• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlardan bekar bayanlara öneriler

Bende evlilik yolunda olan kizlara birkac birsey söylemek istiyorum müsadenizle ister kulagnizin biryerine takin fistiklar ister cöpe atin siz bilirsiniz:

Kesinlikle bekarlignizin kiymetini bilin bu günlerinizi doya doya yasayan inaninki cokta mutlu bir evlilik yapsaniz bile ki allah hepinize nasip etsin yinede insan o günlerini cok özlüyor cok ariyor.

Herseyi bilincli yapin ve herseye bilincli karar verin körü körüne tamam askim sen ne istersen demeyin sakin önce seninle herseye evet deyip sonra hayir istemiyorum demek cok zor hatta bazen geri dönülmez bile, ben cok gördüm öyle evlenmeden önce kayinvalidemle otururum deyipte 3 ay sonra ben ayri ev istiyorum diye yakinan hemcinslerimi o yüzden herseyi iyi düsünüp tasinin kizlar.

Müstakbel eslerinizi hayatinizin odak noktasi yapmayin bütün herseyinizi onlara endekslemeyin unutmayinki sizin onlardan öncede bir hayatiniz vardi arkadas cevrenizi ihmal etmeyin 3 - 5 ay sonra cicim aylari gectikten sonra bir bakiyorsunki o etrafinda pervane gibi dönen adam nasil nasil kahveye gideyim arkadaslarimla takilmaya gideyim diye evden kaciyor.

En önemlisi kendinizi ihmal etmeyin bastan eslerinizi nasil alistirirsaniz öyle gider.

Allah iyilerle karsilastirsin helal süt emmis adam gibi adamlar nasip etsin bütün bekar kizlara insallah.

Sevgiylea.s.

evlilik aslında hem kolay hemde zor...yani bu eşlerin elinde olan birşey..en başta saygı,sevgi,dürüstlük,hoşgörü,anlayış,her konuda destek,konuşma şekli,kendine bakım, daha neler neler geliyor.bunlar olduğu sürece mutluluk hep sizinle olur tatlım....

bende bişeyler söylemek istedim kızlar evleneceğiniz kişinin doğru insan olduğuna emin olun önce biz ne kadar anlatırsak anlatalım yaşamadan anlayamazsınız seviyorum diye kendinizden taviz vermeyin sonuçta herkesin kendine göre doğruları yanlışları vardır mesafenizi korumayı bilin herkesle iyi olun ama yeri gelince de tavrınızı koymayı bilin ilk ve son defa herşeyden emin olmadan kesinlikle sonra düzelir diye bu yola girmeyin bana evlenmeden önce herkes aklında en ufak bir şüphe varsa evlenme derlerdi sonradan anlıyor insan neden böyle söylediklerini ...

evlenmeyinn bekarlık hepsinden iyi evlenince iki kişilik hayat yaşayacaksınız sorumluluk artacak söylenecek o kadar çok şey var ki

yazılanların a dan z ye hepsine katılıyorum. deneyim konuşuyo unutmayın. insana evlenmeden önce bişeyler anlatılıyo zaman zaman dikkate almıyoruz.sonra anlıyoruz her sözün bir doğruluk payı olduğunu.

mutlaka evleneceğiniz insanın ailesinide dikkate alın. çünkü bayanlar sadece eşleriyle değil onun ailesiylede evlenmiş oluyor. mümkün olduğunca uzak oturun eşinizin ailesiyle. baştan kabul etmeyin bu durumu. araya mesafeyi baştan koyun,sonradan koyamazsınız,koysanızda daha kötü olursunuz. evliliğin ilk günlerinde bütün işleri üstlenmeyin. ozamanlar yardımcı olmak isteyen eşlerin yardımını kabul edin. baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider. hiçbir zaman evliliğinize müdahale etmelerine izin vermeyin. şimdilik bu kadar:smiley-cool:

