Ayyy ne diyorsunuz ya valla şoktayım.. Bunu benim ailemden biri yapsa onlar rahatsız olurdu ya da şöyle diyim bunun tersini desem belki yine elestirilirdim. Ben sana birşey diyim mi onun gezdiği yerleri doğru düzgün ben gitmedim ya kıskanmam asla banane yani ama bilmiyorum ama ben bu kadar ovulmeyi istemem yani bazı şeyleri kanıtlamaya gerek yok ki benim istediğim bir kanıt yok bende çok kursa gittim ben şahsen anlatmam yani ben onun gibi bir anne baba elinde zenginlik içinde büyümedim onun gibi de sürekli alışveriş yapan biri de değilim e yani..? Anneye bakıp yoruluyor ise yorulabilir keşke benim annemde onun annesi gibi olsaydı da bende yorulsaydim. Kıymet bilmesi lazım annesi Melek gibi bir kadın
siz de kıymet bilin, o kadın bakmasa belki diğer evlatlar olarak eşinize sıra gelecekti, siz de bundan etkilenecektiniz. evde bekar görümcesi olup k.valide k.peder bakma derdi olmayanlar bence biraz kıymet bilmeli
bizde 3-4 tane böyle durum var. evde bekar 50+ yaş kız var, annelere bebek gibi baktılar bakıyolar (1-2 tanesi yakın öldü) valla yoksa o anneler/babalar hiçbir yere sığamıyor. görüyoruz yani.
onun dışında zaten masada yemek yerken sandıktan doğru konu açılmış
yani o esnada o ortamda mesela ne konuşulsun isterdiniz?
yani budur genelde kadınlar arasında ya ev işi, yemek, havadan sudan konuşulur ya konudan komşudan tanıdıktan dedikodu yapılır (bazıları da sürekli para siyaset vs. konuşur belki herkes aynı fikirde değil, ortam mı gerilsin?)
ne biliyim ben de bazen öyle kadın ortamlarına giriyorum (normal çevrem değil) birlikte mutfakta masada vs iken genelde konular beni çok açmaz ama ne yapıyım?
"hanımlar hadi ortadoğuda barış süreci konuşalım" mi diyelim ne diyelim mesela hı hı diyoruz dinliyoruz, benim yanımda da bazen hiç tanımadığım bi sürü kişiyi çekiştiriyorlar. ben dinliyorum. kimin kızı kaçmış kime çok altın takılmış vs. diye.
akşamki maçı mı konuşsunlar erkekler gibi genelde konular bunlardır çok yakın arkadaş değilsen, iş arkadaşı vs değilsen ortak konun olmayabilir. ortamda konu neyse dinlersin....
laf açılmış, denk gelmiş, kadın da ablasının işini övmüş, o gün okul tercihleri açıklanan gün olsa x hanımın oğlu şu okul kazanmış diye onu övecekti belki...bu da çok sıradan kadının yaptığı da çok sıradan bence.
çok bi şaşılcak bişey göremedim ben.