- 5 Mayıs 2016
- 8
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Caresizderdim1
-
Bitti ayrıldık o zamanlar erkek arkadaşımdı teşekkür ederim yorumun içinKötü yorum yapmak istemem ama gerçekten istemesen suan erkek arkadasın olarak kalmazdı.Sana tecavüz eden bir pisliğe nasıl erkek arkadasım diyorsun hala?
Soruna gelecek olursak muayene olmadan anlamak imkansız.Doktora gitmen gerek.
Alıcağım cevaptan çok korkuyorum yani bunu söylemek istemezdim ama kendim bakıp netteki resimlerle kıyaslıyorum hergünDoktora görünmen lazım
Doktor dısında kımse anlayamaz. Korkuyla yasayacağına kontrole gitAlıcağım cevaptan çok korkuyorum yani bunu söylemek istemezdim ama kendim bakıp netteki resimlerle kıyaslıyorum hergün
Sağol canımDr git biz nerden bilelim ayrıca bozulmuşsundur .
Uzun zamandır uyuyamıyorum psikolojim çok bozuldu bunu ailemde farkında. Sebebini tabikide onlara söyleyemiyorum hatta hiç kimseye... Benim en büyük derdim kendimde gizli, içime atmaktan kahroluyorum çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum yaşadığım acı çok büyük. Ne olur kötü yorum yapmayın ben yeterince kendime hakaret ediyorum. Erkek arkadaşımın evindeyken birden delirdi istemediğim halde oldu analdandı çok ağladım bırakmadı sonra sanki öne girmiş gibi hissettim ağlayarak söyledim ona ne yaptığını o da çekildi bir baktım kan hıçkıra hıçkıra ağladım ama bir faydası olmadı... Sadece 1 kez girdi ne bir zorlama oldu ne bir acı. Doktora gidip anlatmış durumu doktor imkansız olduğunu o kadar kolay olmıycağını zedelenme olmuş olabiliceğini söylemiş. İkinci ilişkimde kanamam olucağunı söylemiş tabi ben doktora gitmedim cesaretim yok duyucağım şey kötü olur diye korkuyorum. Sizden ricam böyle bir kez girmeyle tamamı bozulurmu birde hiç baskı olmadan yırtılırmı hemen zorlama olmadan bu bir dahaki ilişkimde kanamam olurmu ne olur fikirlerinize ihtiyacm var
Aynen bir kerede de olabilir , bazı bayanların cok kolay olur . Ah be güzelim ne diye evde buluşursunuz ya ... Şikayet etmelisin bildiğin tecavüz ;(Sağol canım
Aileside evdeydi sonra onlar alışverişe çıkınca ben kaldım evde bizde çıkalım dedim çıkarız dedi ama öyle olmadı malesefAynen bir kerede de olabilir , bazı bayanların cok kolay olur . Ah be güzelim ne diye evde buluşursunuz ya ... Şikayet etmelisin bildiğin tecavüz ;(
Ah be güzel kızım nişanlın değil kocan değil ailesi evde olsa bile ne işin vardı orda bu ders olsun sana.. doktordan başkası bilemez hem herkesden kan gelcek diye bi şey de yok.. pislik herif hem anala girip bi de ordan vajinaya ııyyyy pislik iyi hastalık kapmamışınAileside evdeydi sonra onlar alışverişe çıkınca ben kaldım evde bizde çıkalım dedim çıkarız dedi ama öyle olmadı malesef
Deme deme bosverŞimdi bir şey diycem ama demiycem
Sana tecavuz eden o hayvan yalan soyluyor.Uzun zamandır uyuyamıyorum psikolojim çok bozuldu bunu ailemde farkında. Sebebini tabikide onlara söyleyemiyorum hatta hiç kimseye... Benim en büyük derdim kendimde gizli, içime atmaktan kahroluyorum çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum yaşadığım acı çok büyük. Ne olur kötü yorum yapmayın ben yeterince kendime hakaret ediyorum. Erkek arkadaşımın evindeyken birden delirdi istemediğim halde oldu analdandı çok ağladım bırakmadı sonra sanki öne girmiş gibi hissettim ağlayarak söyledim ona ne yaptığını o da çekildi bir baktım kan hıçkıra hıçkıra ağladım ama bir faydası olmadı... Sadece 1 kez girdi ne bir zorlama oldu ne bir acı. Doktora gidip anlatmış durumu doktor imkansız olduğunu o kadar kolay olmıycağını zedelenme olmuş olabiliceğini söylemiş. İkinci ilişkimde kanamam olucağunı söylemiş tabi ben doktora gitmedim cesaretim yok duyucağım şey kötü olur diye korkuyorum. Sizden ricam böyle bir kez girmeyle tamamı bozulurmu birde hiç baskı olmadan yırtılırmı hemen zorlama olmadan bu bir dahaki ilişkimde kanamam olurmu ne olur fikirlerinize ihtiyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?