• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adamdan 2 çocuk yardım..

İlki de anlattığına göre iç gebelikmiş o zamanlar fazla gidip gelemiyordum yoğunluğundan dolayı ama bi kızın özellikle annesi kızının hamile olup olmadıgını nasıl farkedemez ?

Yuh.. diyebiliyorum sadece. Ama mantıklı bi teklif.. Adam sırayla çocuk yapmış bi ondan bi ondan. Mideler onu kaldırıyorsa aynı evi de kaldırır hemde ucuz olur 2 ev açmak zordur. :KK70:
Adam iki ev açmak niyetindeymiş aslında fakat eşi engel olmuş ve birlikte oturma teklifinde bulunmuş :(((

Alanlar razi verenler razi burda...
Karişma hakkin yok
Birak kimin ne hali varsa
X in ailesine üzülüyorum ve x zaten bi iğrencliğin içerisine atmış kendini zaten ama arkadası olarak bu olanlara göz yummak istemiyorum ve açıkçası çocuklarına da kıyamıyorum . Belki bir ümit düştüğü iğrenclıgın farkına varır mı diye çabalasam mı acaba diyorum.

Sonuncusunda ben o zamanlar daha sık gidip geldiğim için biliyorum kist var diyordu ve il dışına cıktı hatta o esnada ailesi yerleştirmeye gittiğinde adam eşini de aynı şehre gönderip x in çalışacağı yerde müdür olarak tanıtmış. X in ailesine adamın eşi kızınız benimle kalabilir ben tek yaşıyorum talebinde bulunmuş o şekilde ayarlamışlar nasıl ayarladılarsa inanamıyorum bu olanlara
Bi kitap vardi boyle. Adam kuma getiriyordu kadini. Sonra kadinlar arkadas olup adami ölduruyorlardi. Ay ne kadar aglamistim o kitapta. Ama o kadinlar bu kadinlar degil tabi. Onlarin gururlari vardir, mecburlardi. Bunlarin mideleri yok madem otursunlar beeraber. Adama ayti ayri ne yuk oluyorlar. Bi ondan bi ondan devam etsin iste bi evin icinde.

X aynı evde yaşamak istemiyor . Fakat eşi anlamsız bir şekilde ısrarla öyle bir teklifte bulunuyor anlamadım gitti benimde aklıma kötü kötü şeyler geliyor acaba aynı evde boğup öldürecek mi x' i numara mı yapıyor acaba diye

Kızlar x az önce arayıp bana eşyalarını toparlayıp yarın evden kaçacağını söyledi yalvarırım yardım edin elim kolum bağlı sus pus oturamıyorum ailesine gidip herseyı anlatmak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım ?? Böyle bırsey de nasıl söylenir ki bir haftadır beynimi kemirip duruyor bu konu bende bi anneyim evladımın Allah korusun bu duruma düşmesini asla istemem o yüzden biseyler yapmak istiyorum bana bir yol gösterin lütfennn

Aha buraya o adam konu açmıştı bir de kim haklı diye sormuştu

Back
X