• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanların arkadaslık problemleri

CYLN88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
13
7
1
36
yeni evliyim 6 ay doldu. aslında cok pembe hayallerle evlendim. bekarken gezdim dolaştım sosyalleştim sonra eşimle tanıştım . 1 yıl çıktık evlilege adım attık. eşime her konuda destek oldum. maddi ve manevi zar zor yuvamızı kırduk. mutlu bir evliliğim var . ama kime göre mutlu ..
nasıl anlatsam bilemiyorum
calışan bir bayanım. elimden geldigince iyi bir ev hanımı olmayı cabalıyorum. bana düşkün bir eşim var. ev ierinde yardımcı. bir dedigimi iki etmeyen. birşey istedigim zaman hayır cevapı almadıgım hastalandıgımda bana iş yaptırmayan yemegimi yapan yediren yıkayan, merhametli bir eşim var ama fakat

asıl problemim su esşim kız arkadaşlarımla görüşmeme acayip takık gidemezsin görüşemezsin yada sukadar saat görüşebilirsin. bir kez olsun tatlı bir şekilde tabi olur kelimesini duymadım. belkide cok fazla taviz verdim. bu kısıtlamalar yüzüden yuva yıkmakta olmaz. ben eşime sosyal yaşamı nasıl ögreticem. kendisi tam bir evci. bnle gezer . ailesine gider aileme gider bensiz hiçbirşey yapamaz. ama bana tanışmadanda herşeye karar verir tatlı dillikle anlatmaya kalkıştım suclu ben cıktım. bagırdım cagırdım kavgacı çıktım. sustum yine ben sorunlu çıktım ve ben artık bıktım ne yapacagımı sasırdım. bazen öyşe bir hale geliyorumki kapıyı carpıp gidesim var. ama tabi o bunu umursarmı hayır umursamaz.

yeni evliyim 6 ay doldu. aslında cok pembe hayallerle evlendim. bekarken gezdim dolaştım sosyalleştim sonra eşimle tanıştım . 1 yıl çıktık evlilege adım attık. eşime her konuda destek oldum. maddi ve manevi zar zor yuvamızı kırduk. mutlu bir evliliğim var . ama kime göre mutlu ..
calışan bir bayanım. elimden geldigince iyi bir ev hanımı olmayı cabalıyorum. bana düşkün bir eşim var. ev ierinde yardımcı. bir dedigimi iki etmeyen. birşey istedigim zaman hayır cevapı almadıgım hastalandıgımda bana iş yaptırmayan yemegimi yapan yediren yıkayan, merhametli bir eşim var ama fakat

asıl problemim su esşim kız arkadaşlarımla görüşmeme acayip takık gidemezsin görüşemezsin yada sukadar saat görüşebilirsin. bir kez olsun tatlı bir şekilde tabi olur kelimesini duymadım. belkide cok fazla taviz verdim. bu kısıtlamalar yüzüden yuva yıkmakta olmaz. ben eşime sosyal yaşamı nasıl ögreticem. kendisi tam bir evci. bnle gezer . ailesine gider aileme gider bensiz hiçbirşey yapamaz. ama bana tanışmadanda herşeye karar verir tatlı dillikle anlatmaya kalkıştım suclu ben cıktım. bagırdım cagırdım kavgacı çıktım. sustum yine ben sorunlu çıktım ve ben artık bıktım ne yapacagımı sasırdım. bazen öyşe bir hale geliyorumki kapıyı carpıp gidesim var. ama tabi o bunu umursarmı hayır umursamaz.
Bütün arkadaşlarınız için mi aynı tepkiyi veriyor? eşiniz tutucu biri mi? çok kıskanç mı?

Güvenmiyordur belki de o kişilere .
Birlikte gidelim deseniz

Sanki benim kocami anlatmissiniz. Huylu huyundan vaz gecmez ...

