• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adamdan 2 çocuk yardım..

Hayır canım ailesinden gizli hamile kaldı hepimizi bende kist var karnım o yüzden şişiyormuş diye kandırdı.
Inanamıyorum yaa
Ben şok.
Ne denilebilir ki?
Insallah uğruna bu denli yalana bulandığı adama değer!!

Yiğit denen müsvettenin sevgilisi çalışmıyormuş bu konuda ki sevgili çalışıyor. Aynı kişiler değil sanırım.
Bi iğrenç ilişki silsilesi daha yani. Konu sahibi bırak ne halleri varsa görsünler aile aile olsa zaten anlamaları gerekirdi çoktan

Çok tanıdık bu konu.
Hatta o konuda,olabilir neden olmasın, Oturup kısır yerler birlikte demiştim:KK72:

Ne kadar da ani gelisen olaylar :işsiz:
Bir hafta oldu bu arada bu olayı öğre
Aile rahat ama hamileliği saklayacak kadar da tutucu
Baştan tutup sonra rahat bırakacaklardı :KK53:
Rahat diye bahsettiğim aile adamın eşinin ailesi x'in ailesi olması gerektiği gibi aslında hani ailesinden kaynaklı bi problemi var desem o da yok gayet mütevazi insanlar ama bu kız neden böyle anlamış degılımm

Kadindaki cesarete bak sen 1. Yi doğurmuş , onu bile kimseye gösteremeyip 2. Yi de doğurmuş.:KK14:
Pekii:KK45:
Merak etme o bu kafayla üçüncüyü dördüncüyüde doğurur kadından da o rahatlığı almışken hazır kıza bir türlü laf anlatamıyorum bi insan bile bile neden hayatını mahvetmek ister ki ?

Aha buraya o adam konu açmıştı bir de kim haklı diye sormuştu
Hanımefendi ne adamı evet benzer bir konu fakat insanlar hayatta sürekli benzer konularla karşılaşıyor zaten burada sürekli kv, kp konuları dönüyor aynı üyeler farklı bir nickle mi yazıyor o zaman? Ayrıca beyfendinin mesajını okudum dikkat edersiniz ki mesajın oluşturulma tarihi ağustos 17 1 ayda da + 2 çocuk olamayacağına göre bir şeyden kesin emin olmadan insanlara yersiz yakıstırmalar yapmayın lütfen

Zaten adamı birbirlerinden hiç kıskanmıyorlar. Birbirlerinden kıskandıkları tek şey "ona kaban hediye etmişsin, beni bir cüzdanla kandırmazsın" bu tarz şeyler...
Yoksa adam umurlarında bile değil
konu tamamen duygusal yani.

çocuklar bile umrunda olmamış, birilerine vermiş.

yazık.

inşallah adam ikisini de terkeder.

Bir hafta oldu bu arada bu olayı öğre

Rahat diye bahsettiğim aile adamın eşinin ailesi x'in ailesi olması gerektiği gibi aslında hani ailesinden kaynaklı bi problemi var desem o da yok gayet mütevazi insanlar ama bu kız neden böyle anlamış degılımm
Valla bizde anlamadık :KK51:

Inanamıyorum yaa
Ben şok.
Ne denilebilir ki?
Insallah uğruna bu denli yalana bulandığı adama değer!!
O böyle bunları yapabilecek bir kız değildi müthiş bir değişim yaşamış. Engellemek istememin en büyük nedenlerinden biri de bu adamdan hiç bişe olmaaaazzz ! Ahh bunu bi anlatabilsem zaten :(

konu tamamen duygusal yani.

çocuklar bile umrunda olmamış, birilerine vermiş.

yazık.

inşallah adam ikisini de terkeder.
Aslında en duygusal yaklasılmaması gereken bir adam sanıldığı gibi maddi durumu iyi falanda değil günümüz düzeyinde orta gelire sahip yani bu adamda x ne buluyor anlamıyorum zaten tip yok para yok karakter sıfır zaten ben bu kızı ne yapacagım ya :(

O böyle bunları yapabilecek bir kız değildi müthiş bir değişim yaşamış. Engellemek istememin en büyük nedenlerinden biri de bu adamdan hiç bişe olmaaaazzz ! Ahh bunu bi anlatabilsem zaten :KK43:
Size niye bu kadar dert oldu ?
Arkadaşınız eyvallahta kadın 2 çocuk yapmış adamdan
Hayatından ziyadesiyle memnun
Siz olayın neresindesiniz ?

Aslında en duygusal yaklasılmaması gereken bir adam sanıldığı gibi maddi durumu iyi falanda değil günümüz düzeyinde orta gelire sahip yani bu adamda x ne buluyor anlamıyorum zaten tip yok para yok karakter sıfır zaten ben bu kızı ne yapacagım ya :KK43:
terket.
senin yapacağın hiçbir şey yok.

Size niye bu kadar dert oldu ?
Arkadaşınız eyvallahta kadın 2 çocuk yapmış adamdan
Hayatından ziyadesiyle memnun
Siz olayın neresindesiniz ?
Kadın zaten beni ilgilendirmiyor bende bir anneyim benimde evladım var ailesiyle komşuyuz her gün yüz yüze bakıyoruz ve bunları biliyor olup yutmak içime sinmiyor ama dediğiniz gibi neden dert ediniyorsam kendime belki de bende bi anne olduğum için olabilir

Kadın zaten beni ilgilendirmiyor bende bir anneyim benimde evladım var ailesiyle komşuyuz her gün yüz yüze bakıyoruz ve bunları biliyor olup yutmak içime sinmiyor ama dediğiniz gibi neden dert ediniyorsam kendime belki de bende bi anne olduğum için olabilir
Anne olmanız arkadaşınızın hayatına bu kadar müdahil olmanızı gerektirmez.
Siz kendi çocuğunuzun annesisiniz onun değil ;)

Back
X