Evli çocuklu mutsuz ben

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.081
2.023
358
Mutsuzum. Evliyim. Kac kez boşanmanın eşiğinden döndük. Eşyalarımı toplayıp çekip gitsem mi bu evden. 2 yasinda kizim var. Babasına inanilmaz hayran. Ona inanilmaz düşkün. Ona yazık diye mi kalıyorum bu evde yoksa o bahanem mi ?cesaretim mi yok çekip gitmeye? 2012 nisan ayıydı.universitenin bitmesine 1 buçuk ay kalmıştı. Görücü usulü tanistirildk..temmuzda nisanlandik. Agustosta evlendik. 1 aylik evliyken yurtdışına gittik. 1 sene kaldik . döndüğümde hamileydim. Orada eşim komsumuzla kendisini aldattigim düşüncesine kapilmis. Paranoyak derecesindeydi. Evi surekli cihazla dinlemis. Annem biz evlenmeden evvelinde benim hic sevgilim olmadigini soylemis esime. Evlendikten sonra ben esime evvelinde sevgilim oldugunu soyleyince annemle bir daha gorusmedi. Ben soyledigimde üç dört aylik evliydik. Yani esim annemle evlendigimden beri görüşmüyor. Ne bayramda ne baska biseyde. Selam dahi vermiyor. Evliligimin ilk 2 senesinde benimle ayni yatakta yatmadi. Sadece cinsellik için yatardi benimle. Sonra baosanacak olduk. Birakti ayri yatmayi..1 bucuk senedir birlikte uyuyorduk. bu 1 aydir yine ayri yatmalar basladi.ayri yatiyor. Salonda yatiyor. Iletisimimiz de koptu. Ablamin bebegi oldu. Annem de ordaydi. Esim de beni ablamdan almaya geldi. Anneme selam vermedi. Ben de konusalim bu meseleyi istedim.gergin ortam olustu. Ne annem konustu ne esim. Kalktik eve geldik. Esimle iyice koptu baglarimiz. Bıktım usandım. Evlenecegime ölseydim o gün keske

eşin sadece onu aldattığını mı düşünüyor yoksa bebeğin o kişiden olduğunu mu düşünüyor.

Bu ne saçmalıktır.
Adam kendi kendine aldattığını sanmış ayrıca bu neyin kini.
Sevmiyorsanız boşanın daha fazla üzülmezsiniz heralde.

Eşinizi psikoloğa götürmeyi denediniz mi?

Bu ne saçmalıktır.
Adam kendi kendine aldattığını sanmış ayrıca bu neyin kini.
Sevmiyorsanız boşanın daha fazla üzülmezsiniz heralde.

Eşinizi psikoloğa götürmeyi denediniz mi?
Isin garip tarafi ben psikolojik danışmanımmm..psikologa gitmesi gerwkli ama gitmiyor

Eşin ilk iki sene sadece cinsellik için yanınıza geliyordu öylemi.eşiniz tuhaf , siz eşinizdende tuhafsınız.hakaret gibi nasıl kabullendiniz ya
Elimden geldigince cabaladim. 2 senenin sonunda pes ettim. Bosanacaktik. Söz verdi. 1 bucuk senedir ayri uyumadik. Simdilerde gene basladi

Isin garip tarafi ben psikolojik danışmanımmm..psikologa gitmesi gerwkli ama gitmiyor

Madem psikolojik danışmansınız biz burda ne desek boş , daha iyi bilirsiniz eşinin
hareketlerinden neler çıkıyor.

Birbirinizi hala seviyorsanız oturur konuşursunuz ikna edersin ilişkiniz için psikoloğa gider ki zaten yeterince yıpranmışsınız.
Sevmiyorsa da çaba göstermez kararı siz verirsiniz.

Madem psikolojik danışmansınız biz burda ne desek boş , daha iyi bilirsiniz eşinin
hareketlerinden neler çıkıyor.

