Evli çıktı, peşimi bırakmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de biliyorum boşanmayacagini ve tipik yalanlar olduğunu. Oyalamak için söyledim yeter ki uzak dursun diye.

eşini bulup konusacagim de. topuklarini vura vura kacar. hem adama acik kapi birakmissiniz siz. "bosan oyle gel"deyine adam da demekki o da beni istiyor der. sahsen ben de oyle dusundum simdi. gercekten istemeyen bir kadin "baskasiyla tanistim der ve her yerden engeller.

Sananeeee adamin bosanma surecinde dibe vurmasindan? Gebersin It evdeki kadini kandirmadan once dusunecek. Senin haddinmi elalemin kocasini dusunuuosun

Böyle düşünebilecegi o an gerçekten aklıma gelmedi salak kafam. Sadece ikna edemeyince uzak tutmak istedim kendimden ve böyle diyiverdim. Saçma düşünmüşüm gerçekten.

15 gündür tanıdığı bi insana seni seviyorum diyo ve siz de ciddi ciddi inanıyosunuz öyle mi? Yani size göre, adamı bırakırsanız perişan olacak ölcek bitcek bi de boşanmasi varmış. Ah yazık yaa kıyamaamm. Yahu klasik yalanlar bunlar ne kanepede yatması ne boşanması Allah aşkına yıl olmuş 2021 hala bu yalanlara inanan kadınların olmasına hayret ediyorum. Peşimi bırakmiyor nedir ayrıca. İsteseniz gayet de çikarırsınız hayatınızdan. Bana yazma ama boşanırsan konuşuruz falan diyerek zaten baştan aslında gönlüm var da evli olmandan dolayı tutmaya çalışıyorum kendimi mesajinı vermiş oluyosunuz. Tabi çıkmaz hayatınızdan nasıl çiksın bu şartlar altında? Kusura bakmayın ama bu sartlar altında bedduasını almaktan korkup vicdan yapmanız gereken kişi bu adam değil, onun eşi. Size mi düştü muhtemelen boşanması da ölüp bitmesi de aylardır kanepede yatması da külliyen yalan olan elin adamını teselli edip çocuğunu falan düşünmek? Niye dibi görüyomuş boşanınca ayrıca, zaten hakaretler yemiyo mu bu zavallicık aylardır kanepelerde sürünmüyo mu dibi niye görsün. Zil takıp oynar teselliye ihtiyacı olmaz bu mantığa göre. Bakış açınızı hiç sağlıklı bulmadım açıkçası.

Engelle gitsin..ne bedduasi Allah askina

Konu açmaya bile değmez.

Bosanirsan konusuruz demeniz bile gereksiz bana göre, sosyal medyadan 15 gündür doğru düzgün tanımadığınız birine. Bu tamamen kesip atmak değildir çünkü.

Engelleme seçeneğini neden kullanmıyorsunuz?

Ayrıca ne bedduası? Neyin bedduası

Canım benim köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı diyorlar ya böyle karaktersiz birisinin bedduası da kabul olmaz merak etme. Ayrıca adama boşanırsan o zaman konuşuruz demen çok yanlış! Böyle biriyle boşanmış olsa dahi konuşacak kadar midesiz misin? Sanane çoluğundan çocuğundan, emin ol o çocuğun annesi düşünüyordur yavrusunu zaten engelle gitsin, ne hali varsa görsün, sana mı kaldı yani ne yoruyorsun kafanı. Adamın sana söyledikleri de ayrı midemi bulandırdı vallahi.

Bakın ben çoğu şeyde kendinde suç bulan bir insanimdir, manipüle edilmeye açık diyebilirim. Kim bilir karısı neler anlatırdı onunla ilgili. Bunun farkındayım. Ona karşı ilgim sevgim yok sadece adam çok büyük laflar ettiği için garipsedim. Bugün hesabını engellerim yarın başka hesap açar öyle biri. Kadına, çocuğa ayrı üzülüp vicdan azabı çekiyorum adam ayrı beni suçlu psikolojisine sokuyor. Sıkıştım dediğim nokta bu işte.

