Evli bayanlar varmısiniz sohbete ?

Sende haklisin hemde cok.sacma sapan.biseyin icine.girdim allah guc verirse kurtulurum insallah.iyi geceler.tesekkur ederim sohbetin icin aklina bisey.gelirse yaz olur mu

Sende haklisin hemde cok.sacma sapan.biseyin icine.girdim allah guc verirse kurtulurum insallah.iyi geceler.tesekkur ederim sohbetin icin aklina bisey.gelirse yaz olur mu
Bende evneli 5 ay oldu fakt gorumcem yok dıe sevınyodum xd ılk gelnde bwnm fakat gorumceden beter bı hala var xd konusmyorum ama her lafabı cvp bulyorum kızına kocamı dusnyomus bızm usı cok bozmya calstıolmadı xd allh bna sabr versn bu halayla

Sen kime bakcaksin kocana :) bu tarz konusmalarin seni ve onu kirdigini bu sekilde devam edilirse baglari kopartmak zorunda kalacagini hissettiriyorsa ve senin yanindaysa.bana degil hala anasi gelse gulerim girerim kocamin koluna kismetttt derim. Off hayali bile guzel.

Ama benim koca kagitta koca geldi anasinin yaninda simdide yatmaya gitti :/

Sen kime bakcaksin kocana :) bu tarz konusmalarin seni ve onu kirdigini bu sekilde devam edilirse baglari kopartmak zorunda kalacagini hissettiriyorsa ve senin yanindaysa.bana degil hala anasi gelse gulerim girerim kocamin koluna kismetttt derim. Off hayali bile guzel.

Ama benim koca kagitta koca geldi anasinin yaninda simdide yatmaya gitti :/

Bu sastemı benm koca halayı sevmez esım 4katdes kardeslr erkk onlrda bnıcok sevıokayn valıdemle kayn pederde sever sıkntı halababane dedebunlar kaynanamı cok ezmısler sımdı bana yapmya calsyolr bendelaflrı koyorum orta yerecat dıe derdınız varsa banadıl yıyosakocamadıyn cekıkm halakudruo xd bendebayıluom guluuom xd

Benim dört görümcem bir kaynım var çok seviyemi korumaya çalışıyorum yaptıklarına karşı ama sabrımı tüketiyolar eşimle kavgalarımızın sebebi hep onlar dün tartıştık görümcemin saçmasapan konuşmasından dolayı yoruyolar insanı çok sıkıldım...

Gorumce basa bela bende yok gercı bende 3 kayın var onlar ıyıher evde var bızde arada sıkıntı yasıoz bazen ama erkk yanı damatın yanı koca anlayslı olması gerek

Back
X