Öncelikle inşallah konuyu doğru yere açmışımdır.
24 yaşındayım eşimde 32 yaşında ve 4.5 yıllık evliyiz.açıköğretim fakültesi 3.sınıf işletme okuyorum ve ve aynı zamanda çalışıyorum.
ben artık bebek sahibi olmak istiyorum ama hem çalıştığım hemde aöf okuduğum için yapabilirmiyim bimiyorum.aynı zamanda memur olmak da istiyorum.3.sınıf mayıs ayında bitecek ve acaba ozaman hamile kalsam 4.sınıfıda öyle yada böyle bitiririm diye düşünüyorum.çocuk olursada kayınvalidem bakacak evlerimiz biraz uzak bizde kalacak.memur olmayı da istediğimden 4.sınıfda dershaneye giderim kpss kazanır yerleşebilirim diye düşünüyorum.çok kararsız kaldım.
aranızda hem çalışıp hem aöf okuyan aynı zamanda bebeği olan varmı? kpss yi kazanıp da bebek sahibi olursam 2014 bulcak (en az 1 sene çalışmak gerekiyomuş 6 aylık doğum izni alabilmek için)tabii hemen kazanırsam oda..işten erken çıkıyorum 16:30 da .bebek uyurken ders çalışırım diyorum ama etrafımda görüyorum ağlıyolar,emzirmek gerekiyo gece uykusuz kalıyolar falan vazgeçiyorum.
yada mayısda hamile kalayım bebek olsun 4.sınıfı bi şekilde bitiririr.bebek olunca 1 yaşından sonra dershaneye giderim diye de düşünüyorum.kayınvalidem varken ders çalışabilirmiyim acaba bebekle diye de düşünüyorum.
yada ya sorun çıkar hamile kalamzsam diye de düşünüyorum bilmiyorum nolur bana bi akıl verin hepsi bi arada zor da olsa olurmu aranızda bu durumda ve yakını bu durumda olanlar var mı?