Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere evli adamla işim olmaz.Hiç düşünmeden arkamı döner giderim.![]()
hiç bir şey yapamazsın.kendi hayatı kendi kararı.istediğin kadar uyar,triplen asla dinlemeyecektir.evli insanlarla olan ilişkilerin hepsi metreslik-parasını yeme-adamın şerefsizliği-kızın şerefsizliği şeklinde değildir.evli olan adam da kız da çok iyi insanlar olabilir.aşık olmuşlardır,söz geçiremiyorlardır mantıklarına.bunlar doğal şeyler.aldatılmak tabiki de berbat bir şey.Allah kimsenin başına vermesin.ama kişiliği düzgün olan insanlar söz konusuysa,emin olun o erkek eşini aldatmamak için yeterince direnmiştir zamanında ama evde aşılamayan sorunlar olduğundan gözü başkalarına çevrilmiştir.adamın evde neler yaşadığını nerden bilebilirsiniz ki? belki eşi ile çok sorunlu,eşi onu itiyor,yetmiyor.ya da belki adam da eşi tarafından aldatılıyor? bu tabiki de çözüm aldatmak değildir,boşanmaktır.ama işte bazı insanlar kendisine sığınacak yeni bir liman bulamadan,diğer mutsuz olduğu limanı terkedemez.ya da çocukları olduğundan boşanamaz...bir de şu pencereden bakın : insan kendisini mutlu eden,kendisine yeten birini asla aldatmaz... (bu herkes için geçerli değil tabi,çapkınlığı kastetmiyorum mesela.onlar apayrı konular)yakın bi arkadaşım malesef evli bi adamla(adam da değil o da genç gerçi) bazen zaman geçiriyo, kahve falan içip yemek yiyolar dışarda. kız onlayken çok mutlu, adam onu dinliyo,...
öyle parası pulu falan da yok kızın gözünü boyayan.
yani çok karşıyım bu duruma
her seferinde söylememe rağmen kızı görüşmekten vazgeçiremedim.
adamı da tanıyorum, yani öyle bi ilişkileri olmasa iyi de biri. ama işte ...
ne yapmalıyım bennnnn
arkadaşlar hepiniz bir soru.evli bir erkek size aşık olsa ve sizinle evlenmek istese.karısından boşanmayı bile göze alıyor.bu durumda siz ne yapardınız.
yakın bi arkadaşım malesef evli bi adamla(adam da değil o da genç gerçi) bazen zaman geçiriyo, kahve falan içip yemek yiyolar dışarda. kız onlayken çok mutlu, adam onu dinliyo,...
öyle parası pulu falan da yok kızın gözünü boyayan.
yani çok karşıyım bu duruma
her seferinde söylememe rağmen kızı görüşmekten vazgeçiremedim.
adamı da tanıyorum, yani öyle bi ilişkileri olmasa iyi de biri. ama işte ...
ne yapmalıyım bennnnn