• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

[video]http://m.youtube.com/watch?v=1puN9vU8p1s#[/video]
insallah olmustur bir izle bakalim.
Belki ders cikarirsin.

Son düzenleme:
Çok yakın olduğumuz için evli arkadaşlarımızla da teke tek görüşüyoruz hiç sorun olmamıştı..

İşte şimdi sorun yaratabileceğini görmüş oldunuz ne mutlu size!

Baş başa yemek demek mumlar gül yaprakları da var mıydı masada?

Bu kadar medeniyet midemi bulandırıyor kusura bakmayın..
Kötü biri değilsiniz rahat olun ikiniz de iğrençsiniz..

demek istediklerimi özetledin resmen.bu medeniyetse ben yokum valla.

Eğer senin yerinde olsaydım gider karısına herşeyi anlatırdım . Madem çok iyi niyetli olduğunu söylüyorsun adamın karısının adamın ne kadar iğrenç ve karaktersiz biri olduğunu anlatmalısın ona .. Kadında görsün kocam dediği adamın ne mal olduğunu ..
Kendimi senin yerine koymaktan çok karısının yerine koydum da yazık kadına ya .. Kim bilir kaç senesini verdi o adama .. Güvendi .. Kim bilir ne kadar çok baktı ona ne kadar çok sevdi neler düşündü nasıl hayaller kurdu ne emekler verdi de evlendi ..
Kocasının onu bu şekilde aldatması dahi ne olursa olsun aldatmş olmsı çok üzücü çok yıkıcı gerçekten ..
Sen ise fiziksel bir çekim oldu düşünemedim aman yapmamalıydım derken bile kendi suçunu bastırmaya çalışıyorsun ..
O adamla daha fazla görüşmeyerek en iyisini yapmşsın tabiki ama bu yinedee yaptığın hatanın üstünü hiç bi şekilde örtmez ..
Düşünemedim demişsin ama düşünmen gerekirdi .. Evli olduğunu biliyordun ve sana yakınlaşmaya çalıştığı ilk saniyede kendini geri çekebilecek iradeye sahipsindir insansın çünkü .. Nefsin seninle iyi bir oyun oynamış ve yenilmişsin .. Yazık olmuş .. Olan da adamın karısına olmuş .

İçimi kemiren, en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamadığım bir şeyi anlatmak, belki artık sonunda rahatlamak istiyorum. Hem belki bu konuda yapmam gereken bir şey olup olmadığını söyleyebilirsiniz.

Öncelikle her ne kadar okuyacaklarınız aksini düşündürtecek olsa da ben kötü bir insan değilim. Böyle bir şeyi de daha önce hiç yapmadım.

Geçen gün uzun yıllardır görüşmediğim eski bir arkadaşımla görüştük. Aradan geçen yıllarda evlenmiş. Benim yakın arkadaş grubumda evli çift arkadaşlarla tek tek de görüşürüz, hepimiz yıllardır yakın arkadaşız ve kimse bir sorun yaşamadı. Bu yüzden ben de başka bir şey düşünmeden bu arkadaşımla yemeğe çıktım. Yemek gayet keyifli geçti, eskileri andık, arkadaşlardan konuştuk sonra kalktık.

Kapalı otoparka gittiğimizde nasıl olduğunu anlamadığım şekilde birden öpüşmeye başladık. Etraf karanlık ve boş olduğundan, söylemeye utanıyorum ama ileri gittik, baya ileri gittik. Hiçbir şey düşünemiyordum, düşünsem zaten yapmazdım. Bir süre sonra başkalarının gelmesiyle ayrıldık ve ben kendime geldim. Sonra o devam etmek istedi ama izin vermedim ve beni eve bırakmasını istedim. Ertesi gün "güzel bir akşamdı" diye mesaj attı, yaptığımızın doğru olmadığını, bir daha asla böyle bir şey olmayacağını ve görüşmeyeceğimizi söyledim.

Aramızda kesinlikle romantik anlamda sevgi veya aşk yok. Karısıyla fotoğraflarını gördüğümde kıskanmak bir yana umursamıyorum bile. Sadece çok yoğun bir fiziksel çekim oldu.

Söyleyeceğim hiçbir şeyin yaptığım(ız) şeyi haklı çıkarmayacağını biliyorum. Sadece arada aklıma geldiğinde "adam evli yaa, ben naptım" diyorum ve burada aldatılan/aldatıldığını düşünen kadınların hissettiklerini okudukça daha kötü hissediyorum.

