Evli çıktı, peşimi bırakmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.746
7.100
158
27
Merhaba hanımlar,

Böyle bir konuyla geleceğim asla aklıma gelmezdi. Hem vicdanım hem merhametin çok sıkışmış durumdayım. Kendisiyle sosyal medyada tanıştık, gayet iyi anlaşıyorduk. Iki gün önce evli olduğunu, evliliğinde mutsuz olduğunu ve boşanmayı bekledigini ve bir de oğlu olduğunu söyledi. Ben bunu öğrenir öğrenmez "hala evlisiniz sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor bir daha bana yazmayın" diyerek kestirip attım.

Ertesi gün uzun uzun kendisini anlattı yok işte bana sürekli hakaret ediyor, yüzünü dahi görmek istemiyorum. Aynı evde kalma nedenimiz borcum olanı vermek, yakında bosanacağız, aylardır kanepede yatıyorum falan filan.

Ben 23 yaşındayım. Güzel bir mesleğim var. Adam benden 12 yaş büyük, mesleği de bana göre daha düşük. Yani bunları şunun için söylüyorum bulmuş altın yumurtlayan tavuğu bırakmıyor. Ne kadar olmaz desem de vazgeçmedi. En son dedim ki "boşanırsan ondan sonra konuşuruz bu şartlar altında ben metres olamam, yuva yıkan hiç olamam." Tamam dedi, senin için beklerim, ömrünü ömrüme katacağım, senin için savasacagım bla bla.

Duygusal boşlukta olduğu için 15gundur tanıdığı kişiye seni seviyorum diyebilen biri bu. Ben onunla ömrümü birleştirmeyi düşünmüyorum ama onun boşanma sürecinde iyice dibi görmesini de istemiyorum. Bunu bir insan olarak, vicdani olarak istemiyorum. Ortada çocuk var her şeyden öte. Lütfen bana bir akıl verin, bu adamın bedduasini almadan nasıl kaçacağım?

Güncelleme: Vermiş olduğunuz cesaretle de kendisini engelledim hesabı dondurdum. En doğrusu buydu.

Son düzenleme:
Bence her türlü size kötü bir anı olur bu, geri vazgeçer falan, uzatmayın derim , keskin olmak faydanıza..

Bence her türlü size kötü bir anı olur bu, geri vazgeçer falan, uzatmayın derim , keskin olmak faydanıza..
Şuan konuşmuyoruz belki biraz soğur diye boşan ondan sonra dedim. Bosaninca da güzelce anlatıp olmayacağını söylemek istiyorum ama inanılmaz ısrarcı. Karşıt kompliman üretemiyorum her şeye bir cevabı var. Ben böyle bir şey ilk kez görüyorum ve inanılmaz korkuyorum.

Engelleme seçeneğini neden kullanmıyorsunuz? Siz adama sadece ümit veriyorsunuz farkında mısınız?

Engeli basıp siktir etmek bu kadar zor olmamalı.
Niyetin başka değilse tabii

Daha boşanmadan üstelik bir de oğlu varken başka kız arayışına giren erkek ister dünyanın en zengini olsun isterse en yakışıklısı, benim için karakteri iyi değildir. Evliyken benimle konuştuğunu öğrenirsem bir daha konuşmazdım. Üstelik bence yaşça da sizden çok büyük.

çok mu önemli bedduasını almamak bu bir, ikincisi de telefonunuzu falan mı verdin?
sana ne boşanma surecinde iyice dibi görse de seni neden alakadar etsin altı ustu 15 gunluk adam.
23 yaşında çok genç bir kadın olarak 35 yaşındaki adamla ne konuşursun ki, ne ortak yanınız var ki 15 gun konuşacak?
ayrıca boşan sonra konuşuruz demek, boşan gel evlenelim demek gibi, farkında mısın?

Bedduasını alacak ne var yahu ortada. Adamla yüzyüze bile görülmemiş siniz anladığım kadarıyla. Daha birbirinizi tanıyormuşsunuz. Tanıdınız evli, eşşek kadar, borcu harcı, psikolojik sorunları olan bir adam bu genç yaşınızda size uymamış görüşmeyi kesiyorsunuz bu kadar basit. Açıklama yapmaya bile gerek yok. Asıl o sizin ahınızı almış oluyor gencecik bir kızı 15 günde seni seviyorum diyerek evli olduğunu saklayarak kandırıp. Gerçekten sevseydiniz güveniniz kırılırdı insanlara karşı. Engelleyin heryerden bir daha muhattap olmayın.

Size ne dibe batarsa batsın beter olsun. O evliliği siz mi o hale getirdiniz.
Bosanirsa dibe batarmış kusura bakma öyle yav.aklar kolay kolay boşanmaz bosansa bile onun psikolojisini ayakta tutacak bir enayi bulur

O adamın bedduası tutmazda evdeki karısının kesin tutar. Şu iletişimi kesmeyi nasıl beceremiyorsunuz cidden anlamıyorum. Bu kadar mı değersizsiniz. Hiç mi sevgi görmediniz ailenizden, çevrenizden ki bu tiniyetsizin sevgisine, ilgisine muhtaçsınız. Eşine bunu yapan sizce bunu size yapmaz mı?
Bir kendinize gelin yahu...

Hayır sadece ismimi biliyor o kadar. Istedi ama vermedim.

Zaten ona karşı bir şey hissetmiyorum. Galiba en mantıklısı engellemek.

Neden bosanmasini bekliyorsun? Ben 23 yasinda genc bir kadinim. Kendim gibi ilk evliligini yapacak bekar biriyle evlenmek isterim. Kusura bakma bana bi daha yazma de gec. Otursun bi tarafinin ustune.

Bosanacagini dusunmen de baya bi safça da iste. Soyledikleri hep klasik yalanlar.

engeli bas, başka şekilde ulaşmaya çalışırsa savcılığa vereceğini söyle, gerekirse de ver zaten.

Konuşmuyoruz zaten şuan, kestirip atan da benim. Yuva yıkan insan gibi gösterilmek istemem.

İnşallah aynı şehirde değilsinizdir. Engelleyin koşarak uzaklaşın bir an önce bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…