psikolojik danışmansan bizden daha işi bilmen gereken bir şey var ki sen mutlu bir insan olmazsan çocuğun için de faydalı olamazsın.Mutsuzum. Evliyim. Kac kez boşanmanın eşiğinden döndük. Eşyalarımı toplayıp çekip gitsem mi bu evden. 2 yasinda kizim var. Babasına inanilmaz hayran. Ona inanilmaz düşkün. Ona yazık diye mi kalıyorum bu evde yoksa o bahanem mi ?cesaretim mi yok çekip gitmeye? 2012 nisan ayıydı.universitenin bitmesine 1 buçuk ay kalmıştı. Görücü usulü tanistirildk..temmuzda nisanlandik. Agustosta evlendik. 1 aylik evliyken yurtdışına gittik. 1 sene kaldik . döndüğümde hamileydim. Orada eşim komsumuzla kendisini aldattigim düşüncesine kapilmis. Paranoyak derecesindeydi. Evi surekli cihazla dinlemis. Annem biz evlenmeden evvelinde benim hic sevgilim olmadigini soylemis esime. Evlendikten sonra ben esime evvelinde sevgilim oldugunu soyleyince annemle bir daha gorusmedi. Ben soyledigimde üç dört aylik evliydik. Yani esim annemle evlendigimden beri görüşmüyor. Ne bayramda ne baska biseyde. Selam dahi vermiyor. Evliligimin ilk 2 senesinde benimle ayni yatakta yatmadi. Sadece cinsellik için yatardi benimle. Sonra baosanacak olduk. Birakti ayri yatmayi..1 bucuk senedir birlikte uyuyorduk. bu 1 aydir yine ayri yatmalar basladi.ayri yatiyor. Salonda yatiyor. Iletisimimiz de koptu. Ablamin bebegi oldu. Annem de ordaydi. Esim de beni ablamdan almaya geldi. Anneme selam vermedi. Ben de konusalim bu meseleyi istedim.gergin ortam olustu. Ne annem konustu ne esim. Kalktik eve geldik. Esimle iyice koptu baglarimiz. Bıktım usandım. Evlenecegime ölseydim o gün keske
anneannem evlenirken dedi ki kızım ne yaşarsanız yaşayın asla yatakları ayırmayın. hamileyken sağdan sola dönemezken bile eşimle ayırmadık yatakları.. çocuk oldu gece yanımıza geldi yine ayırmadık.. yatak bir kere ayrıldı mı sonrası yalama oluyor zaten..
ruh sağlığı çok iyi bir eşin yok orası çok net. sen aynı evin içinde işin profesyoneli olarak eşini toparlayamıyorsan başkası ne kadar faydalı olabilir.. benim bildiğim kişinin önce sorunlarını kabul edip öyle yardım alması lazım. belli ki eşin kendinde sorun olduğunu görmüyor.
bence ortada çözülecek bir durum kalmamış. çocuğunu bir kenara bırak sen tam olarak ne istediğine karar ver önce..