- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Esi olmayan bir Kadin yanliz basina herseyle mücadele eder...gerek cocuklari, gerek evinin sorumlulugu, gerek dis isleri, gerek ic isleri her isini kendi yapmasi gerektigni bilir ve bu sorumlulugu tasimak zorundadir...cünkü halk tabiri ile Duldur ve bunun bilincinde oldugu icin kimseden bir beklentisi olmaz....
Peki ya esi olupta yinede herseyi tek basina yapan tüm sorumlulugu yanliz basina üstlenmek zorunda olan kadinlar yokmu? Basinda bir erkegin oldugnu bilmek ve yinede yanliz verilen hayat mücadelesi cok daha aci degilmi sizce?
Paylasmaksa eger evliligin anlami, ne kadar ve neleri paylasiyoruz eslerimizle?
Burda kast ettigim paylasim sadece ev islerinde yardim etmek, cocuk bakiminda destek olmak degil....cünkü bu isleri zaten yüzde 90 kadinlar yapiyor, yapmak zorunda bir sekilde...
Daha ziyade manevi acidan olan paylasimi kast ediyorum....
Kadinlar en cok sikayetci olduklari konu Ilgisizlik degilmi? Gerek cevremizde gerek burda sürekli bununla ilgili konular aciliyor....
Peki nasil bir ilgi bekliyoruz?....isden sonra eve yorgun argin gelen en fazla 3-4 saatini ailesinle gecirebilen bir adamdan ne gibi beklentilermiz var? Evde is güc mü yapsin?, Biz gezmeye gidelim o cocuklarami baksin yada sülük gibi yapisip dizmizden dibindenmi ayrilmasin???
Hayir....bir kadinin beklentileri cok daha farklidir
Bugün günün nasil gecti?,
Iyimisin?
Cocuklar neler yapti?
Özlemisim sizleri!.....Bir Kadinin esinden bekledigi seyler bunlar sadece
Bir erkek evde elini hicbirseye sürmese bile esine yanliz degilsin, her zaman seninle ve yanindayim hissini verebiliyorsa, iste o zaman evlilik budur...

Peki ya esi olupta yinede herseyi tek basina yapan tüm sorumlulugu yanliz basina üstlenmek zorunda olan kadinlar yokmu? Basinda bir erkegin oldugnu bilmek ve yinede yanliz verilen hayat mücadelesi cok daha aci degilmi sizce?
Paylasmaksa eger evliligin anlami, ne kadar ve neleri paylasiyoruz eslerimizle?
Burda kast ettigim paylasim sadece ev islerinde yardim etmek, cocuk bakiminda destek olmak degil....cünkü bu isleri zaten yüzde 90 kadinlar yapiyor, yapmak zorunda bir sekilde...
Daha ziyade manevi acidan olan paylasimi kast ediyorum....
Kadinlar en cok sikayetci olduklari konu Ilgisizlik degilmi? Gerek cevremizde gerek burda sürekli bununla ilgili konular aciliyor....
Peki nasil bir ilgi bekliyoruz?....isden sonra eve yorgun argin gelen en fazla 3-4 saatini ailesinle gecirebilen bir adamdan ne gibi beklentilermiz var? Evde is güc mü yapsin?, Biz gezmeye gidelim o cocuklarami baksin yada sülük gibi yapisip dizmizden dibindenmi ayrilmasin???
Hayir....bir kadinin beklentileri cok daha farklidir
Bugün günün nasil gecti?,
Iyimisin?
Cocuklar neler yapti?
Özlemisim sizleri!.....Bir Kadinin esinden bekledigi seyler bunlar sadece
Bir erkek evde elini hicbirseye sürmese bile esine yanliz degilsin, her zaman seninle ve yanindayim hissini verebiliyorsa, iste o zaman evlilik budur...