Evli biri başkasına ilgi gösterebilir mi

İlgi gösterebilir, ama biz buna aldatma diyoruz.

Bir de eniştem orada bir erkek Çalışanına beni beğenen çok kadın var Peşimde çok kişi var da kimseye yüz vermiyorum falan demiş yani çok beğenildiğini düşünüyor.

Burnuma kötü kokular geldi şu son yazınızda.
Ben olsam bilmek isterdim eşimin yaptığı herseyi, ama teyzenizi tanimadigim için karışmayın diyorum. Muhtemelen enişteniz yaptığı herseyi reddedeceği ve teyzenizin affedip affetmeyeceğini bilmediğimiz için, bu olayda kötü siz olabilirsiniz, karışmayın.

Selamlar iyi seneler herkese

Şimdi sizlere bir konu danışmak istiyorum. Benim kuzenim ( eniştemin kızı değil diğer teyzemin kızı ) eniştemin şirketinde çalışıyor eniştem dış ticaret işi yapıyor işi gücü durumları yerinde teyzeme ve kuzenlerime çok düşkündür yaşları 50 civarı
Neyse gelelim konuya kuzenim eniştemle çalışıyor ya eniştemin işyerinde bir müşterisi olan kadınla çok samimi olduğunu görmüş
Nasıl samimiyet diyecekseniz örnek vermek gerekirse kadın gelmeden önce ofisi temizlettiriyormuş , güzel güzel pastalar alıp kadını kapıda karşılıyormuş , geldiğinde de 2-3 saat uzun uzun sohbet ediyorlarmış işle ilgili değil öyle havadan Sudan ( diğer müşterilere böyle davranmıyormuş )
İş dışında iletişimleri var mı bilmiyoruz ama mesela kadının taşınma işi olmuş eniştem nakliyeci ayarlamış vs işte kadında ofise çiçek göndermiş , eniştem o kadın gelince bütün gün gülümseyerek geziyormuş böyle şeyler yani tam ifade edemedim eniştem bu arada hep yüzüğünü takar ofiste teyzemin resimleri çocukların resimleri vs var , buna rağmen eniştem kadına ilgi duyuyor olabilir mi ? Sizce teyzeme söylesek mi ?
Bir de eniştem orada bir erkek Çalışanına beni beğenen çok kadın var Peşimde çok kişi var da kimseye yüz vermiyorum falan demiş yani çok beğenildiğini düşünüyor.
Teyzene soyle

Ohooo ne ilgisi eniste dort nala kosuyor. Valla altindan kalkamayacaksaniz hic bulasmayin. Eniste inkar eder teyze de inanmak istemez buyuk ihtimalle. Ha ben ne olursa olsun dogruyu soylerim diyebiliyorsaniz siz bilirsiniz. Eniste de pisligin teki. Kadin da ilgisinin farkinda ve kullaniyor. Durum bu.
Ama eniştem eşine de gayet ilgili yani

karışırsanız siz suçlu olursunuz . insanoğlu güç herkesi değiştirir kadın erkek farketmez kendine en iyisini en iyi gördüğünü layık görür ve bunun sonu yok mesela evli erkekler iki evi olan iki eşi olan yada farkı farklı kadınlarla arkadaşlık edenler olabiliyor kimisi boşanıp başkası ile evleniyor kimisi eşinden ayrılmıyor çeşit çeşit insanlar var.

bence görmeyin duymayın o konuyu.
o yaşlardaki erkeklerde böyle şeyler olabiliyor belki sadece bir ilgidir ve geçer.
benim babam da biraz öyledir 62 yaşında. Güzel kadın gördü mü çok değişir. Ama şimdiye kadar hiçbir aldatma şüphemiz olmadı. Sadece güzel kadın seviyor 😂
Yani mesela ben öğrenciyken yanında çalıştırıyordu beni. Orada da görüyordum. Kadınlarla iletişimi çok farklı çok nazik. Babamla bi bankaya gitsek bütün kadınlar x bey diye koşulur etrafına ayşeciğim bugün yine çok şıksın vs der hemen. Ama daha anneme öyle iltifatını duymadık yani. Yani annem de sallamıyor.
gerçi sizinki spesifik bir kadınmış ama yine antropoz etkisi olabilir 😂
Güldüm affedin böyle kişiler var ama dostane bir söyleyiştir o tonton amcalar iltifat eder ya o tarz babacan kişilikler

