Evli değilim ve hamileyim.

20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterin :KK43: Sevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile :KK43:
Gençlik nerelere gitmis bunları yaparken utanmadınmı ailenden korkmadınmı nasıl bir aileymiş ya benmde bir kızım var ve ALlah ım bana bağışlasın böyle birşeyi ailene söyleyemezsin zaten bence sevgiline daha fazla beklemeden söyle ve evlilik hazırlıkları yapın o yavrucak sizin iki dkkalık eğlenceniz deil oda bi can annesin sen artık sakın kıyma ona dua et zaten rabbimin bir bildiği vardr ama çok kızdım sana nikahsız ilişkiye girmene kıyanet alameti gibisiniz yazık babasına haber ver ve evlen başka çaresi yok

20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterin :KK43: Sevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile :KK43:
tabi ki aldırma.
sevişirken ailenden korkmuyorsun da şimdi ortaya çıkınca mı korkmak aklına geldi?
madem sevgilin nikahı kıyar, izin alsın gelsin resmi nikah kıyılsın en azından.
ailen ve ailesine karşı da artık hesabını vereceksin.
madem bir şeyler yaptın, sorumluluğunu al.

ne zaman acemi birlikten sonra 1 hafta izin veriyorlarmış yeni mi çıktı benim kocama hiç izin vermemişlerdi hatta tam bilmiyorum da kendi imkanıyla usta birliğine gitmek isteyenlere ertesi gün teslim olma zorunluluğu vardı. tabi bir haftaya gerek yok hamile kalması için insanlar konu bu değil...
insanlar bebek sahibi olmak için deli gibi uğraşırken söyleyecek söz bulamıyorum ...

burada onemlı olan evlenecegın kışı doğru kışı mı... sadece çocuk yüzünden bırıyle hayatını bırlestırme derım. eger evlenecegım ksı budur dıyosan evlenın.. ama degılse aldır cocugu.. hayatını kadın olarak da devam ettırebılırsın bence. kadınlar gucludur. hersey kızlık demek degıl

ah be canim nie boyle seyler yaparsiniz hic anlamam ki :/ gunahina gircen o yawrunun onun ne sucu war smdi?cikmaz bi duruma girmissinn ne diim bilemedim

Konu sahibi fake mi gercek mi anlamadim ama gercek hayatta bunun gibi bi cok ornek var. Iki dakikalik zevk .. Ondan sonra ' ahh vahh napicam ben.. Aileme de soyleyemem ki' ..Minicik bi cana kiyiyolar biz cocuk cocuk diye ölürken.. Ne bileyim bu da boyle bi vicdan demek ki. :KK34:

Aldir gitsin universite bitine kadar 2 3 sevgilin daha olur yolun uzun..

"remgünah post: 4 hemde3, member: 710554"]20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterin :KK43: Sevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile :KK43:[/QUOTE]
Aldirma Hem gunah hemde cocugun bidaha olmayabilir

Aldırmak, bütün hayatınız boyunca vicdan azabı.
Aldırmamak, uzun bir süre zor geçecek bir hayat.

Siz bilirsiniz.
Biz bilemeyiz.

Üniversitenizi dondurun. Adam gibi bir sevgiliniz varsa, askerlikten sonra sizin okumanız için yardımcı olur. Çalışmaya başlayın, para biriktirin.
O da bir şekilde izin alsın ve evlenin hemen.
Şu an bahane bulma lüksünüz yok.

Sevgilinize söylemeniz gerekli tek başına verilecek bir karar değil ki.Kendi ailenizden de en azından annenize bahsetseniz çok mu tepki verir?

burada onemlı olan evlenecegın kışı doğru kışı mı... sadece çocuk yüzünden bırıyle hayatını bırlestırme derım. eger evlenecegım ksı budur dıyosan evlenın.. ama degılse aldır cocugu.. hayatını kadın olarak da devam ettırebılırsın bence. kadınlar gucludur. hersey kızlık demek degıl
Biz zaten evlenmeyi dusunuyorduk

Back
X