Birbirinizi hala seviyorsanız oturur konuşursunuz ikna edersin ilişkiniz için psikoloğa gider ki zaten yeterince yıpranmışsınız.
Sevmiyorsa da çaba göstermez kararı siz verirsiniz.
Allah kimseye yasatmasin. 3 bucuk senedir perişan oldum. Boşanmak bana cok zor geliyor. Ama evli kalmak da zor geliyor

Elimden geldigince cabaladim. 2 senenin sonunda pes ettim. Bosanacaktik. Söz verdi. 1 bucuk senedir ayri uyumadik. Simdilerde gene basladi
Valla siZinki çaba ötesi bişey olmuş.biz nedersek diyelim kalbinizin sesini dinlicelsiniz ben olsam postalardım

merhaba
gerçekten zor bir durum..sadece cinsellik için yanınıza gelmesi en az aldatılma şuphesi kadar aşağılayıcı geldi bana ...eşiniz iyi bir koca değil tamam ayrıca kişilik problemleri var sanırım takıntı derecesinde kindar peki kızım babasına çok duşkun demişsiniz iyi bir baba mı ilgili mi kızınıza karşı? evet boşanmak çok buyuk cesaret istiyor çunku alışkanlık var ve yeni bir hayata başlama gucu gerekiyor..Aslında aşılmaz problemleriniz yok ama iş eşinizde bitiyor.

Mutsuzum. Evliyim. Kac kez boşanmanın eşiğinden döndük. Eşyalarımı toplayıp çekip gitsem mi bu evden. 2 yasinda kizim var. Babasına inanilmaz hayran. Ona inanilmaz düşkün. Ona yazık diye mi kalıyorum bu evde yoksa o bahanem mi ?cesaretim mi yok çekip gitmeye? 2012 nisan ayıydı.universitenin bitmesine 1 buçuk ay kalmıştı. Görücü usulü tanistirildk..temmuzda nisanlandik. Agustosta evlendik. 1 aylik evliyken yurtdışına gittik. 1 sene kaldik . döndüğümde hamileydim. Orada eşim komsumuzla kendisini aldattigim düşüncesine kapilmis. Paranoyak derecesindeydi. Evi surekli cihazla dinlemis. Annem biz evlenmeden evvelinde benim hic sevgilim olmadigini soylemis esime. Evlendikten sonra ben esime evvelinde sevgilim oldugunu soyleyince annemle bir daha gorusmedi. Ben soyledigimde üç dört aylik evliydik. Yani esim annemle evlendigimden beri görüşmüyor. Ne bayramda ne baska biseyde. Selam dahi vermiyor. Evliligimin ilk 2 senesinde benimle ayni yatakta yatmadi. Sadece cinsellik için yatardi benimle. Sonra baosanacak olduk. Birakti ayri yatmayi..1 bucuk senedir birlikte uyuyorduk. bu 1 aydir yine ayri yatmalar basladi.ayri yatiyor. Salonda yatiyor. Iletisimimiz de koptu. Ablamin bebegi oldu. Annem de ordaydi. Esim de beni ablamdan almaya geldi. Anneme selam vermedi. Ben de konusalim bu meseleyi istedim.gergin ortam olustu. Ne annem konustu ne esim. Kalktik eve geldik. Esimle iyice koptu baglarimiz. Bıktım usandım. Evlenecegime ölseydim o gün keske
komşuyla ilişkin olduğunu neden düşündü? bişey mi gördü duydu?

Ayri yatmasinin sebebini ne olarak acikliyor onu merak ettim.. sordunuz mu cevabi nedir..

Terzi kendi söküğünü dikemez derler ne kadar doğru
Objektif olun sizin yaşadıklarınızı yaşayan biri gelse karşınıza ne öneride bulunurdunuz
Konu ne kadar kapansada sizi ihanetle itham etmiş, dinleme cihazları yerleştirmiş, namusunuza dil uzatmış orda bitmesi gerekirmiş ama zayıf davranmışsınız hala da aynı şekilde davranıyorsunuz

Back
X