Sadakatsizde ki volkan gibi biriyse olabilir. O iki kişiye birden aşık olunabildigini savunmustu hatta.. :KK57:

Şimdi sizlere bir konu danışmak istiyorum. Benim kuzenim ( eniştemin kızı değil diğer teyzemin kızı ) eniştemin şirketinde çalışıyor eniştem dış ticaret işi yapıyor işi gücü durumları yerinde teyzeme ve kuzenlerime çok düşkündür yaşları 50 civarı
Neyse gelelim konuya kuzenim eniştemle çalışıyor ya eniştemin işyerinde bir müşterisi olan kadınla çok samimi olduğunu görmüş
Nasıl samimiyet diyecekseniz örnek vermek gerekirse kadın gelmeden önce ofisi temizlettiriyormuş , güzel güzel pastalar alıp kadını kapıda karşılıyormuş , geldiğinde de 2-3 saat uzun uzun sohbet ediyorlarmış işle ilgili değil öyle havadan Sudan ( diğer müşterilere böyle davranmıyormuş )
İş dışında iletişimleri var mı bilmiyoruz ama mesela kadının taşınma işi olmuş eniştem nakliyeci ayarlamış vs işte kadında ofise çiçek göndermiş , eniştem o kadın gelince bütün gün gülümseyerek geziyormuş böyle şeyler yani tam ifade edemedim eniştem bu arada hep yüzüğünü takar ofiste teyzemin resimleri çocukların resimleri vs var , buna rağmen eniştem kadına ilgi duyuyor olabilir mi ? Sizce teyzeme söylesek mi ?
Karışmayın

eniştem kadına ilgi duyuyor olabilir mi ?
Olabilir de olmayabilir de.

Sizce teyzeme söylesek mi ?
Sadece kuzeninizin yanlış da anlamış olabileceği bir bilgiyle ortalığı ayağa kaldırmanın gereği yok. Hiçbir şey gizli kalmaz, böyle bir şey varsa zaten önünde sonunda ortaya çıkacaktır. Sizin karışmanıza gerek yok.

Kuzeniniz nasıl biri ? Konuları abartmayı seven biri mi acaba gördüklerini de abartmış olabilir mi yoksa tamamen doğru mu söylüyor ilk olarak bu önemli. Bu bahsedilen müşteri acaba işyerine en fazla para kazandıran birisi olabilir mi o yüzden diğer müşterilere göre daha fazla ilgi gösteriliyor olabilir mi?

Anlatılanlara göre baya baya enişteniz flörtleşiyor ama kalkıpta kuzeninizin göreceği şekilde açık açıkta yapmaz herhalde o_O

Kuzeniniz nasıl biri ? Konuları abartmayı seven biri mi acaba gördüklerini de abartmış olabilir mi yoksa tamamen doğru mu söylüyor ilk olarak bu önemli. Bu bahsedilen müşteri acaba işyerine en fazla para kazandıran birisi olabilir mi o yüzden diğer müşterilere göre daha fazla ilgi gösteriliyor olabilir mi?

Anlatılanlara göre baya baya enişteniz flörtleşiyor ama kalkıpta kuzeninizin göreceği şekilde açık açıkta yapmaz herhalde o_O
Çok abartan biri değildir , sessiz sakin biridir.
Öyle boş boğaz vs değildir

Belki de önemli büyük işler yaptığı bir müşterisi de olabilir. Önyargılı davranmak için bence yeterli sebep yok teyzenizi de söylemeyin. ortalık boş yere karışması

Back
X