- Emoji Skoru
- 4.658
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi guvercin34
10 yıl hatta daha öncesi bir mevzu bu, çok uzun bir zaman. Erkekler kadınlar gibi değil, öyle de güzel unutuyorlar ki. Zaten bakın sizi değil eşini tercih etmiş, bu bile onun yüzüne bir daha bakmamanız için başlı başına yeterli bir sebep..Onu önceden tanıdığınız için muhtemelen kendinizde hak görüyorsunuz ancak kazın ayağı öyle değil. Karşısında 10 yıldır bu evliliğe emek ve 3 çocuk veren bir kadın var. Kadının adamı sizden sonra tanımış olması size yeniden sahneye çıkma hakkı vermez. Empati yapın lütfen. Evleniyorsunuz,10 yıllık bir evlilik ve 3 çocuk doğuruyorsunuz. Sonra kocanız eski sevgilisiyle görüşmeye başlıyor ve kadın kocaniza "eşini sevmiyorsan boşan gel" diyor. Ne hissedersiniz, kocanız bir karaktersiz, berbat biri ama kadın suçsuz mu! Bu adamlar böyledir, evliliklerinden, karilarindan, çocuklarından vazgeçmezler ve kendilerine saplantılı/aşık artık adı her neyse geçmişteki kadının duygularını kullanarak gönüllerini hoş ederler. Siz kendinize şunu hatırlatın kâfi "Beni sevseydi benimle evlenirdi" Bu kadar net, duygularınızla başa çıkmakta zorlanıyorsanız uzman desteği alacaksınız. Kısacası bu iş olmaz, bu adam da hayatını hep 2. kadinlarla geçirir, evdeki dünya güzeli eşine yazık, umarım bu pislikten kurtulur.. Bu arada 40'lı yaşlara yaklaştığınız ve ciddi bir ilişkiniz olmadığı için içinizde farklı hezeyanlar ve geç kalmışlık hissi de yaşıyor olabilirsiniz, eğer farz ettiğim gibi bir durum da varsa bunun sizi tetiklemesine izin vermeyin, yolunuza bakın..Emin olun o adama harcayacağınız zamanı kendinize harcarsanız daha kârlı çıkacaksınız..Mutlu olan kim yuvasını bozar ya erkeklerin aklı yok mu . Ben hangi erkeği zorla eşinden boşatabilirim bu mümkün mü Madem bana ağlıyorsun böyle evliliğinden boşan o zaman ben böyle konuşmucam dedim. İlle de boşanacaksın beni alacaksın diye peşinde pervane olmadım . Halihazırda anlaşamayan bitirmek isteyen kadın ya da erkek evliliğini bitirir memnun olan insan devam eder bitirmez o da öyle yaptı bi de ekstra çocuk çıktı konu kapandı .
Son düzenleme: