• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

Hanimlar, arkadas hatasini kabul ediyor zaten. Bu kadar yuklenmesek mi. Hatasini anlamis zaten, bir daha bu durumlarin yasanmamasi icin akil verin lutfen. Yada o pis adama karsi nasil bir yol izlemesi gerektigini anlatin.Bundan sonra ne yapmasi gerektigini soyleyin.

İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtım çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.

"Düşene bir tekme at "mantıgıyla yazmıyorum ben yorumlarımı.Kendinizi bu duruma düşüren sizsiniz....
Diger yorumlara tesekkür ediyorsunuz.Sonuc olarak yazmışsınız iyi yada kötü yorumları bilerek...Ekstradan tesekkür,sizi onaylayınca mı veriliyor.Cok tesekkür ediyor ve sana bu kafayla hayatta basarılar diliyorum.

BİR KADININ CANINI YİNE BİR KADIN YAKAR.Sonrada bir anda oldu,anlayamadım der.İyi gelen olmuşta,basınıza vicdandan cok bebek derdi cıkmamış.

İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtım çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.

Ben de hakaret etmeden aşağılamadan düzgünce bi yorum yazmştım bayada uzundu hemde 6.sayfada ama cvp vermediniz ..
Vicdanızı böyle eleştirisel kötü yorumları okuyarak rahatlatmayaa çalışıyorsunuz bence ..
Kaç yaşndasnz merak etttim ?

İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtim çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.

Bunun anlayisla karsilancak tarafi yok ama akil var mantik var siz bu halti yerken hic migdeniz bulanmadi mi nasil genis bir migdeniz var gidin kadinla konusun kimin ne oldugunu koynuna alip bi yuva kurdugu yilanin farkina varsin bekar erkek mi kalmadi bu neyin fantazisi boyle...:45:

Gitsin Eşine Anlatsın Yenilen Haltları Oda Boşasın O Pislik Adamı Daha da Kalkışamaz İnşallah Bu Durumlara

Konu Sahibi Sende Daha Evli Adamlarla Görüşme Hatta Hiç Bi Erkeklerle Görüşme Oldumu :37::27:

Ben hala konunun açılış amacını anlayamadım..

"iş işten geçtiyse"
"zaten olayı kabullendiyseniz"
"olan oldu biten bittyise"

Nedir amaç? "Yaptığım şeyle yüzleşip sorumluluk almak için" falan fış fış..Geçelim bunları..Asıl amaç nedir amaç?

Mesela ben baslayayim canim su adimlari uygula:
1. Dusa gir ve guzelce yikan sonra bir gusul abdesti al.
2. Guzel bir nemlendiriciyle butun vucudunu nemlendir ve kendine dokunurken bu bedenin ve senin ne kadar degerli oldugunu hisset.
3. İki rekat namaz kil ardindan estafirullah de 21 defa falan.
4. Sonra secdeye kapan ve olanlar icin tovbe et ve en son kendine guzel sozler ver.
5. Numarani degistir, ve bir daha asla evli yada iliskisi olan erkeklerle partnerleri yanlrinda olmadan gorusme, hatta genelde kizlarla takil. Kendi sevgilin olunca onunla da takilirsin.
6. Sosyal medyadaki arkadaslarinin bazilarini sil
Hayatinda bir temizlik yap, sen bunlari yapacak kiz degilsin, ve bu olay senin icin bir donum noktasi olsun

Ben hala konunun açılış amacını anlayamadım..

"iş işten geçtiyse"
"zaten olayı kabullendiyseniz"
"olan oldu biten bittyise"

Nedir amaç? "Yaptığım şeyle yüzleşip sorumluluk almak için" falan fış fış..Geçelim bunları..Asıl amaç nedir amaç?

