Evli bir erkek mesaj atarsa

Senin ne gibi bir suçun olabilir? Adamın dengesizliğindendir o. Şu evli erkekler azcık böyle durumlardan kaçınsa bizde böyle düşünmeyiz. Ne münasebet bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?

3 yıl önce iş gereği 2-3 ay gibi bir süre için aynı ortamda bulunduğum, bu süre boyunca herkesle olduğu gibi selamlastigim, sadece işle ilgili ortak dertler hakkında konuştuğumuz, dikkatimi çekecek bende rahatsızlık uyandıracak bir davranışına şahit olmadığım bir adam 3 yıl sonra bana neler yapıyorsun, nasillsin, hiç göremiyoruz seni diye bir mesaj atıyor ki hiçbir samimiyetimiz yok. Bu adam evli ve çoluk çocuk sahibi bir de.

Ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama hiç normal bir durum gibi gelmedi. Cevap vermedim, muhattap olmak istemiyorum ama kendimi aşağılanmış hissediyorum. Evli bir erkekle flört edecek biri gibi mı görünüyorum uzaktan diye diye kendimi bitirdim. Acaba 30lu yaşlarda bekar olmanın bunda etkisi var mi? Zaten obsesif bir kişiliğim var. Hassasım bir çok konuda. İyice yaşadığım dünyadan tiksindim. Kadın olmak gerçekten zor. Hep önce kendini sorguluyorsun. Ne düşünüyorsunuz hemcinslerim? Biz nereye düştük böyle?
Boşanıp seninle evlenmeyi düşünüyor. Açık ve net bu başlıkla boşuna konu açmışsın 😆🙏

Hani büyük olasılıkla haklı da olsanız mesajda sadece "neler yapıyorsun, nasillsin, hiç göremiyoruz seni" yazdıysa bundan hemen böyle bir anlam çıkarmazdım. Eğer size daha önce öyle bir yaklaşımı veya rahatsız edecek davranışı olmadıysa belki bir size sormak istediği bir şey vardır, pat diye sormamak için böyle giriş yaptı, belki bir iş vardır siz aklına gelmiş olabilirsiniz onun için yazmıştır. Hani niye yazmış onu merak ederdim, belki bambaşka bir konudur. Ha baktınız, herhangi bir şey yok sırf sohbet için mesaj atmış ya da sarkıyor, engellersiniz.

Arkadaşça bir konuşmaysa ne sorun var ki. Ama flört kokusu aldıysanız direkt engelleyin evli haliyle haddini bilsin. Ayrıca evli birinin yüzsüzce size mesaj atması sizin suçunuz değil kendinizi yiyip bitirmenize gerek yok. Bazı evli erkekler ne cürretse kendini hint kumaşı zannediyor, kadınların evli erkeklere zaafı mı var zannediyolar acaba 🤢

Şahsi fikrim: Adam aranıyor. Kendi tecrübelerim bu yönde. Biz polyanaligimizla hiç kötülük düşünmüyoruz, ama şu durduk yere yazan evli erkekler siz konuştukca hep olayı başka yere çekiyor. Onun icin öyle samimiyetim olmayan kişilerle görüşmüyorum bile

3 yıl önce iş gereği 2-3 ay gibi bir süre için aynı ortamda bulunduğum, bu süre boyunca herkesle olduğu gibi selamlastigim, sadece işle ilgili ortak dertler hakkında konuştuğumuz, dikkatimi çekecek bende rahatsızlık uyandıracak bir davranışına şahit olmadığım bir adam 3 yıl sonra bana neler yapıyorsun, nasillsin, hiç göremiyoruz seni diye bir mesaj atıyor ki hiçbir samimiyetimiz yok. Bu adam evli ve çoluk çocuk sahibi bir de.

Ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama hiç normal bir durum gibi gelmedi. Cevap vermedim, muhattap olmak istemiyorum ama kendimi aşağılanmış hissediyorum. Evli bir erkekle flört edecek biri gibi mı görünüyorum uzaktan diye diye kendimi bitirdim. Acaba 30lu yaşlarda bekar olmanın bunda etkisi var mi? Zaten obsesif bir kişiliğim var. Hassasım bir çok konuda. İyice yaşadığım dünyadan tiksindim. Kadın olmak gerçekten zor. Hep önce kendini sorguluyorsun. Ne düşünüyorsunuz hemcinslerim? Biz nereye düştük böyle?
Kendini sucmalama niyeti bozuksa biseyliginden atiodur yazarsam ban yiyecem 😅Ayrica bir karikatur gormustumm kadin bastan asagiya bol carsaf icinde adam daha bakior ne gorebilirim diye.Niyeti bozuk bir birinde mantik arama cevapta verme.

Normal bir durum değil. adam arayış içinde ve siz de bekarsınız bir yoklayayım iş çıkar mı demiş... Ortada samimiyet yok arkadaşlık yok neyin merakı? Kötü niyetli olmak istemem ama bana masum gelmedi açıkçası

valla bencede normal değil, ilk başta bende iyi niyetli düşündüm ama bu devirde iyi niyetli adma kaldı mı gerçekten? Kendimizi kandırmayalım. Adam aranıyor, bir tek sana değil 10 kişiye daha yazmıştır eminim, böylelerinin hep bir yedek listesi vardır, tüm erkekler kendilerini dünyanın en seksi yakışıklısı sandığı için 1 mesajla bile kız düşeceğine çok inanıyor vah zavallılar.

Ben artık şaşırmıyorum inan ki konu sahibi.. bekarlar durmuş evli adamlar kudurmuş afedersin de.. devir böyle pis bi devir oldu 🤷🏼‍♀️ kendini suçlama engelle gitsin moralini bozmaya değmez

Bence normal değil. Simdi adamın tavırlarını bilemiyorum. Ama durduk yerde bir samimiyet olmadan biri bana mesaj atsa ben de altında bir sey ararım. Ama siz de dertleserek ortak bir yaşantı olusturmussunuz. İlla asılıyor diyemem. Belki isle ilgili dertlesecek birini aramıştır. Su ana kadar hicbir yanlış davranış sinyaki vermemiş. Abartıyor olabilir misiniz acaba ?

Back
X