Evli Çıkan Sevgili

Bir mikroptan kurtulduğunuz için sevinin ve bence numaranızı değiştirin. Size asla ulaşamasın.

Bir de evli olunmayan biriyle cinsel ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir şey. Kurtulduğunuz için sevinin. Sizin özel görüntülerinizi de çekebilirdi. Adamın karısına saygısı yok, size de olması mümkün değil.

He anam n.cuzdanina bakan da manyak oluyor zaten :KK71:
Keşke öyle bi manyaklık yapsaydı da sonradan böyle tatlı küçük süprizlerle karşılaşmasaydı.
Valla, hadi yazmiyim demistim de Senin yorumu goruncede dayanamadim.manyakmiyim elin adaminin cuzdanina bakacak demis de Arkadas, elin adami dedigin adamla ,otele gidiliyosa tabiki manyaklikdir.

Valla, hadi yazmiyim demistim de Senin yorumu goruncede dayanamadim.manyakmiyim elin adaminin cuzdanina bakacak demis de Arkadas, elin adami dedigin adamla ,otele gidiliyosa tabiki manyaklikdir.
Kimin kimle otele gittiği sizi ilgilendirmez. Hayatınızdaki insanlara “aa ben bi kimliğine bakabilir miyim” mi diyorsunuz? Kadın öğrendikten sonra bitirmiş zaten. Yok otele gittin bilmem ne. Garip.

Kimin kimle otele gittiği sizi ilgilendirmez. Hayatınızdaki insanlara “aa ben bi kimliğine bakabilir miyim” mi diyorsunuz? Kadın öğrendikten sonra bitirmiş zaten. Yok otele gittin bilmem ne. Garip.
Otele gidene yazmadim yorumu,ayrica sanada yazmadim.Dogru oku.Benim yazdigim da seni ilgilendirmez.Garip.

Hayatimdaki insanlara da "aa ben kimligine bakabilir miyim"demiyorum meragini gidereyim.Farkindaysan burda siradan birinin kimligine bakmaktan bahsedilmemis.

Back
X