• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bi erkeğe aşık oldum batağa saplanmış gibi hissediyorum :((

Evli bi erkeğe nasıl aşık olunur hiç anlamam. Adam evli yahu ! Çocuğu var , karısı var. Öğrendiğin an ne var ne yoksa kalbine gömer , siler atarsın o kişiyi. Yazık günah bekar bi dünya erkek varken ne diye günah alıyorsunuz ? Yuva yıkanın yuvası asla olmaz. :20:

Evli bir erkege aşık oldum demiş arkadaş ve herkez kendi hayatı mükmmelmiş gibi yargısız infaza başlamış neler görüyoruz hergün nelere şahit oluyoruz kaçınız şimdi burda kusursuz? Yada kaçınız 4/4 lük hayat yaşıyor? Yada acaba kaçınızın eşi evine çok baglı hiç aldatmıyor ? Yada hanginiz bu arkadaşın yaşadığını yaşadı? Hayatta hiçbirzaman olmaz demeyin bugün bi başkasının hissettiğini yarın siz yaşarsınız . Bi estetisyenim insan piskolojisi okudum ama yinede bu düşüncemi eğitimime borçlu degilim bunu söyleyebilen arkadaşı gerçekten gönülden taktir ediyorum şu anda bunu diyebilcek hiçkimse yok sana yorum yapan insanlar arasında benden sana tavsiye hayatta bi insanı sevmek çok zor ama karşındaki erkeğin duygularından eminsen Çünki yaşınız çok küçük bu yaşlardaki genç kızlarımızda bu tarz sorunlar oluyor Çünki duygusal anlamda hayatınıza giren insanların niyetleri farkı olduğu için heycan arıyorsunuz eger saglıklı bir ilişkisi yoksa hoşlandığınız insanın ona gelecek hakkında bir kaç soru sorarak sınayın verdi cevaplar sizi tatmin ediyorsa onu bekleyeceğini söyleyin ama sakın unutmayın ki 27 yaşındaki bir erkek ilk çocugu olduğunda böyle bi boşluğa düşer heycan Ararar çok fazla açık konuşmicam bir genç kız olduğunuzu unutmayın yarın sizde bir anne olacaksınız. Hayatınızda evlenip boşanmış 1 çocuklu bir adam istermisiniz ? Önce bunu düşünün ve sakın unutmayın ki yaşadığımız hayat tek kişilik önce karşınızdaki insandan emin olun

bence uzak dur ama duramıyorsan da bu şarkıyı yolla, hislerini sor, belki tünelin sonunda bir ışık vardır... Çok zor canım durumun, allah sabır versin...

Yaptığın utanılacak bir şey.Buraya yazman yetmiyormuş gibi bir de akıl isteyip,konuşmanın sonuna gülücük koyuyorsun.
Bir de güya öğretmen olacaksın.Evlendiğinde senin şu anki konumunda kocanın hayatında başka biri olması ve başkalarından akıl istemesi dileğiyle.

Yaptığın utanılacak bir şey.Buraya yazman yetmiyormuş gibi bir de akıl isteyip,konuşmanın sonuna gülücük koyuyorsun.
Bir de güya öğretmen olacaksın.Evlendiğinde senin şu anki konumunda kocanın hayatında başka biri olması ve başkalarından akıl istemesi dileğiyle.
Bu arada öyle tutucu biri değilim.Mutaassıp değilim.Hatta müslüman da değilim.Bu işler ahlak işi.Ben olsam aklımın kenarından bile geçirmem.

evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:KK5::KK5: ..
Yuva yıkanın yuvası olmaz lafını duymadınız mı??????

Kadinin kadindan baska düsmani yok, zorda olsa unutacaksin.inan o kadin esinden ayrildiginda senden daha fazla aci cekecek ki 3 yasinda ki bir cocugun cektigi acidan bahsetmek bile istemiyorum.Birakin eve gec gitsin buna sebep olan siz olmayin.Ne edersen kendine.

Evli bir erkege aşık oldum demiş arkadaş ve herkez kendi hayatı mükmmelmiş gibi yargısız infaza başlamış neler görüyoruz hergün nelere şahit oluyoruz kaçınız şimdi burda kusursuz? Yada kaçınız 4/4 lük hayat yaşıyor? Yada acaba kaçınızın eşi evine çok baglı hiç aldatmıyor ? Yada hanginiz bu arkadaşın yaşadığını yaşadı? Hayatta hiçbirzaman olmaz demeyin bugün bi başkasının hissettiğini yarın siz yaşarsınız . Bi estetisyenim insan piskolojisi okudum ama yinede bu düşüncemi eğitimime borçlu degilim bunu söyleyebilen arkadaşı gerçekten gönülden taktir ediyorum şu anda bunu diyebilcek hiçkimse yok sana yorum yapan insanlar arasında benden sana tavsiye hayatta bi insanı sevmek çok zor ama karşındaki erkeğin duygularından eminsen Çünki yaşınız çok küçük bu yaşlardaki genç kızlarımızda bu tarz sorunlar oluyor Çünki duygusal anlamda hayatınıza giren insanların niyetleri farkı olduğu için heycan arıyorsunuz eger saglıklı bir ilişkisi yoksa hoşlandığınız insanın ona gelecek hakkında bir kaç soru sorarak sınayın verdi cevaplar sizi tatmin ediyorsa onu bekleyeceğini söyleyin ama sakın unutmayın ki 27 yaşındaki bir erkek ilk çocugu olduğunda böyle bi boşluğa düşer heycan Ararar çok fazla açık konuşmicam bir genç kız olduğunuzu unutmayın yarın sizde bir anne olacaksınız. Hayatınızda evlenip boşanmış 1 çocuklu bir adam istermisiniz ? Önce bunu düşünün ve sakın unutmayın ki yaşadığımız hayat tek kişilik önce karşınızdaki insandan emin olun

