evli bayanlar???

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
merhabalar, konum hemen tasinmasin lutfen.. kizlar bende mantarmi var neden bilemiyorum dun affiniza siginarak soyluyorum, baya kasintim oldu ozel bolgemde.. sonrasinda kan geldi azcik. ama iki hafta once adet oldum yani adet olmam imkansiz. sizce neden boyle olmustur? boyle olaniniz var mi?

Cok kasidiysan idraryollarindada enfeksiyon olabilir bu yuzden olur devam ederse dr git illet birsey yanma varmi

Yoğun kasintiniz varsa.süt kesiği şeklinde beyaz tanecikleri yapı gibi akintisiniz varsa mantarlar. Ancak bu tür rahatsızlıklara hekime gitmek en iyisidir.ancak mantara kan gelmesi olağan durum değildir. En kısa zamanda hekime basvuun

Fazla kaşımaya bağlı tahriş olup kanamış olabilir. Tabi kanama miktarı çok azsa

doktora gidip 2 saniyelik smear testi ile anlayabilirsin mantar olup olmadığını

Aşırı kaşımadan dolayı tahrip olabilir bu yüzden kan gelebilir.

kaşıntınız varsa ve beyaz lor peynırı kıvamlı akıntı mantar vardır. bunu ogrenmek cok basıt smear testı ıle bır ıkı gune sonucunuz cıkar , ona gore ılac kullanırsınız.
ayrıca kanama da cok degılse kasrıekn tahrıs etmısınızdır, ondan olmustur.

doktora gidip 2 saniyelik smear testi ile anlayabilirsin mantar olup olmadığını

Cnm ben dra gittim kaşıntı şikayetiyle hiç bakmadan mantar ilacı verdi ama geçmedi agdaya gitmeye başladıktan sonra oldu yaaa ( ayrıca vajinada değil diğer bölgelerde kasinti

bazi kisilerde yumurtlama olunca pembemsi kan gelir,gecen ay bendende geldi ve yumurtlamam gerceklesmisti.
dokuntu dediginiz kivamli akintiysa ve ustune azcik kan geldiyse yumurtaniz catlamis olabilir bence.

doktorumuz bize hastalik yoktur hasta var deer kizimdada boyle olurmi soyle olurmu dedigimde kizar herkes farkli atlatir hastaligi..
onun icin sen bi doktora git ciddi birdeyde olabilir biz bilemeyizki ???

Kaşıyorum diye iyice hırpaladın mı ne yaptın küçük fanaa21'i,kaşıntı için krem veriyor dr. tavsiye ederim ,ismini yazmayayım,hemen geçiyor.

hijene önem verin genital bölgede sabun kullanmayın asla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…