• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli çiftlerin akşamları?

Evliliğinizi ne çok didikliyorsunuz mutsuzsanız neden boşanmıyorsunuz ? Gün aşırı eşinizle ve evlilikle ilgili konu açmaktan daha kolay olur bence tek celsede. Siz rahat adamcağız rahat oh nis.

Yeterince cabaladiktan sonra benim de kararım bu olur ama su an erken olduğunu, pisman olacağımı düşünüyorum.

Yorucu olmuyor mu?
Yoksa isterse ilgilenmesin ben adamın icini biliyorum mu diyosunuz?

bazı donemler yorucu oluyor tabi.niye hep devletten beklenıyor ilgi alaka diye ısyan ettıgım de cok oldu..ama bu eşini tanımakla alakalı.mesela düşünceli gergin olunca yanassam hiç iplemez benı cunku kafası dolu...direkt yabancı muamelesi yaparım etrafta görünmem :rapci:.ama normal halındeyse ben ve ben yabancı takılıyorsam asıl o zmn hayırdır sıkıntı mı var bırader der gibi bakış atıyor.:işsiz:.bu tamamen eşlerın bırbırını cozmesıyle alakalı..

hanı derler ya yuvayı dişi kuş yapar..bu ,bu demek oluyor işte.hersey bizde yani...ilgiyi de sen başlatıcaksın...muhabbetı de...ya zaten 1 sene sonunda aynı evde olduktan sonra eşlerın bırbırını çözmesı gerekıyor.hala cozemedıyse sıkıntı var zaten:KK14:

3 yıllık evliyiz.. aynı iş yerinde çalışıyoruz aralarda ve öğlen birlikteyiz. kızımız var yaklaşık 2.5 yaşında... konuşkan değilim eşimde değil ama kızımız bizi konuşturuyor işte kızımızla ilgileniyoruz oyunlar vs. işle ilgili hiç konuşmayız çok extrem bir durum -genelde kötü- olmadıkça. genelde yazın dışarda çok geçiriyoruz kışları da ara sıra film izleriz. ayrı ayrı telde takılırız. sevişiriz. bazen birlikte bazen ayrı ayrı yemek pasta börek deneriz mutfakta... ayrı ayrı günlerde spora gidiyoruz o da baya vakit alıyor. kısaca 3-4 saat süren baş başa konuşmalar bizim evde yok... ama bunu talep edende yok (:

Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
eşim işten gelınce benı oper ılla
o geldıyse benden snr ben operım
bız masada yemek yerken bazen konusuruz
eşim de ben de konuskan ınsanlarız ama evde ıkımız de cok konuskan değiliz
eşim dizi çok sever
ben cok tv meraklısı bı ınsan değilim
o genelde tv ızler
sarılarak uzanmayı sevmez , oturarak ızler , ben de oıturmayı sevmem
illa yanında olayım ıster ben dizine yatarım genelde. ama oyle saatlerce konusmalarımızın sohbetımızın oldugu cok nadirdir.

ama ıkı dakıka yanında olmayayım hemen yanıma gelır, nerdesın der, yanıma gel der yanımda otur der, süreklı temas halınde olmak ıster.

maç falan ızleyıp oyun oynamaz
tek kusurumuz diziler :)

3 yıllık evliyiz.. aynı iş yerinde çalışıyoruz aralarda ve öğlen birlikteyiz. kızımız var yaklaşık 2.5 yaşında... konuşkan değilim eşimde değil ama kızımız bizi konuşturuyor işte kızımızla ilgileniyoruz oyunlar vs. işle ilgili hiç konuşmayız çok extrem bir durum -genelde kötü- olmadıkça. genelde yazın dışarda çok geçiriyoruz kışları da ara sıra film izleriz. ayrı ayrı telde takılırız. sevişiriz. bazen birlikte bazen ayrı ayrı yemek pasta börek deneriz mutfakta... ayrı ayrı günlerde spora gidiyoruz o da baya vakit alıyor. kısaca 3-4 saat süren baş başa konuşmalar bizim evde yok... ama bunu talep edende yok :-)

aynı işyerınde calısanların cogunda bu konusmama var sanırım.valla ben bıle konuskan oldugum halde muhattap olmazdım eşimle :) siz gayet iyi iletişimdesiniz:cool:

aynı işyerınde calısanların cogunda bu konusmama var sanırım.valla ben bıle konuskan oldugum halde muhattap olmazdım eşimle :) siz gayet iyi iletişimdesiniz:cool:
aynen kimse herhangi bir karar almadı iş konuşmayalım diye ama böyle şekillendi.

