- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi pembe dusler
-
Kim çıkardıysa bu ombreyi dipleri gelmiş mendilci kızlarbende sadece kas biyik icin giderim uzadilarmi:)gidemedigimde oluyor hatta bebegim oldu kendime vakit ayirmak lux haline geldi.birde bu yaz sacimi kestirdim okadar.boya isi manikur pedikur yok bende.agda isini kendim hallederim.aslinda bnde ombre istiyorum ama korkuyom yakismaz diee dee
bende sadece kas biyik icin giderim uzadilarmi:)gidemedigimde oluyor hatta bebegim oldu kendime vakit ayirmak lux haline geldi.birde bu yaz sacimi kestirdim okadar.boya isi manikur pedikur yok bende.agda isini kendim hallederim.aslinda bnde ombre istiyorum ama korkuyom yakismaz diee dee
aynen, sari ombre düsünüyorum ama tereddütreyim hadi birbirimizi gazlayalim
Kim çıkardıysa bu ombreyi dipleri gelmiş mendilci kızlar
Bencede :) ten rengin ne senin?ben esmerim kumral desekte olur.saclarim siyah gür asiri dalgali
oyyy gür ve dalgali mi, tam istedigiiiiim. cok seksi oluyor kabarik sac.
benim tenim beyaz, mavi büyük gözlerim var kaslarim seyrek almiyorum hatta makyaj da yapmam. iste sari sac makyajla gidiyor diyorlar ondan tedirginim.
saclarim cok azaldi dogumlardan sonra, öncesinde de gür degildi. beyaz tene cok soluk durma olayi var bilemedim
Siyah rengi denediniz mi hic? Sari sac renkli goz olayi artik cok klasik. Siyah sacla beyaz ten ve renkli göz inanilmaz guzel oluyor bazi insalarda.
Ben de beyaz ten ve renkli gozluyum ama siyah saç öcü gibi durdu bende perukla denedik kuaforde yaptiramadim, kuaforde onermedi. :/ ama yakisana coook yakisiyor.
Siyah rengi denediniz mi hic? Sari sac renkli goz olayi artik cok klasik. Siyah sacla beyaz ten ve renkli göz inanilmaz guzel oluyor bazi insalarda.
Ben de beyaz ten ve renkli gozluyum ama siyah saç öcü gibi durdu bende perukla denedik kuaforde yaptiramadim, kuaforde onermedi. :/ ama yakisana coook yakisiyor.
oyyy gür ve dalgali mi, tam istedigiiiiim. cok seksi oluyor kabarik sac.
benim tenim beyaz, mavi büyük gözlerim var kaslarim seyrek almiyorum hatta makyaj da yapmam. iste sari sac makyajla gidiyor diyorlar ondan tedirginim.
saclarim cok azaldi dogumlardan sonra, öncesinde de gür degildi. beyaz tene cok soluk durma olayi var bilemedim
Her pazar giderim . 18 yıllık evliyim 2 oğlum var ve çalışıyorum . Hiç sekmez . :)Merhaba arkadaslar.evli iki çocuk annesi bayanım.şöyle bi farkettımde kuaför yolunu unutmuşum.geven sene sacımı kestırmeye gıtmışım en son kuaföre..ev çocuklar okul derken şaşmışım yanii.insan kendıne vakıt ayıramıyor doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?