Bence yapilan kotu yorumlar ve hakaretlerle içini rahatlatiyo

Mesela ben baslayayim canim su adimlari uygula:
1. Dusa gir ve guzelce yikan sonra bir gusul abdesti al.
2. Guzel bir nemlendiriciyle butun vucudunu nemlendir ve kendine dokunurken bu bedenin ve senin ne kadar degerli oldugunu hisset.
3. İki rekat namaz kil ardindan estafirullah de 21 defa falan.
4. Sonra secdeye kapan ve olanlar icin tovbe et ve en son kendine guzel sozler ver.
5. Numarani degistir, ve bir daha asla evli yada iliskisi olan erkeklerle partnerleri yanlrinda olmadan gorusme, hatta genelde kizlarla takil. Kendi sevgilin olunca onunla da takilirsin.
6. Sosyal medyadaki arkadaslarinin bazilarini sil
Hayatinda bir temizlik yap, sen bunlari yapacak kiz degilsin, ve bu olay senin icin bir donum noktasi olsun

krem detayı çok ironik yalnız:52::52:

Düşene tekme atmak derken ? Adam size ne yaptı siz nasıl bu hale düştünüz ? Olayın bu kadar olmadığını düşünüyorum zaten.
Olay bu kadar, gerçekten. İnanıp inanmamakta serbestsiniz tabii ki, ne söylesem ikna edemeyeceğimi biliyorum.
Düşene tekme atmaktan kastım olumsuz eleştiriler değil, zaten haliyle olumsuz şeyler geleceğini biliyorum. Ama işi hakarete hatta bedduaya dökenler var, onları kastetmiştim sadece.

Hanimlar, arkadas hatasini kabul ediyor zaten. Bu kadar yuklenmesek mi. Hatasini anlamis zaten, bir daha bu durumlarin yasanmamasi icin akil verin lutfen. Yada o pis adama karsi nasil bir yol izlemesi gerektigini anlatin.Bundan sonra ne yapmasi gerektigini soyleyin.
Teşekkür ederim Leyla Hanım.

"Düşene bir tekme at "mantıgıyla yazmıyorum ben yorumlarımı.Kendinizi bu duruma düşüren sizsiniz....
Diger yorumlara tesekkür ediyorsunuz.Sonuc olarak yazmışsınız iyi yada kötü yorumları bilerek...Ekstradan tesekkür,sizi onaylayınca mı veriliyor.Cok tesekkür ediyor ve sana bu kafayla hayatta basarılar diliyorum.
Yukarıda da dediğim gibi zaten iyi yorum beklemiyorum. Sizin şahsınızı da kastetmemiştim.
Teşekkür ettiğim yorumlar ise zaten hatasının farkında olan ve bir daha tekrarlamayacak birini Taksim'de sallandırmaya varmayan yorumlardı.

Ben de hakaret etmeden aşağılamadan düzgünce bi yorum yazmştım bayada uzundu hemde 6.sayfada ama cvp vermediniz ..
Vicdanızı böyle eleştirisel kötü yorumları okuyarak rahatlatmayaa çalışıyorsunuz bence ..
Kaç yaşndasnz merak etttim ?
Çok özür dilerim atlamışım sanırım, hemen dönüp okuyorum.
Kötü yorumları okuyup rahatlamaktan ziyade öncelikle bahsettiğim gibi, kimseye anlatamadığım için bir nevi içini dökme niyetiyle yazdım, gelecek tepkileri az çok kestirerek tabii ki.
İkincisi de dürüst olayım, ben de neticede insanım. Çok büyük hatalar yapmış olsam da bunların farkına varıp sorumluluğunu alan ve bir daha tekrarlamayacak bir insanım. Bu nedenle az sayıda da olsa gelen daha anlayışlı yorumlar kendime biraz daha iyi davranmamı sağlıyor.
25 yaşındayım.

Bunun anlayisla karsilancak tarafi yok ama akil var mantik var siz bu halti yerken hic migdeniz bulanmadi mi nasil genis bir migdeniz var gidin kadinla konusun kimin ne oldugunu koynuna alip bi yuva kurdugu yilanin farkina varsin bekar erkek mi kalmadi bu neyin fantazisi boyle...:45:

Bazı kadınların fantazileri evli erkekleri ayartıp egolarını dahaa da tatmin etmek yeni moda oldu bilmiyomusun ..
Benim erkek arkadaşm geçen sene falan gece çalışıyodu yolda bi kız atlamş arabanın önüne .. Takılalımmı falan demiş benimkine yüzüğünü gösterdiği halde benimki düşün artık .. Bazıları cidden .... anladın sen ..

