Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben asla evli bir adama yakışıklıymış ya da hoş adammış gözüyle bakmam ki... Şu an evliyim ama bekarken de tanıştığım evli hiç bir erkeğe o gözle bakmadım hep kocaman mesafe kurdum aramıza. Hatta kendi çevremden en son ben evlenen ben olduğum halde çok çok samimim erkek arkadaşlarımla sadece evli oldukları için hep kızdan taraf durdum.
Eğer; insanlar belli bir çizgiyi aşmazlarsa böyle gereksiz durumlarla karşılaşmaz. Hem yarın aynı şey kendi başınıza gelse ne yaparsınız ki?
:1yes2:
Arkadaşim aşk kolay birşey değil..sen aşik olmakdan bahsediyorsun...o sana yada sen ona fark etmez adi eger gerçekden aşksa....aşk kolay birşey değil...adam seçemez hani bi laf vardir gönül otada konar ....b...kada derler yaişde öyle birşey..şimdi bence yanliş birşey değil aşik olmak kime neden niçin aşik olduğunun analizini yapamazsin...aşk sizce seçer mi?seçmez olur olmaz olur olmaz insana aşik olabilir insan...şimdi sorumuz aşik olablir mi evet olabilir...yani hanimlar siz şimdi evli olduğunuz için kendinizi onun karisi gibi düşünüp cevap veriyorsunuz..yanlişş....burda aşik olanin yerine kendinizi koyup cevap vereceksiniz...bence bence aşik olunur....ama ama ama bir gelecek olmaz...bir gün bir yerde biter bitmeyede mahkumdur....
arkadaşlar hepiniz bir soru.evli bir erkek size aşık olsa ve sizinle evlenmek istese.karısından boşanmayı bile göze alıyor.bu durumda siz ne yapardınız.