hic bir zaman büyük konusmamak gerek!!
bende asla böyle birsey benim basima gelemez olamaz kabul etmem bunu ne kendime nede aileme yapamam diyordum, ama gel görki olabiliyomus!
bu insan önce evli oldugunu benden gizlemis ve sordugumda hic öle biseyin olmadigini söylemisti. gün gectikce ona baglanip deli gibi asik oldugumda, o da bana tabi, bu sirri daha fazla saklayamayacagini ve artik anlatmak istedigini söylediginde sok oldum yikildim bütün hayallerim yokoldu.. ama bana bir yildir esiyle soguk oldugunu ve sadece kagit üstü bir evlilik yasadigini söyledi... bunun ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum, kendimi o kadinin yerine koydugumda cok berbat hissediorum ve vicdanimla bogusuyorum resmen.. bunun nasil bir duygu oldugunu size ne kadar anlatsamda anlayamassiniz. kinayacaginizida biliyorum ama gercekten bu kadar kesin konusmaniz cok yanlis insanins sonucta gercekten duygularina hakim olamiosun hele helede böyle birseyi karsndaki insan senden gizlediyse..
suan bir yanda vicdanim sizlarken diger yanda deli gibi sevdigim askimin acisiyla öylece yasiyorum..