bende 1 senelik evli bi bayan olarak bekar arkadaşlarıma nacizane bi kaç bi şey söylemek isterim.
Evlilik kutsal bir müessesedir.evlendiğiniz ilk gün nasıl ki şahidler huzurunda sağlıkta mutlulukta hayatınızın her bölümünde eşinizle olmaya söz veriyorsanız.sözünüzde durmaya çalışın hayatınızın her anında.eşiniz yanlış bile yapsa siz yanlışını düzeltmeye çalışın.erkekler kadınlar kadar olgun düşünemezler kalbinizi kırdıkları anlar olucak sizde onun kalbini kırarak karşılık vermeyin.ne kadar kırıldığnızı anlatın ona.eşinizin ailesini aileniz,eşinizin akrabalarını akrabanız bilin.kendi ailenize hürmet ettiğiniz gibi eşinizin ailesine hürmet edin ama kendinizide ezdirmeyin.eşinizin annesinin belki hataları olabilir bu %99 da oluyo ama büyüğünüz diye saygısızlık etmeyin.görümceleriniz varsa veya olursa onlarda görümcelik yapabilirler ama siz gülüp gecin oralı bile olmayın.yaşadığınız her hangi bi olayda sizi takdir edicekler diye kişliğinizden ödün vermeyin.aile içi konuşulan herşeye yorum yapmayın.çok şey bildiğinizxi farkında olsunlar ama sesizliğinizi nezaketsizlikle bozmayın.ailesiyle anlaşamıyacağınızı düşünüyosanız fazla yüz göz olmayın ama kalpte kırmayın.gittiğiniz zaman eşinizle beraber gidin.eşinizin ailesi yüzünden sakın eşinizle huzurunuzu bozmayın.onlar evinizin dış mandalı olsun.evinize sakın taşımayın sizi mutsuz eden olayları.ama size kişiliğinize bi hakarette bulunulursa sakince cevap verin.eşinizle aranızda sakın senin ailen benim ailem diye bi bölücülük olmassın.siz öyle bile düşünseniz eşiniz bunu bizim ailemiz olarak bilsin.hep benlik duygusu olmasında sizde.adil davranmaya adil olmaya çalışın.eşiniz herhangi bi şeye sinrlenir kızar sizde üstüne gitmeyin.muhakakki tartışmadan evlilk yürümüyo ama tartışılan ortamı hemen terk edin.çünkü tartıştıkça konu büyüyor ve ucuda bucuda belli olmayan yerlere geliyo.
Evlilik çok güsel bi şey bekar arkadşalar anlatılması çok güç ama bir oksdar da zor fakat evliliğin kaybolmayan bir büyüsü var sevgi aşk ve merhamet.gönlümüze bunları ve daha fazlalarını koyan yüce rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Unutmayın bir insanın evli olması demek dinin yarısını tamamlamış olması demek.
Kuran-ı kerimde yazıyoki gücü yeteni evlendirin.
sözün özü evlilik her genç kızıda her genç erkeğede nasip olucak inş da olur bekarlılığınızın yine tadını çıkartın ama evleninde arkadaşalar inanın insanın kendi hayatını kurması anlatılması çok zor bi duygu.sevgilerle

arkadaşlar gerçekten çok güzel bilgiler verdiniz hepinize çok teşekkür ediyorum bunlar gerçekten biz bekarlar için çok önemli ben şöyle düşünüyorum erkeğede çok önemli rol düşüyor iki tarafıda idare etmeli

Evli bir kadın olarak bekarlara açıkcası pek bir tavsiyem yok.Güzel giden bir evliliğim var,
Herkes evliliği farklı yaşıyor.Çünkü her bireyin evlilikten beklentisi farklı. Evlendiğin kişinin ailesinin tutumu arkadaş çevresi kişilik özellikleri evliliğin gidişini etkileyen sebepler.
Fakat sanırım en önemlisi karşılıklı hoşgörünün olması.CADIARZU

bende 1 senelik evli bi bayan olarak bekar arkadaşlarıma nacizane bi kaç bi şey söylemek isterim.
Evlilik kutsal bir müessesedir.evlendiğiniz ilk gün nasıl ki şahidler huzurunda sağlıkta mutlulukta hayatınızın her bölümünde eşinizle olmaya söz veriyorsanız.sözünüzde durmaya çalışın hayatınızın her anında.eşiniz yanlış bile yapsa siz yanlışını düzeltmeye çalışın.erkekler kadınlar kadar olgun düşünemezler kalbinizi kırdıkları anlar olucak sizde onun kalbini kırarak karşılık vermeyin.ne kadar kırıldığnızı anlatın ona.eşinizin ailesini aileniz,eşinizin akrabalarını akrabanız bilin.kendi ailenize hürmet ettiğiniz gibi eşinizin ailesine hürmet edin ama kendinizide ezdirmeyin.eşinizin annesinin belki hataları olabilir bu %99 da oluyo ama büyüğünüz diye saygısızlık etmeyin.görümceleriniz varsa veya olursa onlarda görümcelik yapabilirler ama siz gülüp gecin oralı bile olmayın.yaşadığınız her hangi bi olayda sizi takdir edicekler diye kişliğinizden ödün vermeyin.aile içi konuşulan herşeye yorum yapmayın.çok şey bildiğinizxi farkında olsunlar ama sesizliğinizi nezaketsizlikle bozmayın.ailesiyle anlaşamıyacağınızı düşünüyosanız fazla yüz göz olmayın ama kalpte kırmayın.gittiğiniz zaman eşinizle beraber gidin.eşinizin ailesi yüzünden sakın eşinizle huzurunuzu bozmayın.onlar evinizin dış mandalı olsun.evinize sakın taşımayın sizi mutsuz eden olayları.ama size kişiliğinize bi hakarette bulunulursa sakince cevap verin.eşinizle aranızda sakın senin ailen benim ailem diye bi bölücülük olmassın.siz öyle bile düşünseniz eşiniz bunu bizim ailemiz olarak bilsin.hep benlik duygusu olmasında sizde.adil davranmaya adil olmaya çalışın.eşiniz herhangi bi şeye sinrlenir kızar sizde üstüne gitmeyin.muhakakki tartışmadan evlilk yürümüyo ama tartışılan ortamı hemen terk edin.çünkü tartıştıkça konu büyüyor ve ucuda bucuda belli olmayan yerlere geliyo.
Evlilik çok güsel bi şey bekar arkadşalar anlatılması çok güç ama bir oksdar da zor fakat evliliğin kaybolmayan bir büyüsü var sevgi aşk ve merhamet.gönlümüze bunları ve daha fazlalarını koyan yüce rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Unutmayın bir insanın evli olması demek dinin yarısını tamamlamış olması demek.
Kuran-ı kerimde yazıyoki gücü yeteni evlendirin.
sözün özü evlilik her genç kızıda her genç erkeğede nasip olucak inş da olur bekarlılığınızın yine tadını çıkartın ama evleninde arkadaşalar inanın insanın kendi hayatını kurması anlatılması çok zor bi duygu.sevgilerle

