• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adamdan 2 çocuk yardım..

Elaaeymenn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
161
89
13
33
Kızlar çok üzüldüğüm ve sindiremediğim bi durumla karlı karşıyayım. Konu en yakın arkadaşım ve yaptığı ahlaksızlık..
Kendisi bekar ve 3 - 4 yıldır evli bir adamla beraber olup üzerine bir de 2 çocugu olduğunu öğrendim.öğrendiklerim bende şok etkisi yarattı.
Öğrendiğimden beri tatlı dille konustum saatlerce dil döktüm yaptığının normal olmadıgını anlatmaya calıstım. Üstelik ailesi cok ta iyi insanlar bu olayı ögrendıgımden beri ben bile ailesinin yüzüne bakamaz oldum. Kendimi o kadar syclu hissediyorum düşünün. Ben bu durumu öğreneli bir hafta oldu o da şüphelenip irdelemelerim sonucu.
Birlikte olduğu adamın eşinden 2, x arkadaşımdan da 2 çocuğu var. Üstelik önce adamın eşi, sonra x arkadasım , sonra tekrar adamın eşi, sonrasında x arkadaşım doğum yapmış. Bu şekilde bi döngü halinde çaprazlama doğum yapılmış üstelik adamın eşinin de bu durumdan haberi var. İlk zamanlar bu olaylardan ötürü eşiyle sorun yaşamışlar fakat sonrasında kabullenmiş durumu.
Aklımın almadığı nokta ise eşinin adama x arkadaşımla birlikte aynı evde 4 çocukla birlikte yaşaması talebinde bulunması. Kadının x i arayıp yaşananları unutalım, anlaşılan o ki ikimizde o adamdan vazgecemıyoruz en iyisi birlikte aynı evde yaşayalım, çocuklarımız birbirleriyle kardeş gözüyle büyüsün demesi sizce hangi akla, mantığa sığabilir ??
Benim bile bu olayı öğrenmemle x ten nefret etmem bir olurken hangi kadın eşine böyle bir teklifle gelebilir sizce ?? Nasıl bir iğrençlik, çaresizliktir bu ??
Bütün bu yaşananların o üçlüye gayet normal gelmesine ne demeli aklımı kaçıracağım ..
Kızın ailesine her şeyi söylesim var gözlerinin içine baka baka bu durumdan haberdar olmak istemiyorum yarın öbür gün sende mi biliyordun diye karşıma gelmelerini istemiyorum sizce ailesine herşeyi söylemeli miyim ?

Son düzenleme:
Çok mide bulandırıcı ya... Bir arkadaşım vardı farklı kültürdenler -gerçi bu durumda kültürüne tüküreyim der insan- iki üç tane anne unvanlı kadınla yaşıyordu. Babasının iki tane karşılıklı evi vardı, annelerin yarısı bi tarafta diğer yarısı karşı tarafta yaşıyordu.
Arkadaşınız için üzülmeyin ablacığım siz yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. Ayrıca fazla yaklaşmamanızı da tavsiye ederim. Bırakın hangi cehennemde yanacaksa yansın. Umarım yavruların psikolojisini bozmazlar.

Benim fikrim,kadın eğer rahat bir çevreden geldiği halde böyle düşünüyorsa iradesine saygı duyulmalı.Diğer türlü toplum baskıları falan filan etkisi varsa ben o kadına çok üzüldüm.

Ay inanmıyorum .. Yarın bir gün o çocuklarında olacağı o zaten . Kaldı ki cocuklarla ilgilenen kimse de yok kadınlar birbirlerine gösteriş olsun diye süslenip süslenip çocuklarına bakmaktan acizler.. Böyle insanlar dünyada var olduğu sürece yaşamaktan utanıyor insan. Allah sonumuzu hayır etsin bu tarz insanları da ıslah etsinn

Benim fikrim,kadın eğer rahat bir çevreden geldiği halde böyle düşünüyorsa iradesine saygı duyulmalı.Diğer türlü toplum baskıları falan filan etkisi varsa ben o kadına çok üzüldüm.
Maalesef ilginç olanda bu zaten toplum ve aile baskısı diye bir şey söz konusu değil. Kadının ailesi çok rahat kendisi de üniversite mezunu, kendi ayaklarının üzerinde durabilen çalışan bir bayan. Allah şaşırtmasın

Maalesef ilginç olanda bu zaten toplum ve aile baskısı diye bir şey söz konusu değil. Kadının ailesi çok rahat kendisi de üniversite mezunu, kendi ayaklarının üzerinde durabilen çalışan bir bayan. Allah şaşırtmasın

Eğer gerçekten öyle bir durum söz konusu değilse saygı duymak lazım,kendi kararı.

