Evli bir adamla beraberim

Ulan birden butun fakeler bzi mi buldu nedir ?

Sen eksici falan misin kardes ? Ayni sey annenin basina gelseydi mesela, babana metreslik yapip annenin yuvasini yikan kadin buraya bunlari yazsaydi sen de fahise o..u metres yazmicak miydin ? Gidip eksiye phuffffff kk hatunlari asktan ne anlar zaten yazmayasin ?

Git aksam aksam Allasen baskasiyla akfa bul.

Yasim 18 ve evli bi adamla beraberim. Cok gunah oldugunun farkinayim ama
parayida cok seviyorum. Ileride ayni sey benimde basima gelir diyede aklim cikiyor. Sizce ne yapmaliyim?

Para karşılığı mı evli adamla birlikte oluyorsun? Bunun başka bir adı var,biliyorsun değil mi çocuk?​

Çocukları pistten alalım lütfen.
Ha gerçeksen de iyi yapıyosun canım devam.Alkış mı tutalım.Bravo mu diyelim.Ah canım mı diyelim,üzülelim mi.Utanmadan parayı çok seviyorum demiş ya.Kesin adam karısını sevmiyor sırf çocuk icin katlanıyor değil mi? Yazık size reziller.

Yasim 18 ve evli bi adamla beraberim. Cok gunah oldugunun farkinayim ama
parayida cok seviyorum. Ileride ayni sey benimde basima gelir diyede aklim cikiyor. Sizce ne yapmaliyim?
Umarım gelir..18 yaşındasın evli adamla birliktesin parayi da seviyosun..ve hiç utamnıyosun..

Konu sahteyse de, gerçekse de kapadım.
Konu sahibesi oğlum kızım sen parayı yersinde burdakilerde seni yer, o kartoloş evli adam lokmanı bulamaz sonra
Burayı eğlencelik sanma evladım, dakkasına bulurlar adresini şaşkın ördek gibi kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…