Bir daha bana yazma demişsiniz ama duruma bakınca hala iletişim sürüyor?!
O nasıl oluyor?
Bir de açık kapı bırakmışsınız boşan da gel diyerek..
Hiç olmamış.. yaptığınız davranışı hiç beğenmedim.

Ya hu olmaz zaten. Gencim ve benim gibi hiç evlenmemiş biriyle hayatımı birlestirmek isterim. Benim de midem almıyor. Engellemek en mantıklısı dediğiniz gibi. Kırılacaksa da kırılsın ben ne yapayım yani?

Boşanırsan ondan sonra konuşuruz demek boşanmak adına onu teşvik edip yüreklendirmek demek yalnız. Ben bekarken de sürekli karşıma evli erkekler çıkıyordu ALLAH topunun belasını versin. Evliyken benim pelimde koşan adamla ne evliyken işim olur, ne boşandıktan sonra. Karakter ortada.

Her boşanıyorum boşancam diyene de inanmayın birçoğu sadece boş boş sallıyor. amaçları boşancam diyip sizi oyalayıp o sürede sizi kendine bağlayıp metres hayatı yaşamanız. Çok arkadaşım da vardı erkek evli ve eşlerini aldatıyorlardı, aynı yalanlar. 8 senedir boşanıyor sözde, haala da boşancak. En son bi kadın öyle kabul etti artık boşanmasını beklerken iyice bağlanmıştı, adamın tayini çıkınca hep karısının evini hem metresinin evini mardine taşımıştı bi taraftan da başka kızlarla yazışıyordu. Polisti 2 evi idare etmesi çok kolay oluyordu, karısının dünyadan haberi yok mutlu bir evliliği var sanıyordu.

ALLAH uzak etsin. Siz de boşanırsan görüşürüz derseniz biraz zor bırakır peşinizi. Bu adam karaktersiz sorun evliliği değil karakteri. Yarın sana da aynısını yapabilir.

Bir daha bana yazma demişsiniz ama duruma bakınca hala iletişim sürüyor?!
O nasıl oluyor?
Bir de açık kapı bırakmışsınız boşan da gel diyerek..
Hiç olmamış..
Boşan da gel demek istememiştim ama muhtemelen o da öyle anladı. Yanlış oldu bu, haklısınız.

Ya hu olmaz zaten. Gencim ve benim gibi hiç evlenmemiş biriyle hayatımı birlestirmek isterim. Benim de midem almıyor. Engellemek en mantıklısı dediğiniz gibi. Kırılacaksa da kırılsın ben ne yapayım yani?

Kesinlikle öyle ne hali varsa görsün. Yaptığı bu karaktersizlikten dolayı kırılıyorsa kırılsın zaten az bile!

Siz iyi misiniz, bu adam boşandıktan sonra sizin peşinizi bırakır mı? Asıl o zaman "ben senin için yuvamı bozdum sen nasıl beni bırakırsın" diye daha çok peşinize düşer. Ne bedduası sizin ona beddua etmeniz lazım aklınızı başınıza toplayın, gencecik kizsiniz "senin gibi bi adamla ömrümü heba etmek istemiyorum"dan başka bi bahaneye ihtiyacınız yok

Sen onu engelemezsen o adam bu cesareti hep bulacak. Bak bu yaşımda hala bekar kizla görüşüyorum demekki hala bende iş var diyecek. Ama karşı taraf akıllı olsa onu çıktığı dünyaya geri gonderse bu adam kicinin Üstün e oturacak.
Mesela bazı yerlerde denk gelirim ben yaşını başını almış adam evde kırk yıllık karısına yapmadığı şeyi sana yapmaya kalkar muhakkak hepiniz denkgelmissinizdir ona öyle bir cevap veririm yada öyle bir bakış atarım ki sen kim kop. k bi kendine bak bi bana bak gibisinden. Ki bir daha cesaret bulamasin ne bana ne başkasına.
Çünkü niyeti kötü olana insan gibi konuşmak bile yaramaz onlara ancak it köpek muamelesi yapacaksın ki yerini de haddini de bilsin.

Ne vicdanı yapıyorsun, sakla o vicdanı, hakedene kalmıyor. Beter olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…