• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

Aman ne cici ne çiçek bir konu bu böyle..arkadaş da 20 yaşında ünlü bir firmada muhasebe sorumlusu imiş. Bu yaşta iki senelik üniversite anca biter. Demekki baba torpili bişi var hiç işi öğretme staj falan olmadan sorumlu yapmışlar. Aman ne cici
Torpil falan Söz Konusu Degil.
benim Babam Devlet İşcisi. 8sınıftan beri İş hayatındayım Ben Zorluk Ceke Ceke Geldim Ben bu mevkilere.....

Bende swni anlamaya calistim ondan sordum inanki nasil bir fedakarlik yaptinda senin pesinde diye sadece guzellik mi yani.sende ne buluyormus dalga amacli degil gercekten merak ettigimden
Bakın Aslında Güzellik söz Konusu Degil Gercekten Güzellik gecicidir...
Ben onu İlk tanıgım günü Kısa Olarak Size Söyleyeyim 2 kızının Oldugunu Söyledi Bana.
Allah yardımıcınız Olsun Dedim. Kız Evladı zordur Büyütmek Zordur Falan Dedim.
Sonra Birkaç Yerden Karısını Arasını Kötü Oldugunu Dydum Bagır Cagır Şirkette Hep Kavga ediyorlarmıs falan Bende Sahit Oldum.
Biz Daha OZaman bişeye baslamamıstık. Ben ona Hep şey diyordum Düzeltin Aranızı. Yazıktır Cocuklarınıza bana hep şey diyordu İlk Kızım Büyüsün Ayrılcam. Bakın dedim ergenlikleri Var afedersiniz adetleri Olucak Nasıl Basa Cıkıcaksınız anne lazım onların Başlarına falan file Böyle cok uzun Konuslar Oldu hep.
Ama benim bu davranıslarım Asık olmusta falan filan neyseki allahtan bitti hersey .
Düşünsenize Biz sevgiliyken bile ben karısı sorun Cıkarttıgında Onun adına kırmızı Gül gönderiodum evine ...
inşallah akılları basına gelir...

ellerini cek o ailenin ustunden sen nasil bir insansin vicdanin rahat mi annenin bababnin yuzune bakabiliyorsa senin nasil bir insan oldugunu tartismaya gerek bile yok

Back
X