Biz aynı kurumdayız,bir dönem de aynı birimdeydik.
Hatta masamdan masasına saymıştım da 21 adım vardı.
Şimdi birimlerimiz ayrıldı ama öyle çok dua ediyoruz ki yine birbirimize çok yakın olalım diye.
Bizim çenemiz fazlasıyla düşük,biliyorum. :spor:

bizde ayrı koltuklarda bütün gece tv ve tlf elimizde uykumuz gelene kadar otururuz ,

her sorunu kendi başıma çözdüğüm için ona danışacagım bir konumda olmaz , muahbbet olsun diye kimseyi çekiştirmez bile ,

kocamla sohbet ediyoruz konuşuyoruz diyen sana yalan söylemiş , bütün evlilikler genelde böyle bu arada ben 10 yıllık evliyim ama ilk yılda böyleydi,

eşim işten gelınce benı oper ılla
o geldıyse benden snr ben operım
bız masada yemek yerken bazen konusuruz
eşim de ben de konuskan ınsanlarız ama evde ıkımız de cok konuskan değiliz
eşim dizi çok sever
ben cok tv meraklısı bı ınsan değilim
o genelde tv ızler
sarılarak uzanmayı sevmez , oturarak ızler , ben de oıturmayı sevmem
illa yanında olayım ıster ben dizine yatarım genelde. ama oyle saatlerce konusmalarımızın sohbetımızın oldugu cok nadirdir.

ama ıkı dakıka yanında olmayayım hemen yanıma gelır, nerdesın der, yanıma gel der yanımda otur der, süreklı temas halınde olmak ıster.

maç falan ızleyıp oyun oynamaz
tek kusurumuz diziler :)
Isin garibi kendi gelip yanima oturmaz ama karşı koltuktan napiyosun neye bakıyorsun der ya da diger odaya gittigimde niye burda oturuyosun gelsene der. :/ ona yetiyor ayni odada oturmamiz

Biz aynı kurumdayız,bir dönem de aynı birimdeydik.
Hatta masamdan masasına saymıştım da 21 adım vardı.
Şimdi birimlerimiz ayrıldı ama öyle çok dua ediyoruz ki yine birbirimize çok yakın olalım diye.
Bizim çenemiz fazlasıyla düşük,biliyorum. :spor:

maşallah diyeyim o halde...nadir bulunur böyle....aynı iş yerınde calısan cok arakadasım var ..artık nasıl bır yılmışlık bıkmışlık oluyorsa uuuf bırımız kovulsa barı diyen bıle duydum:halay:..ozlemek nasıl duygu onu ozledım dıyen:oops:..en cok buna takılmıştım...benım eşimin firmasından da teklif gelmıstı bana.kabul etmedım.soğurum falan neme lazım :işsiz:

maşallah diyeyim o halde...nadir bulunur böyle....aynı iş yerınde calısan cok arakadasım var ..artık nasıl bır yılmışlık bıkmışlık oluyorsa uuuf bırımız kovulsa barı diyen bıle duydum:halay:..ozlemek nasıl duygu onu ozledım dıyen:oops:..en cok buna takılmıştım...benım eşimin firmasından da teklif gelmıstı bana.kabul etmedım.soğurum falan neme lazım :işsiz:
Sağolasın Allahım razı olsun inşallah.
Allahım bıktırmasın da şu an çok şükür iyiyiz.
İlk zamanlar bana da zor gelmişti ama alıştım artık.

Çalışma saatlerimiz uyuşmadığı için akşamları görüşemiyoruz ama gün icinde bulusuyoruz. Öğle yemeği, kahve icmek gibi.

Konuşacak konu sıkıntısı cekmiyoruz ama konuşmayan ciftlerin ilgi alanlarında sıkıntı var gibi gelliyor bana. Ortak paydanız yoksa konusacak konunuz da yoktur.

Bu durumu konuştunuz mu eşinizle?