Ne kadar acı!
Koca insansınız, çalışıyorsunuz, evlenmişsiniz ama arkadaşlarınızla görüşmek için eşim dediğiniz adamın iznini almak zorundasınız. Eşiniz denen kişi bu konuda sınırlamalar koyup sanki sahibinizin gibi davranıyor.
Sizi bu kadar kısıtlayan ve iznine tabi bırakan biriyle yaşam zor olacaktır.

kız arkadaşlarımla tanışıyor. esim sadece benim etrafımda tek onun olmasını istiyor. herşeyimi onunla paylaşmamı heryere onunla gitmemi istiyor. cok konuştum yok cözüm bulamadım

sosyal gelişimini tamamlamamış adamları koca diye başına bekçi olarak dikmekten ne zaman vazgeçecek kadınlarımız merak ediyorum..
bu adam evlenmeden önce farklı değildi ama bile bile evlendin şimdi de ne yapsam derdindesin..
koca kadın kendi hayatı için bir erkekten izin almak zorunda mısın?

yanlış anlaşıldım galiba. esim önceden sosyal biriydi . evlendikten sonra kendini bana adadı. nereye gitmek istese beni götürdü onun dünyasında sadece ben varım. bu izin meselesi degil. kendisi hayatını bana adadıgı için aynı şeyi benden bekliyor. bakın arkadaşlar eşimden hiçbirzaman kötü bir söz veya davnış görmedim. kadın haklarına saygılıdır. hatta komşumuzu eşi dövdüğü zaman kapıyı çalıp kadını koruyan bir insandır . kendisi beni malı yada kölesi olarak görmez beni eve kilitleyen bir insanda degil. sadece arkadaşlarından yanlış şeyler gördüğü için aynısının benim yaşacağımı düşünüyor.

Cok sacma.. bu kadini bole kabul et kopruyu gecince kem kum.. uyuz oluom bu tiplere..

Benim esim bole degil olmadida.. olsaydi bilioki cvbini alirdi...

evliysen bir yere gidiceksen tabiki bunu eşine söyleyeceksin. cnkü sen ne yaparsan aynısını eşinde sana yapar. ozaman eşimde ana sormadan dışarı cıksın . gezsin dolaşşın ne anlamı kalır evliligin

yanlış anlaşıldım galiba. esim önceden sosyal biriydi . evlendikten sonra kendini bana adadı. nereye gitmek istese beni götürdü onun dünyasında sadece ben varım. bu izin meselesi degil. kendisi hayatını bana adadıgı için aynı şeyi benden bekliyor. bakın arkadaşlar eşimden hiçbirzaman kötü bir söz veya davnış görmedim. kadın haklarına saygılıdır. hatta komşumuzu eşi dövdüğü zaman kapıyı çalıp kadını koruyan bir insandır . kendisi beni malı yada kölesi olarak görmez beni eve kilitleyen bir insanda degil. sadece arkadaşlarından yanlış şeyler gördüğü için aynısının benim yaşacağımı düşünüyor.

kendi bir şey yapıyor diye senden de bekleyemez.
kendi olumsuzluğunu sen de yaşayacaksın diye bir kural yok. yaşaman gerekiyorsa yaşarsın böyle olmaz.
eşlerin kişisel yaşamları da olmalı.

işte bunu anlatmam için ne yapmam gerekiyor. öneriniz varmı?

evliysen bir yere gidiceksen tabiki bunu eşine söyleyeceksin. cnkü sen ne yaparsan aynısını eşinde sana yapar. ozaman eşimde ana sormadan dışarı cıksın . gezsin dolaşşın ne anlamı kalır evliligin

alakası yok. her gittiğin yeri bildirme zorunluluğu yok.
önemli detaylar aktarılır.
o ne öyle rapor verir gibi..
bizim gibi toplumlarda evliliği böyle aktarıyorlar insanlar zora giriyor sonra.
ben uzun süre yurtdışında yaşadım ve öyle değil işte.
biz evliliği s.çmaya giderken bile haber verme olarak algılıyoruz. öyle öğretiyorlar. size de yanlış öğretmişler şimdi sıkıntı yaşıyorsun.

Zamanla canım zamanla herşeyden usanacak sıkılacak ve seni daha rahat bırakacak, sonra da ya bu adam artık benden söğüdü mu diye düşünceksin:)

Bütün arkadaşlarınız için mi aynı tepkiyi veriyor? eşiniz tutucu biri mi? çok kıskanç mı?
eşim kıskanç ama dozunda birde son zamanlarda haberlerde sürekli tecavüz kaçırılma haberlerini görünc korkuyor. tutucu bi insanda degil sanırsam benim arkadşlarım yüzünden onu bırakabilecğim korkusunda. tüm arakadaşlarım bekar

Back
X