Hicbirimizin hayati 4 4luk degil diye boyle bir birlikteligi normalmi karsilayalim.
Allaha sukur esim evine cok bagli ve hic aldatmadi ona goremi yoru yapmaliyim.

Neresinden bakarsaniz bakın ahlaka uygun degil bunu yasayan arkadaslarim var gayette duzgun evlilikleri varken eslerinin heyecan arayışından olan büyük gafletler ve suan eslerinin yanindalar

evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:KK5::KK5: ..[/QUOTE
evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:KK5::KK5: ..
O 3 yasindaki cocuk gozunun onunden hic gitmesin. Senin gibi biri yuzunden benim oglumda 5 yasinda babasiz kalmisti. 17 sene oldu ayrilali. Toplasan 5 kere gormustur oglunu ayrildigimizdan beri. Ayrilirken kendimi biraktim gectim. En cok oglum icin aglamistim.
Erkeklerin klasik sozudur. Mutsuzum anlasamiyorum. Sen farklisin vs.

Ya tabii ki devam et ,baksana adam sevmiyor karısını zaten bunlar kaç aydır da ayrı yatıodur...Hem baksana seni sevmese karısından ayrılıp seninle evlenme yoluna girer miydi,seninle aynı evde yaşar mıydı seni sevmese!..Şaka yapıyorsunuz dimi bu adamların evdeki düzeni çoluğu çocugu eşini bırakıp sizi seveceğini sanıyorsunuz dimi,ha evet eşini de sevmiodur belki ama seni sevmediği kesin...Sen onun için maceralardan birisin hatta yaşadıklarınızı ballandıra ballandıra arkadaşlarına bile anlatıyor olabilir gururla,hı hı sevgi canım hı hı aşık sanaa:işsiz::işsiz: bi de linç edilebilirim bunu söylersem ama söylicem adamın tipinin de bakılacak olmadığına eminimm sen onun mütahhit oluşuna aşık olmayasın !!hani malum yaşam şartları arabalar evlerr ohh ohh

İnsan duygularını dizginleyebilir.
Görüşmezsin olur biter
Nasıl bi akıl istiyosun
Mesela bekle karısından boşanır seni alır senide bırakır başkasını gibi gibimi

Kadın 3 sene önce gelmiş konuyu açmış gitmiş, yazdıklarınızı görmüyor bile, gelip gelip niye saydırıyorsunuz :)

Hiçkimse sevmediği bir kadınla evlilik devam ettirmez. Fırtınalı süreçleri olabilir evlerinde ama sonuçta ne olursa olsun evine gittiğinde yine o kadını görmek istediği için evliliği devam ediyor. Bunu aklınıza sokun ve şu adamların oyuncağı olmayın artık.

Edit: 3 yıllık bir konu olduğunu anca farkettim. Zaten olan olmuştur geçmiş ola.

Kadın 3 sene önce gelmiş konuyu açmış gitmiş, yazdıklarınızı görmüyor bile, gelip gelip niye saydırıyorsunuz :)
Ben tarihine dikkat bile etmemiştim sizin mesajınızı görene kadar. Bu kadar eski bir konu ne diye hortlamışsa.

Lutfen bu defteri kapa.
Kestirip at,kurtul bir anda.
Bak ne guzel gunler gostérecek hayat sana.
Bir yuva senin yuzunden dagilmasin :(

Batağa saplanmışsın zaten . hemen dön oradan.
Adam zaten bir eşi varken size ilgi göstererek karakterini açık ediyor. Bugün o kadına , yarın size. Bu iş hep böyle olmuştur.
Kadın kadının kurdudur derler ya.
Kendimize de hemcinslerimize de saygımız olsa bu karaktersiz adamlarda elindekinin değerini bilmeyi öğrenecek belki.
Size açıldığı anda çantayı kafasına geçirip uzaklaşmanız en doğrusuydu.
Geç olmadan vazgeç ve bekar birini bul !

Esini sevmiyormus mus bak sen ayni palavralar kendini o kadinin yerine koy empati yap biraz bu kadar zayif olmayin bir an once bitirin tabiki cevrenizle paylaşamazsiniz neyini anlatacaksiniz rezillik baska bisi degil.

Back
X