Evlendik veya biriyle yaşıyoruz bu erkekleri nasıl idare ediyorsunuz?
WC yi temiz bırakıyormu? Oraya buraya eşya bırakıyorlarmı? Gaz çıkarma olayı ki acayip merak ettiğim bişidir hihi saklanarak gizlenerekmi oluyor? Ağzını oraya buraya siliyormu? Cinselliği ilk kimin başlatacağı çok önemlimi? Bide en en önemlisi her nekadar günde 3 kez dişlerimizi fırçalasakda sabahları uyanınca şapşahane olmuyoruz erkekde kadında neler yapıorusunuz?
Evet cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.. evlilik canım cicim den ibaret değil çünkü biliyorum
Evlendik veya biriyle yaşıyoruz bu erkekleri nasıl idare ediyorsunuz?
WC yi temiz bırakıyormu? Oraya buraya eşya bırakıyorlarmı? Gaz çıkarma olayı ki acayip merak ettiğim bişidir hihi saklanarak gizlenerekmi oluyor? Ağzını oraya buraya siliyormu? Cinselliği ilk kimin başlatacağı çok önemlimi? Bide en en önemlisi her nekadar günde 3 kez dişlerimizi fırçalasakda sabahları uyanınca şapşahane olmuyoruz erkekde kadında neler yapıorusunuz?
Evet cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.. evlilik canım cicim den ibaret değil çünkü biliyorum
Temizlik ve dağınıklık konusunda bi sorunumuz yok çok şükür...ağzını oraya buraya silmek mi??iğrençhiç görmedim eşimden böyle davranışlar açıkcası..cinselliği kimin başlattığına gelince,tamamen spontane gelişen bişey canım..dün sen başlatmıştın bugünde ben başlatayım diye bişey yok yani..sabah kalktımızda malesef ağızda koku oluyor ama bu ne eşim nede benim için,sabah öpücüğü vermeye bir engel olmuyormerak etme canım evlendiğinde görürsün