• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık oldum..(2010)

kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
acaba eşi de böyle düşünüyor mu.mahkeme evraklarını vs gördünüz mü ? Sonucta adam evli belki karısıda kocasini cok seviyor. Siz kendinizi yerine koyun çocuğu yok diye illa boşanmalı mi. Ayrıca evlilikte hatir vardir elbetteki her evlilikte aşk bit noktaya kadar sürer yerini anılar saygı sevgiye bırakır. kendi acınızdan degil karşı taraf acısından da dusunun

Back
X