yanma yokda baya kasindi sonra geçti bende adet oldum sandim meer değilmişCok kasidiysan idraryollarindada enfeksiyon olabilir bu yuzden olur devam ederse dr git illet birsey yanma varmi
Fazla kaşımaya bağlı tahriş olup kanamış olabilir. Tabi kanama miktarı çok azsamerhabalar, konum hemen tasinmasin lutfen.. kizlar bende mantarmi var neden bilemiyorum dun affiniza siginarak soyluyorum, baya kasintim oldu ozel bolgemde.. sonrasinda kan geldi azcik. ama iki hafta once adet oldum yani adet olmam imkansiz. sizce neden boyle olmustur? boyle olaniniz var mi?
kaşıntınız varsa ve beyaz lor peynırı kıvamlı akıntı mantar vardır. bunu ogrenmek cok basıt smear testı ıle bır ıkı gune sonucunuz cıkar , ona gore ılac kullanırsınız.merhabalar, konum hemen tasinmasin lutfen.. kizlar bende mantarmi var neden bilemiyorum dun affiniza siginarak soyluyorum, baya kasintim oldu ozel bolgemde.. sonrasinda kan geldi azcik. ama iki hafta once adet oldum yani adet olmam imkansiz. sizce neden boyle olmustur? boyle olaniniz var mi?
doktora gidip 2 saniyelik smear testi ile anlayabilirsin mantar olup olmadığını
Korkma ozaman rahst ol bazen olur oyleyanma yokda baya kasindi sonra geçti bende adet oldum sandim meer değilmiş
doktorumuz bize hastalik yoktur hasta var deer kizimdada boyle olurmi soyle olurmu dedigimde kizar herkes farkli atlatir hastaligi..merhabalar, konum hemen tasinmasin lutfen.. kizlar bende mantarmi var neden bilemiyorum dun affiniza siginarak soyluyorum, baya kasintim oldu ozel bolgemde.. sonrasinda kan geldi azcik. ama iki hafta once adet oldum yani adet olmam imkansiz. sizce neden boyle olmustur? boyle olaniniz var mi?
2 saniye sürdüğüne emin misin?doktora gidip 2 saniyelik smear testi ile anlayabilirsin mantar olup olmadığını
Kaşıyorum diye iyice hırpaladın mı ne yaptın küçük fanaa21'imerhabalar, konum hemen tasinmasin lutfen.. kizlar bende mantarmi var neden bilemiyorum dun affiniza siginarak soyluyorum, baya kasintim oldu ozel bolgemde.. sonrasinda kan geldi azcik. ama iki hafta once adet oldum yani adet olmam imkansiz. sizce neden boyle olmustur? boyle olaniniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?