- Konu Sahibi zxuxhallll
evli bayanlardan bekar bayanlara öğütleriz varsa buyrun bu alan sizin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim aşk kırıntısı çok önemli bilgiler bunlar paylaştığın için çok saol gerçekten evlilikte saygı çok önemli ne olursa olsun onu kaybetmemek gerek bide paylaşım duygu ve düşünce paylaşımı mesela birşey alırken eşine danışmakta çok önemli değil mi
ama çokta uzamamalı diye düşünüyorum çünkü hep stres bu işler düğün nezaman diye soruyorlar devamlı hani bide belirsizlik oluyorya çok zor ya düğün nerde olacak önce nikahmı yoksa nikahla birliktemi olsun eşyalarda bile sorun oluyo bazen makineler grimi yoksa beyaz mı olsun saçımı nerde yaptırmalıyım gelinliğim nasıl olmalı bide hep şey derler gelin ata binmiş ya kısmet demiş olayıda ayrı bir stres valla
canım inşallah çok mutlu olursun hayırlı olsun şimdiden evet aileler işin içine girincede çok kötü oluyor ama ikinizin konuştuklarını aileye söylememek ve ailenle konuştuklarınıda ona söylememek gerek diye düşünüyorum ama benim ailem çok meraklı aradığı zaman ne dedi ne düşünüyo vs vs sorularda bunaltıyo ve ister istemez arayı bozuyor strese giriyorsunuz bende aynı şeyi yaşıyorum çünkü benim nişanlım yurt dışında daha çok sorunlar oluyor burdamı kalacaksınız ordamı buraya nasıl gelecek vs vs sorular baya strese girdim ben bu konuda
kesinlikle çok uzatmak başa bela.
ben de yakında evleniorum inş, yakınlara diorum nişan mişan uzatmayın direk evlenin:roflol:
hayır nişandan önceki beraberliğimiz çok güzeldi nezaman işe aileler resmiyet vs girdi stres bindi.. evlenim de bitsin diom yatatlicadiarzu
inş mutlu huzurlu oluruzzz
bende aynı şeyi düşünüyorum zor ve stresli mesala nevresim takımı bile bazen sorun oluyo ben siyah istiyorum hani tacın yeni saten nevresimleri varya onlardan annem siyah olmaz beyaz olsun ben kendi zevkime gör alırım diyo beni çatlatıyo sanki kendi evlenecek bende bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim inşallah hepimiz hayırlısıyla mutlu bir yuva kurarız arkadaşlar
teşekkür ederim laale umarım dediğin gibi olur sorunda zaten orda onun yanında sormuyorlar nedense o gittiğinde soruyorlar kendilerine göre en ufak kelimeden anlam çıkartıyorlar yorumluyorlar beni felç ediyorlar