- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
nasıl yanlıslıkla yazıyorsun yahuYablis
yanlıslıkla yazılabılecek bırsey degılkı[/QUOTE]
Kesinlikle yalan söylüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yanlıslıkla yazıyorsun yahuYablis
patladı mıAslında korunduk ama prezervatif patladı galiba hatırlayamıyorum tam.
Ne düşündüğün beni gerçekten ilgilendirmiyor 95 doğumluyum yanlışlıkla yazdığımı söyledim inanmamak senin takdirin.Ben senin 20 yaşında olduğuna inanmıyorum. Profilinde 18 yaşındayim yazmışsın bu nasıl yanlislikla olabilir.ama eğer 18 yaşındaysan gerçekten sana yorum yapmak istemiyorum. .pes artik
Prezervatif nasıl patlar.dışarı dami boşalamadiAslında korunduk ama prezervatif patladı galiba hatırlayamıyorum tam.
kız ama çok zor ya hamile kalmak :/Aldırmak mı dedinn??? Bence hemen yere yat ve ölü taklidi yap. Biz buralarda kürtaj sevmeyiz.
Bu asla ama asla yanlislik olamaz...Ne düşündüğün beni gerçekten ilgilendirmiyor 95 doğumluyum yanlışlıkla yazdığımı söyledim inanmamak senin takdirin.
Aslında korunduk ama prezervatif patladı galiba hatırlayamıyorum tam.
Aslında korunduk ama prezervatif patladı galiba hatırlayamıyorum tam.
Inanamiyorum yaşını önce 18 yazmış ve su an yaşını silmişsin. ..sana yorum yapamam.yalancisinşimdi biz sana burdan ne diyelim aldır desek olmaz doğur desek olmaz bir zahmet artık bunu birlikte yaptığın şahısla hallediceksin burdan biz ne söylesek boş hemen evlenin o zaman
kız ama çok zor ya hamile kalmak :/
bak ben hala kalamadım, nası kıyılır.
keşke aldırmayı akılettiği gibi korunmayıda düşünseymiş
çok sinirlendim![]()
nasıl yaa şakamısınız töbe töbe yahuu 18 yaşında bile artık cahil insan yok aceleniz neydi o zaman bu işi yaparken sonunu hiç düşünmedinizmi
Kadınlar kulübü yaşımı değiştirmeye izin vermiyor çünkü aç bak inanmiyosan sende dene ben buraya bu konu için üye oldum üye olurken kafam gıdık zaten yanlış yazdım diyorum bide durup durup yalancı diyip diriyosun ben zaten iyi değilim şuan buraya konumla ilgili durumla yardım almak için üye oldum birde seninle ugrasiyorumInanamiyorum yaşını önce 18 yazmış ve su an yaşını silmişsin. ..sana yorum yapamam.yalancisin
Asıl patlama saniyeler içşnde burada olacak..