Arkadaşım çok güzel yorumlar yapmış bu yoruma ve aşk kırıntısı arkadaşımın yorumuna katılıyorum. Ve burda yapılan tüm yorumları bekar arkadaşlarında dikkatle okuyup ders almalarını temenni ediyorum

evliliğin ilk aylarında çok sık rastlannır, herkes annesini özler. ikinci haftadaan itibaren gündüz telefonlar başlar her iki taraftan. bugün annemlere gidelimmi. cicim ayları ya kimse kimseyi kırmak istemez. cevap hep peki, olur canım dır. hele birde çalışıyorsanız yemek derdinden kurtulmak için önceleri pek cazip gelir. sonra bi bakmışsınız . hafta yedi gün siz 5-6 gün annenizde ve kaynananızda geçiriyorsunuz. üstelik iş inada binmiştir. kaç gün annene yse okadarda benim anneme. artık telefonlarda söyleme şekli bugün anneme gidiyoruz diye değişmeye başlar. üstelik oda yetmez genelde erkeğin ailesi tarafından işte dayınlar geldi bu akşam gelin,işte teyzenler geldi gelin diye emrivakiler gelir. kendinize ayıracak vakit kalmamıştır. evet kısas yapmayı bırakın ve ya en baştan yada ortalık iyice kızışmadan buna bi son verin . ve bir tavır koyun haftada yada duruma göre 15 günde her iki tarafıda birer kez ziyaret edin. tabiki hastalık yada özel durumlar hariç.

arkadaşlar peki ya kıskançlık kıskançlığınızı nasıl önlüyorsunuz

Vallaha gülüm yeni evli iken kiskancliklar oluyor olmuyor degil lakin zaman gectikce esini daha iyi cözdükten sonra geciyor bu durum, tabikide yinede esini kiskanir insan bu cok normal ama hersey dozunda olduktan sonra yani saglikli bir kiskanclik ise bu evliligin tuzu biberidir fakat olur olmaz yere iki tarafda kiskanclik yapiyorsa durum cekilmez olur.

Ve benden kücük bir tavsiye daha eslerinize cok fazla sevdignizi belli etmeyin, kiskanclignizida erkekler malum cocuk gibi cabuk simariyor ve simaran erkekde hic cekilmiyor

Sevgiyle

Ya Kizlar Ben Ewlenince Eşimin Ailesiyle Oturucam 5 Tane Ablasi Var Napcam Ben Yaaa

20 yaşındayım 1 sene 10 aydır biriyle çıkıyorum beni çok seviyo hep alttan alıyo bende onu seviyorum ama sürekli ne zaman isticez diyo anneme konuyu açtım pek istemiyor aslında bende bazen düşünüyorum erken mi diye bu konuda sizin fikirlerinizi bekliyorum sizce erkenmi daha beklemelimiyim bide aramızda 7 yaş var sorun olmaz dimi

sadrazm senin işin baya zor bence düşünsene evde kardeşinle ablanla anlaşamıyrsun yeri gelince şimdiki daha zor eğer ayrı bir ev istiyorsan baştan söylemelisin

naughty_girl canım bence yaşın daha erken bide evlenirken evi geçindirebilir mi bundan baba olur mu diye düşün kirada olunca çok zor oluyor düşünsene kira elektrik yakacak telefon yiyecek kıyafet deterjan masrafları bide çocuk olunca daha zor olur bence birazdaha bekle derim

Back
X