimboşanmış kadınlar hep cinsel ilişki yaşar yani gayri resmi pesss diyorum.sizin daha kadına saygınız yok kınıyorum sizi
ha ozaman eşime yazan bazı kadınlar diyin dul kadınlar demeyin.bu arada evliyim sizin deyiminizle dul değilim ama bu sitede çok hemcinsim var boşanan ya da boşanmak uzere olan onlar adına kızdım benCnm benm ben olanı bildiğimi söylüyorum namuslu kadın heryerde namuslu ama benm eşimin geçmişteki tüm ilişkileri genelde dullarla olmuş ozamn gelip yatmasın 2 çocuk anneli kadınlar msj atmasın evli adama bende yazmayayim
Yazdığımı okursan ben kocamın eski görüştüğü bayanlar hakkında dul diyorum hepsini baz almıyorumha ozaman eşime yazan bazı kadınlar diyin dul kadınlar demeyin.bu arada evliyim sizin deyiminizle dul değilim ama bu sitede çok hemcinsim var boşanan ya da boşanmak uzere olan onlar adına kızdım ben
Napalim kendisi seviyor evi bende diyorum zaten zorumla açacak yeni iş yeriİs yerini kapatip el elde bas basta napiyorsunuz? 24 saati bir arada gecirince de fenalik gelir insana ben de olsam ben de sevismem kacardim
Evi sevmek ayri 24 saati beraber gecirmek ayri. İnsan bikar ya. Zaten cok gencsiniz, hemen de cocuk olmus. Bunlar basli basina soguma sebebi. Gencecik adamin isi gucu birakip evde oturmasi normal degil ki cinselligi normal olsunNapalim kendisi seviyor evi bende diyorum zaten zorumla açacak yeni iş yeri
Çocuktan sonra mı cinsellik azaldı?Öncelikle teşekkür ediyorum evet 8 ay geçti dogumdan toparlandm ama bebeğim sorunlu değil oyuzden kendimi hiç salmadim hicbi konuda acil diyişimin sebebi kafamı kurcalıyor ve buradaki arkadaşlar tecrübe veya fikirleriyle aydınlatirlar belki çünkü takinti haline geldi biraz neden diye