Bizde iki yılı bitirdik ilk başlarda ben çekinirdim çok konuşmazdım eşim kızardı anlat bakalım derdi pat diye kalırdım öyle:KK48: sonra çabuk rutinleştik işten gelir sarılıp öpmeden eve girmez, yemeği özellikle mutfakta yeriz tv.ye dalmayalım diye. Ben mutfağı toparlarken yanımda olur yardım eder yada sigara molası vermiştir. Bide L koltuk muhabbeti var özellikle almıştık iyikide almışız :KK48:
Haftada en az üç film izleriz beraber
Gün içinde telfn.lada konuşuruz illa bi kere arar iki dkk konuştuğumuzda olur kırk dkkada. Bence bu işler karşılıklı net. belkide ilk başta ben suskun kalsaydım eşim karşılık bulamadığı için geri çekilicekti..
Allah herkesin muhabbetini arttırsın inşallah :KK200:

Akşam eve gelir karşılarım arada bi :)

Sonra poşetleri alırım elinden mutfağa giderim yemek hazırlarım bazen masayı kurmaya yardım eder

Yemek yeriz iki çocukla dayak mı yedik yemek mi pek belli olmaz ama:işsiz:

Sonra oğluma derslerine yardım ederim oda telefonuyla oynar çay kahve falan içeriz sohbet ederiz çocuklar onuda bölüyor :olamaz:

Dizi 1 tane var hafta da bigün ona bakarız eşim haber izler sevmem bu huyunu:lülülü:

Sonra herkes yataklara:uykucu:

Isin garibi kendi gelip yanima oturmaz ama karşı koltuktan napiyosun neye bakıyorsun der ya da diger odaya gittigimde niye burda oturuyosun gelsene der. :/ ona yetiyor ayni odada oturmamiz
benımkı de kendısı gelıp benım oturdugum koltuga oturmaz
ılla kendı oturdugu yere benı cagırır
bence usengeclıkten kalkıp gelmeye bıle usenıyorlar
:))

Herkes yaklaşık olarak aynı şeyleri söylemiş, her ilişkinin dinamikleri farklıdır. Kendi ilişkini başkalarıyla kıyaslama kimseyle ve her duyduğuna da inanma derim. Bir istediğin varsa söylemelisin. Mutlu olmak mı, gururlu olmak mı? Mutlu olmak daha önemli benim gözümde.
Bir anımı anlatmak istedim. Biz ilk evlendiğimizde eşim beni uyandırmak için ayağıma dokunur, sarsar veya sırtımı delecek gibi dürterdi. Hep neşeli uyanan ben, öyle uyanınca sinir küpüne dönüşüyordum. Bir sabah uyandığımda patladım(kontrollüydü aslında, yani neler söyleyeceğimi kafamda hazırlamıştım ama o sabah birden ağzımdan döküldü) sinirli değil kırgın bir ses tonuyla; ben senin askerlik arkadaşın değil eşinim, daha kibar davranmalısın, öperek uyandırmayı bir denesen diyorum vs vs dedim. İlk günler dalga geçer gibi öpüyordu farklı farklı öperek, sonra git gide alışmaya ve isteyerek öpmeye başladı. :dondurma:
Eşim de uzak durmayı sever ama zamanla kendi düzeninizi oluşturursunuz. Çok takmayın kafanıza. Evliliğinizin rayına girmesine müsade edin.

Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..

ikimizde çalışıyoruz ben daha önce geliyorum. eşim geldiği gibi sarılırız öper beni kapının önünde. sonra zaten yemek yeriz işte ne yaptın ne ettin nasıl geçti deriz. sonra hangi film izleyelim deriz. maç izleyecekse izler öyle abidik gubidik maçları izlemez. bende sorun yapmam neden izliyosun diye. telefonla çok oyun oynarsa elinden alırım. aynı koltukta oturuyoruz. bazen bilgisayarda işi olur alır kucağına. ama yinede yan yana otururuz.

aşkım gel şuraya otur diyorum ben karşıma aliyorum kocamla. muhabbet ediyorum..
1-2 saat ettiğim oluyor.. sora film de izleriz biz..
tek dizimiz var oda ERTUGRUL:)
valla dizi hakkında çok konuşuruz..
eşim diyo ki ertuğrul şehit oldu dedi
dizinin fragmani öle göstermiş bende öle gösterdi de aslinda ölmedi o adam daha osmangazi yetişkin bir genç olduğunda ölecek diyorum:)
sizde böle konuşun dizi muhabbeti yapın.. günün nasıl geçtiği konuşun.
erkekler maç ve araba muhabbetleri çok sever sende katıl çekinme.:)

Back
X