Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece o aşıksa sorun yok görmezsin olur biterr amaaa sende ona karşı bişeyler hissediyorsan işte asıl sorun o zaman başlar![]()
şöyle bi düşünün lütfen;sizden önce de karısına aşıktı,evlenmek için diller döktü,belki yıllarca peşinden koştu,mücadele etti...sonuçta evlilikler eskisi gibi görücü usulü olmuyor artık,sevmese evlenmezdi..o kadar emekle kuruluyor ki bir yuva...ona bunu yapabiliyosa size de yapabilir...bekar birinin evli bir adamla mutlu olacağını sanmıyorum,er geç aynı şeyleri ona da yaşatacaktır...
şöyle bi düşünün lütfen;sizden önce de karısına aşıktı,evlenmek için diller döktü,belki yıllarca peşinden koştu,mücadele etti...sonuçta evlilikler eskisi gibi görücü usulü olmuyor artık,sevmese evlenmezdi..o kadar emekle kuruluyor ki bir yuva...ona bunu yapabiliyosa size de yapabilir...bekar birinin evli bir adamla mutlu olacağını sanmıyorum,er geç aynı şeyleri ona da yaşatacaktır...
arkadaşın yazdıklarına katılıyorum mesafeli durduğun zaman kimse yaklaşamaz.....Ben asla evli bir adama yakışıklıymış ya da hoş adammış gözüyle bakmam ki... Şu an evliyim ama bekarken de tanıştığım evli hiç bir erkeğe o gözle bakmadım hep kocaman mesafe kurdum aramıza. Hatta kendi çevremden en son ben evlenen ben olduğum halde çok çok samimim erkek arkadaşlarımla sadece evli oldukları için hep kızdan taraf durdum.
Eğer; insanlar belli bir çizgiyi aşmazlarsa böyle gereksiz durumlarla karşılaşmaz. Hem yarın aynı şey kendi başınıza gelse ne yaparsınız ki?
:1yes2: