Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

O zaman şu soruyu sormak doğru; siz bu samimiyette erkek iş arkadaşlarınızla konuşsanız, o ne der bu duruma? İnsanların her zaman yerini ve kendisini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kocanız ne yerini ne kendini biliyor kusur bakmayın. Aldatmışmıdır, kızla ilişkileri ne boyuttadır bilemem, ama bu kafayla gider yapışkan bir hemcinsimize denk giderse aradığına kavuşur diye düşünüyorum. Çünkü kocanız bir iş arkadaşıyla alenen flört eder tonda konuşmuş bence.

Konusmalarda "yavru,bebis,beybisi"tabirlerini esin denen s....z kullanmis ,bildigin flortlesmis kizla.Bu tabirleri sahsen esimle ben kullanmayiz.Esin baya baya kiza yuruyor,kiz yine bir nebze daha seviyeli.Butun kabahat esinin kisaca,yuz verende,cilvelesende,flortlesen de esin.Aldatmq midir diye sorarsan evet ortada belli cinsellik yok ama aralarinda iliskiye giden bir muhabbet var.

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Eşimin ağzına kürekle vurur bi güzel beynindende pekmez yaparım. Bu samimiyet nerden. Geliyor acep

Asla normal değil yavrum bebis falan bunlar ne böyle . Açıkçası 2 genç kişinin flört evresi msjlari bunlar . Çok üzüldüm adınıza . Hayirlisi olsun . Ama bosanmam etmem diyenlerdenseniz ( sizi bağlar tabiki ) eşinize iyi bir ders verin . Çünkü bunlar hakkaten şık konuşmalar değil . Es ahlaksız terbiyesiz ama kızda çok rezil ya . Evli mi kadında ?

Aldatma olup olmadığını bilemem ama hiç masum konuşmalar değil. Bu kadar yakın olacak şekilde arkadaşlık kurmaları zaten başlı başına büyük yanlış.

Konuşmalarda arka kapıdan çıkalım falan demişler, dikkat mi çekmemek için normal çıkış dururken arka taraftan çıkıyorlar yani?

Madem konuşmaları normal, eşinize bana da erkek iş arkadaşlarım bundan böyle bebiş falan desin bende böyle muhabbetler edeyim deyin.

O kızın olduğu şehre gitmek istemesi hele hepten büyük sıkıntı, eşiniz tam kapı önüne koyulmalık cinsten:KK12:

Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..

Yavru? Bebiş? Esiniz normalde de insanlara (yakin gorduklerine) bu sekilde mi seslenir? Yani normal yasaminda da bu kadar ergence ve lakayıt tavirlar mi sergiler?

"Senin kisanclik tavirlarinla ugrasamam" vay vay vay. Iyi de sizin ona karsi suan hissettiginiz sey kiskanclik duygusu degil ki; yaptigi seyler yuzunden ona karsi hissettiginiz guvensizlik (acaba) hissi. Bu hissi size yasatan oysa bunun hesabini vermek zorunda. Yok oyle ugrasmam deyip kaytarmak. Keyfi olarak hesabi verilmeyecek bir konu yok ortada. Hesabini vermek zorunda! Ne malum suanda telefonundan kadina ya esim seni kiskanmis aramizda bir seyler var zannetmis hahah huhuhu mevzusu yapmadigi. Valla ben esinizde o potansiyeli gordum, dikkat edin bu adama.

Bakın bu aldatma bence. Flört yani göz göre göre flört etmiş açıklama falan gerektirmiyor. Ne deseniz yapsanız hakkınız. Sadece eşinize şunu sorun eğer bunda sorun yok diyorsa “aynısını ben de kendi ortamımla erkek arkadaşlarımla konuşacağım o zaman ve sen asla karışmayacaksın” de
Eğer normal derse zaten sorun yok konya ovası kadar geniş demekki sizin adam..
Bana yapsalar sinirlenirim dedi o kadar

Cinsellik olduğunu düşünmüyorum. Ama bu "arkadan çıkalım" denilen arka neresi? Neden oradan çıkılıyor? Ben de erkek arkadaşlarıma "bebi" vs gibi hitaplar kullanırım, ama yemek molamda kız arkadaşlarımla sohbet etme şansım varken, gidip bir tane adamla bana teklif mi ediyorsun diye şakalaşarak(!) zaman geçirmem...

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
cüssss bu resmen flört bee valla kocana sustuysan cok yanlıs yapıyosun bence o görüsmeleri insagramda hem o kızı etiketle hemde seninkini sayfanıda herkeze ac emin ol bugun yalan diyen 3 ay sonra baska sekilde yakalarsın ben hayatımda yavru bebis diyen görmedim o telefonu kocanon agızna sok valla

Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Sizin varmi böyle samimi yakın olduğunuz erkek arkadaşlarınız

Back
X