Ben :) Tam okumak değil ama yüksek lisans için haftada 2 gün 5 saat mesafedeki başka bir şehre gidip geldim.Merhabalar
Evli ve çocuklu olup okul okuyan varmı? Bı süreç Nasıl bir süreç zor mu? Zorlukları neler? Yoksa evli çocuklu olupta okumak zor değil mi? Lütfen bilgilendirin beni
Merhabalar
Evli ve çocuklu olup okul okuyan varmı? Bı süreç Nasıl bir süreç zor mu? Zorlukları neler? Yoksa evli çocuklu olupta okumak zor değil mi? Lütfen bilgilendirin beni
Ben varim.cooook zor tabiki. Sinav zamanlari hele cok zorluyor.skmanl1, post: 47167621, member: 759190"]Merhabalar
Nasıl zorluklar bakan biri yok diye miBen varim.cooook zor tabiki. Sinav zamanlari hele cok zorluyor.
Yoo hayır annem baktı üstelik bizde kaldı gece gündüz. Benim bebeğim gece uyumazdi o zamanlar beni çok zorlamıştı. Sabah erken kalkiyordum birde.yorucu oluyordu uykusuzluk olunca iki kişi anca yetisiyordukk. Bide fen bilgisi öğretmenliği okuyorum.Tecrubesizim de tabi. Sizin yaş kacNasıl zorluklar bakan biri yok diye mi
Bence ne kadar yogun bir bölüm olursa olsun evde olunmayacak saatlerde cocuga bakacak birisi varsa okul okumak cok da dert degil. Kendini devamli gelistirmen gereken bir iş daha cok yoruyor insani.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?