çok ucuzsun evli bir erkekle fantazi yaşayacak kadar bide kk nın psikolojisi kendine eleştiri yapınca yapacak eleştiri bırakmadığınımı düşündün konu sahibi ,vicdanını bu konuda rahatlatamazsın zaten başta yanlış evli bir erkekle bir yemek başbaşa olmaz ,karısınında gelmesi size katılması gerekirdi iş yemeği değil bişey değil resmen fantazi yapmışsınız karşılıklı ,bana göre devamının gelip gelmediği hiç önemli değil bana göre başlı başına bir aldatmadır bu ,hiç bir evli kadın kocasının böyle yanlışını kolay hazmedemez ,siz ve karşınızdaki beyefendi çok ucuzsunuz............

Ben konu sahibinin yaptığını doğru bulmuyorum. Bu durumu normalleştirip vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Ne yani "Ne mert kız, nasılda hatasını kabul ediyor!" mu diyelim :26:...

Konu sahibi hanımefendi, buraya yüz bin tane konu açsanız, yüz bin kere "MERT" lik yapıp ben bu haltı yedim ama dürüstüm demeye getirsenizde işin aslı gerçekten son derece seviyesiz ve ucuz birşey yaşamışsınız. Sizin adınıza üzüldüm keşke kendinizi böyle bir ucuzluğun parçası yapmasaydınız :31:...

Son düzenleme:
bir hata yapmışsınız ve yaptığınızın yanlışını anlamışsınız.
artık bunu unutmaya ve zaaflarınıza bir daha yenik düşmemeye çalışın .

[ı]o kadına gidip kocan seni aldattı de bence yazık o kadın da anlasın ne mal biriyle aynı evi aynı hayatı paylaştığını ..[/ı]

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer senin yerinde olsaydım gider karısına herşeyi anlatırdım . Madem çok iyi niyetli olduğunu söylüyorsun adamın karısının adamın ne kadar iğrenç ve karaktersiz biri olduğunu anlatmalısın ona .. Kadında görsün kocam dediği adamın ne mal olduğunu ..
Kendimi senin yerine koymaktan çok karısının yerine koydum da yazık kadına ya .. Kim bilir kaç senesini verdi o adama .. Güvendi .. Kim bilir ne kadar çok baktı ona ne kadar çok sevdi neler düşündü nasıl hayaller kurdu ne emekler verdi de evlendi ..
Kocasının onu bu şekilde aldatması dahi ne olursa olsun aldatmş olmsı çok üzücü çok yıkıcı gerçekten ..
Sen ise fiziksel bir çekim oldu düşünemedim aman yapmamalıydım derken bile kendi suçunu bastırmaya çalışıyorsun ..
O adamla daha fazla görüşmeyerek en iyisini yapmşsın tabiki ama bu yinedee yaptığın hatanın üstünü hiç bi şekilde örtmez ..
Düşünemedim demişsin ama düşünmen gerekirdi .. Evli olduğunu biliyordun ve sana yakınlaşmaya çalıştığı ilk saniyede kendini geri çekebilecek iradeye sahipsindir insansın çünkü .. Nefsin seninle iyi bir oyun oynamış ve yenilmişsin .. Yazık olmuş .. Olan da adamın karısına olmuş .

Karısıyla görüşmeyi ben de düşündüm ama açıkçası işin iyice büyüyüp uzamasını istemiyorum. Daha önce dediğim gibi herhangi bir iletişimim kalsın da istemiyorum. Böyle bir durumda onu da üzerime sıçratacağım ve tekrar hayatıma bulaşmasını istemiyorum.

Karısının yerine ben de koyuyorum kendimi maalesef. "Ne ekersen onu biçersin" diyen bir insan olarak ileride bu olayın karşıma çıkacağını ve burnumdan fitil fitil geleceğini de düşünüyorum.

Yaptığımı örtecek bir şey zaten yok, ben sadece bunu devam ettirmeyeceğim.

Teşekkür ederim ilginize bu arada.

Sen bu konuyu kapattir.

Git en yakin arkadasina anlat o hic olmazsa seni kendine getirecek destek olacak seyler yapabilir..

Burada hakaretten başka birşey duyamazsin gördüğün gibi..

Kime faydasi varsa edilen hakaretlerin... Konu sahibine?aldatan ese ?aldatilan ese?

bir hata yapmışsınız ve yaptığınızın yanlışını anlamışsınız.
artık bunu unutmaya ve zaaflarınıza bir daha yenik düşmemeye çalışın .

Gerçekten merak ediyorum, istemezseniz cevap vermeyin inanın anlayışla karşılarım.

Bu adamın eşinin yerinde olsaydınız konu sahibesi için ne düşünürdünüz?

Back
X