İsabet olur vallahi .. Sizce ne yapmalıyım x'in ailesine anlatmalımıyım durumu en azından kız kardeşinin bilgisi olsun istiyorum. 25 yaşında belki bişeylere çözüm bulabilir diye düşünüyorum.
Valla bilemedim , anlatsaniz bir dert anlatmasaniz bir dert..
Ben olsam anlatir , benden duymadiniz derdim vallahi bu terbiyesizlikle yasamalarindansa bilsinler daha iyi .
Tamam herkesin hayatina tercihine vs saygi da; bu nedir arkadas ya??

Yuh.. diyebiliyorum sadece. Ama mantıklı bi teklif.. Adam sırayla çocuk yapmış bi ondan bi ondan. Mideler onu kaldırıyorsa aynı evi de kaldırır hemde ucuz olur 2 ev açmak zordur. :D

:halay:
Yuh.. diyebiliyorum sadece. Ama mantıklı bi teklif.. Adam sırayla çocuk yapmış bi ondan bi ondan. Mideler onu kaldırıyorsa aynı evi de kaldırır hemde ucuz olur 2 ev açmak zordur. :KK70:
Adam mantikli
Demis biri eskirse digerine gecerim tobe tobee
Biri hastalanirsa digerine
Yitirilmis bazi degerler, saskinlikla dinliyoruz.

Anlayamadim ben. Kadinin 2 cocugu var. Ailesi bu cocuklar nerden geldi demiyor mu?
Cocuklara şuanda o adamın evli ablası bakıyor 3 yıldır adamın eniştesi bile kabullenmiş bu durumu. Anlayacağınız kızın ailesinin çocuklardan haberi yok ki ailesinden gizli doğum yapmış. Düşünün 4 aylık hamileyken karnı belirginleşmeye başlamıştı bana kist var bende demişti hatta ailesini de öyle kandırdı. Sonradan sehırdısında iş teklifi aldım dedi ve apar topar şehir dışına çıkmıştı tabi bu esnada bir sürü dolap çevirmiş.

Yuh.. diyebiliyorum sadece. Ama mantıklı bi teklif.. Adam sırayla çocuk yapmış bi ondan bi ondan. Mideler onu kaldırıyorsa aynı evi de kaldırır hemde ucuz olur 2 ev açmak zordur. :KK70:
Zaten adamı birbirlerinden hiç kıskanmıyorlar. Birbirlerinden kıskandıkları tek şey "ona kaban hediye etmişsin, beni bir cüzdanla kandırmazsın" bu tarz şeyler...
Yoksa adam umurlarında bile değil

Cocuklara şuanda o adamın evli ablası bakıyor 3 yıldır adamın eniştesi bile kabullenmiş bu durumu. Anlayacağınız kızın ailesinin çocuklardan haberi yok ki ailesinden gizli doğum yapmış. Düşünün 4 aylık hamileyken karnı belirginleşmeye başlamıştı bana kist var bende demişti hatta ailesini de öyle kandırdı. Sonradan sehırdısında iş teklifi aldım dedi ve apar topar şehir dışına çıkmıştı tabi bu esnada bir sürü dolap çevirmiş.
2 cocukta da kist var diyip il disina mi cikti? 5 ay kimse mi ziyaretine gitmedi? Sonra kadin cocuklarini gormedi mi hic?

2 cocukta da kist var diyip il disina mi cikti? 5 ay kimse mi ziyaretine gitmedi? Sonra kadin cocuklarini gormedi mi hic?
Sonuncusunda ben o zamanlar daha sık gidip geldiğim için biliyorum kist var diyordu ve il dışına cıktı hatta o esnada ailesi yerleştirmeye gittiğinde adam eşini de aynı şehre gönderip x in çalışacağı yerde müdür olarak tanıtmış. X in ailesine adamın eşi kızınız benimle kalabilir ben tek yaşıyorum talebinde bulunmuş o şekilde ayarlamışlar nasıl ayarladılarsa inanamıyorum bu olanlara

Back
X