Bu suçluluk duygusunu geçirebilir miyim bilmiyorum, zaten bir daha böyle bir şey olmayacak. Bana söyleyebileceğiniz bir şey olacağını da sanmıyorum ama dediğim gibi, anlatıp rahatlamak istedim sadece.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Allah ım sen ve senin gibilerin bin türlü belasını versin adamla görüşüyosunuz madem karısını neden yanınızda götürmüyosunuz niyetiniz belli sende o adamda pisliksiniz aynı b.ksunuz hepiniz

Allah ım sen ve senin gibilerin bin türlü belasını versin adamla görüşüyosunuz madem karısını neden yanınızda götürmüyosunuz niyetiniz belli sende o adamda pisliksiniz aynı b.ksunuz hepiniz

Bencede niyeti belli ki adamla o yüzden başbaşa buluşuyo bunun üstünü örtmek içinde biz hep başbaşa buluşurduk sorun olmazdı diyo kimi kandırdığını sanıyo

Bence işin daha iğrenci , otoparkta yarım kalmış ve tavan yapmış cinsel libidosunu eve gidince hiç bir şeyden habersiz karısı üzerinde indirmiş olması adamın .

En doğru noktalardan birine basmissiniz o şeref fukarasi ahlaksiz namus kavramlarini unutmuş insanları sadece Allah'a havale etmek en dogrusu ne halleri varsa görsünler :41:

Arkadaşım boşu boşuna banlanacaksın ya değmez bela okumak yerine başka şekillerdede ağzının payını verebilrsin diğer dili sivri süper yorum yapan bayanlarımız giibi :)

BÖYLE KADINLAR OLDUĞU SÜRECE ADAMLAR EŞLERİNİ ALDATMAYA DEVAM EDİCEK adamlar yüz buluyo ki yanaşıyo ikisindede suç var

O adam seni ne sanmis boyle, evli bir erkekle basbasa yemege cikan sonrasinda istedigim halti yiyebilir mantigiyla sana yaklasmis. Sen oyuncak bebek degilsin, bedenin de bu kadar ucuz olmamali bence. Bence psikolojin bu konuda biraz bozuk. Kendi bedeninin degerini farketmiyorsun, kendini bir iliski icindebile olmadan hem de evli olan bir adamin bir gecelik eglencesi yapiyorsun.
Keske o adam sana yaklasinca " az ye de kendine parayla bu isleri yapan bir tek gecelik eglence bul" deseydin. Cunku adam seni bunun yerine koymus. Sorumluluk yok, evine gidecek karisini opecek, karisiyla ayni yataga girecek.ama seni de arada sikistirip opecek bi de devamini bekleyecek. Sen cariye misin yaa. O herife dersini ver bence.
Karisina her seyi anlatacagini soyle bir bak nasil cirkinlesecek, ne basitligini koyacak ne o... ligini koyacak. O adam boyle biri iste.
Kisacasi sen kendine verdigin degerle ilgili bir sikintin var. Disarda binlerce bekar, hos adam var, sana kul kole olacak adamlar belki. Ama sen evli bir duzenbazin tek aksamlik eglencesi olmayi kendine layik goruyorsun. Niyeeee???? Bence hemen bir psikologa git yoksa bu tarz olaylarin sonu gelmeyecek. Seni opmek isteyen herkesle opusme.
Not: evli arkadaslarla basbasa gorusmek modernlik degildir. Ne ben yaparim ne kocam yapabilir. Eger bu modernlikse biz kroyuz arkadas

Allahtan birileri gelmis, te allahim...
Allah sizi bildigi gibi yapsin, böyle konularda, aniden anlamadim birdenbire gibi aciklamalari asla kabul edemiyorum, kendinizi tutamiyosaniz elin evli erkekleriyle gezmelere gitmeyin...
Kesinlikle katılıyorum:ssz:
demek istediklerimi özetledin resmen.bu medeniyetse ben yokum valla.
Bu ne saçmalık diğ mi hiç haz etmiyorum baş başa gidilen arkadaşlık kisvesi adı altındaki gezmelerden.Eşler niye gelmiyor.Otoparkta herkes kendininkiyle yiyişirdi çok şartsa!
Bence işin daha iğrenci , otoparkta yarım kalmış ve tavan yapmış cinsel libidosunu eve gidince hiç bir şeyden habersiz karısı üzerinde indirmiş olması adamın .
offf aus içim kalktı ama haklısın baksana adam devam edelim diye ısrar etmiş, zavallı evdeki kadın her şeyden bi haber.

Son düzenleme:
çok sinir oldum ya ama etme bulma dünyası nasılsa

Bencede sinir bozucu ya hakaret yemek için açmş resmen konuyu .. Yazık karıısına ya ne kadar zor sen o kadar sev hayaller kur emek harca ilişkin için evlen .. sonra evlenip güvendiğin hayat arkadaşm dediğin adam böyleleri yüzünden aldatsın hayatın mahvolsun berbat bişey ya .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu adamin ilki degil, sonu da olmayacak. Adam rahat ya, karisinin boynuzlari Agri dagina ulasmistir bence

sorarım size hangi bayan kocasını kız arkadaşıyla yemeeğe çıkmasına müsade eder
Benim kocam kiz arkadaslari ile yemege cikar.
Kiz arkadaslari bize yemege / oturmaya gelir.
Iclerinde kizimin halasi sandiklari bile var.
Biz -esimle- onlarin ailelerine (bekarlarin da evlilerin de) yemege/ oturmaya gideriz.
Bu insanin icinde olmasi ile alakali. Icinde varsa napsaniz engelleyemezsiniz.
I

Back
X